Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Soul Society - Lelkek Világa
Hollow - Lidérc
gigai - póttest
hakudou - lélekenergia
Fúúúú...inkább nem mondok SEMMIT....Soul Society : lelkek világa?
Ennél még a lelkek közössége is jobb lenne...
Gigai - faux Body - póttest ezmég oké....
És itt egy kis nyálcsorgatásos cucc: http://youtube.com/watch?v=30iPg jjk_no&feature=related
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-01-19 15:49:42
Köszi a kimerítő infót, Elhaym!!! Viszont, ha jól láttam, akkor a főcím is magyarul megy majd???
Szivesen.
Főcím marad Japán, csak közben bemondják a címet is mint az FMAnál.
Lesz majd Fumoffu is.
------------
Ha leadják majd a Scrapped princesst szinkronosan akkor én már akkor sem fogok panaszkodni ha lesz pár gyengébb anime is a jövőben.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2008-01-19 15:38:08
beküldve: 2008-01-19 14:50:30
(#326) Nem tudja vki, az Animax le fogja adni a Fumoffu-t? Mert az a+ annak idején adta... jó lenne, ha most is leadnák...
Ill. esetleg, reménykedhetnék a TSR-ben is???
Ill. esetleg, reménykedhetnék a TSR-ben is???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Igen...igen!Death Note!(nyálcsorgatás exxtraa fokozatra kapcsolva) Na vághatom a centit február hétig...de mindjárt blícsünk is lesz
Ugy látszik az Animax felpörgeti magát, egyre jóbban szeretem öket.
Már csak a beigért Hellsinget kéne leadniuk és teljes lenne az örömöm az évre.
Plusz jöhetne még egy kis Ayashi no Ceres, meg One Piece, és akkor télleg nem tudna senki kirobbantani az Animax elől...
Jaj... most veszem észre, hogy ébren vok...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-19 12:21:58
(#324) Köszi a kimerítő infót, Elhaym!!! Ez nem is rossz szinkronstáb... mondjuk pár női hangot nem ismerek, de a többség elég jó!
Viszont, ha jól láttam, akkor a főcím is magyarul megy majd???
Az eléggé sajnálatos lenne, mert a japán iszonyúan jó...
Viszont, ha jól láttam, akkor a főcím is magyarul megy majd???
Az eléggé sajnálatos lenne, mert a japán iszonyúan jó...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-19 12:19:10
(#323) Majd eljön az a nap is amikor szinkron és felirat is lesz és mindenki úgy nézi ahogy akarja. addig meg marad a szinkron, hisz azt mindenki tudja nézni, feliratosan meg a műholdasok és gyengénlátók meg nem. Akinek meg nem tetszik a szinkron úgyis megtudja nézni máshol. Így senki-sem marad le semmiről. Ezért is egyenlőre a szinkron a jobb megoldás.
---------------
DNt nagyon várom, jó lenne ha Lightnak Hevér Gábor lenne a hangja. DNbe nincs sok főbb szereplő így mindenképp olyan szinkronstáb kéne akik még nem voltak animékben, de nem is kezdő szinkronosok.
-----------------
Bleach
A szinkronstáb és néhány kifejezés előzetesként!
Néhány kifejezés magyarítása:
Hollow - Lidérc
gigai - póttest
hakudou - lélekenergia
A stáb az első négy epizód alapján:
Kurosaki Ichigo - Szalay Csongor
Kuchiki Rukia - Mezei Kitty
Inoue Orihime - Bogdányi Titanilla
Inoue Sora - Posta Viktor
Arisawa Tatsuki - Vadász Bea
Sado Yasutora - Szvetlov Balázs
Kurosaki Isshin - Galbenisz Tomasz
Kurosaki Yuzu - Csuha Bori
Kurosaki Karin - Szabó Zselyke
Asano Keigo - Előd Botond
Mizuiro - Markovics Tamás
Chizuru - Simonyi Piroska
Shibato - Pekár Adrienn
szellemlány - Jóga Diána
szellemfiú - Timon Barnabás
főcím - Endrédi Máté
További magyarhangok:
Bor László
Frumen Gergő
Janicsek Péter
Jankovics Anna
Kelemen Kata
Király Adrián
Presits Tamás
Renácz Zoltán
Simon Dóra
Magyar szöveg: Koch Zita és Basa Zsófia
Hangmérnök: Bederna László
Gyártásvezető: Molnár Melinda
Szinkronrendező: Nikodém Gerda
A magyar szinkront az Animax megbízásából az SDI Sun Hungary készítette.
