Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-01-16 15:12:18
(#313) Tekintettel a műholdas problémákra és arra, hogy az Animax nem igen tud felülkerekedni a felirat nehézségein (legalábbis az Ayakashi Ayashi a legújabb példa erre) én úgy gondolom, hogy nagyon nem való a felirat az Animaxra. Persze nem akarok ellene beszélni, de ami érdekel eredetiben, azt megnézem neten, a tévéhez tényleg inkább a szinkron illik.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-01-16 12:05:36
(#312) Nekem idáig minden magyar szinkron tetszett, persze fordításnál vannak hibák, de semmi sem lehet tökéletes. Tévé arra jó, hogy szinkronosan nézzünk valamit és a másik előnye, hogy így dvdn is megjelenhetnek az adott animék, ott meg mindenki azon a nyelven nézi amin akarja.
Én pl a kedvenc Japánul látott animéimet mind megnézném magyarúl.
Én pl a kedvenc Japánul látott animéimet mind megnézném magyarúl.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Inkáb a felíratokkal van problémájuk néha.
Na ja, azokat rendszeresen képesek elrontani: Nerimai Retkes Bratyók, Káprázat lángjai, Ayakasi....
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerintem így is úgy is szarul fogják fordítani.
Ne légy ennyire pozitív
A Cowboy Bebop vagy a Trigun szinkronja például "elég jó" lett...
Szerintem is jók az Animax színkronok.
Inkáb a felíratokkal van problémájuk néha.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerintem így is úgy is szarul fogják fordítani.
Ne légy ennyire pozitív
A Cowboy Bebop vagy a Trigun szinkronja például "elég jó" lett...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-15 17:48:10
(#308) Szerintem így is úgy is szarul fogják fordítani. Bár nem tudom, szerintem majd a Bleachnél a Shinigamit nem kéne halálistenre fordítani, de ha le is fordítják akkor a Zanpakutot is le kell...Arra egyetlen szót tudnék ami helyes: "lélekszablya"
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-15 17:04:50
(#307) Én se tom mit sír mindenki. Ha feliratos lenne akkor azért sírna a nép mert csuszik a felirat v h szarul fordítottak. Én TV ben nem akarok olvasni. Ha feliratosan akarom nézni gépen nézem. De monjuk ez csak az én véleményem
AZ ANIMAX ÁLTAL MEGVETT ÚJ SOROZATOK MINDEGYIKE (KIVÉVE AZ AYAKASHI AYASHIT) SZINKRONOS LESZ. Azért hangsúlyozom ezt így ki, mert már ebben a topikban is volt róla szó, tessék visszaolvasni.
Januárban fog kezdődni, a Death Note februárban (Igen, szintén szinkronos lesz ). Chika, azt hiszem éppen te reagáltál rá hatalmas megnyugvással.
Januárban fog kezdődni, a Death Note februárban (Igen, szintén szinkronos lesz ). Chika, azt hiszem éppen te reagáltál rá hatalmas megnyugvással.
ne máá''' én nem akarok elcseszett hangon megszólaló szereplőket hallgatni..
Lehet, hogy nekünk ez nem akkora öröm, de Chika legalább megnyugodhat, mert neki cseh vagy milyen felirat van.
Jogos. A legtöbb animének undorító a szinkronja.
Nem tudom mért kell a szinkronok miatt folyton lázadni.A csatorna éppen azért jó mert leszinkronizálja az animokat.
Aki meg nem szereti a szinkront annak kismillio lehetősége van,hogy megnézze/megszerezze/letöltse az eredeti japán szinkronosat.Gondolom a fórumozók többsége nem az Animax által ismerkedett meg a műfajjal, úgyhogy tudja miről beszélek.
AZ ANIMAX ÁLTAL MEGVETT ÚJ SOROZATOK MINDEGYIKE (KIVÉVE AZ AYAKASHI AYASHIT) SZINKRONOS LESZ. Azért hangsúlyozom ezt így ki, mert már ebben a topikban is volt róla szó, tessék visszaolvasni.
Köszönöm a megnyugtatást... lehet,hogy már kérdeztem, de sajna szita az agyam, és valszeg elfeledkeztem róla... de azért köcke még1x
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Jogos. A legtöbb animének undorító a szinkronja.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Nálad senki sem lehet bénább? Szerintem igen. 7-be járt hozzánk egy cigány lány (utána meg is bukott). Szerintem az informatika órán látott először számítógépet. Azt sem tudta, hogy hogyan lehet lejjebb vinni a képet.
(mellesleg ezzel a hsz-szel lett a statusom: Rászokóban)
(mellesleg ezzel a hsz-szel lett a statusom: Rászokóban)
Hát...arról senki sem tehet,hogy milyen körülmények közül jött,és inkább tartózkodjunk a cigányozástól
Amúgy ha már nyelvtanulás a téma,engem 6 éven keresztül egy fullpösze némettanár tanított...na,milyen lehet a kiejtésem?
Chika: tudom, hogy a romaság életforma. Az a bizonyos lány is fehérbőrű volt, és szőkésbarna haja volt.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-01-13 15:24:01
beküldve: 2008-01-13 14:45:30
(#300) AZ ANIMAX ÁLTAL MEGVETT ÚJ SOROZATOK MINDEGYIKE (KIVÉVE AZ AYAKASHI AYASHIT) SZINKRONOS LESZ. Azért hangsúlyozom ezt így ki, mert már ebben a topikban is volt róla szó, tessék visszaolvasni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-01-13 14:57:52
beküldve: 2008-01-13 13:08:29
(#299) Jól elkeveredtünk az animax-témától, de ha megengeditek, a lentiekhez még egy gyors megjegyzés: személy szerint én a suliban mindig azt tanítom a gyerekeimnek (és ezt akkor kezdtem el, amikor elharapózott a cigányozás), hogy nem attól lesz vki cigány, mert sötétebb a haja, a bőre vagy nem annyira gazdag és/vagy okos... cigány az életforma, amiben él vki, és ez azt jelenti, hogy lehet vki tejfölszőkén és kék szemmel is cigány...
És most vissza az Animaxhoz!!!
Tud már vki biztosat a Bleach-ről??? Szikron vagy felirat???
És most vissza az Animaxhoz!!!
Tud már vki biztosat a Bleach-ről??? Szikron vagy felirat???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3