---------------
DNt nagyon várom, jó lenne ha Lightnak Hevér Gábor lenne a hangja. DNbe nincs sok főbb szereplő így mindenképp olyan szinkronstáb kéne akik még nem voltak animékben, de nem is kezdő szinkronosok.
-----------------
Bleach
A szinkronstáb és néhány kifejezés előzetesként!
Néhány kifejezés magyarítása:
Hollow - Lidérc
gigai - póttest
hakudou - lélekenergia
A stáb az első négy epizód alapján:
Kurosaki Ichigo - Szalay Csongor
Kuchiki Rukia - Mezei Kitty
Inoue Orihime - Bogdányi Titanilla
Inoue Sora - Posta Viktor
Arisawa Tatsuki - Vadász Bea
Sado Yasutora - Szvetlov Balázs
Kurosaki Isshin - Galbenisz Tomasz
Kurosaki Yuzu - Csuha Bori
Kurosaki Karin - Szabó Zselyke
Asano Keigo - Előd Botond
Mizuiro - Markovics Tamás
Chizuru - Simonyi Piroska
Shibato - Pekár Adrienn
szellemlány - Jóga Diána
szellemfiú - Timon Barnabás
főcím - Endrédi Máté
További magyarhangok:
Bor László
Frumen Gergő
Janicsek Péter
Jankovics Anna
Kelemen Kata
Király Adrián
Presits Tamás
Renácz Zoltán
Simon Dóra
Magyar szöveg: Koch Zita és Basa Zsófia
Hangmérnök: Bederna László
Gyártásvezető: Molnár Melinda
Szinkronrendező: Nikodém Gerda
A magyar szinkront az Animax megbízásából az SDI Sun Hungary készítette.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Február 7-től, csütörtökönként este két rész lesz látható a Death Noteból az Animax műsorán, 21.15 és 21.40 kezdettel.
Éljen-éljen... az animax végre kezd lépést tartani az igényekkel!!!
Igen. Végre Bleach lesz rajta!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Igen...igen!Death Note!(nyálcsorgatás exxtraa fokozatra kapcsolva) Na vághatom a centit február hétig...de mindjárt blícsünk is lesz
Ugy látszik az Animax felpörgeti magát, egyre jóbban szeretem öket.
Már csak a beigért Hellsinget kéne leadniuk és teljes lenne az örömöm az évre.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-01-18 20:48:41
(#320) Igen...igen!Death Note!(nyálcsorgatás exxtraa fokozatra kapcsolva) Na vághatom a centit február hétig...de mindjárt blícsünk is lesz
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Február 7-től, csütörtökönként este két rész lesz látható a Death Noteból az Animax műsorán, 21.15 és 21.40 kezdettel.
Igen. Ez nagyon jó dolog. Csak így tovább Animax. Remélem az évben lesz mág pár havi premier, ami nagy siker lesz.
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-18 19:44:18
beküldve: 2008-01-18 19:14:27
(#317) Február 7-től, csütörtökönként este két rész lesz látható a Death Noteból az Animax műsorán, 21.15 és 21.40 kezdettel.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-01-18 19:04:51
(#316) beküldve: 2008-01-17 18:05:05
(#315) Az Animax tényleg az 52. részig vette meg egyelőre a Bleach-et. Az új Mondo-ban írták, hogy 26 hétig élvezhetjük az animét, és mivel hetente csak 2 epizódot vetítenek, ezért lesz annyi rész levetítve, amennyi.
Tekintettel a műholdas problémákra és arra, hogy az Animax nem igen tud felülkerekedni a felirat nehézségein (legalábbis az Ayakashi Ayashi a legújabb példa erre) én úgy gondolom, hogy nagyon nem való a felirat az Animaxra. Persze nem akarok ellene beszélni, de ami érdekel eredetiben, azt megnézem neten, a tévéhez tényleg inkább a szinkron illik.
Persze ezeket a problémákat is ellehetne kerülni: égetett felirattal
Persze akkor csak magyarul lehetne felirat. Bár nem tudom hogy a kiadó megengedné-e, mert nem valószínű...