• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Animax
Oldalak: ... 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... <<>>
beküldve: 2008-01-08 20:27:24
(#283) Válasz PICILÁNY (#282) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
nem is tom mért vunk ilyen kedvesek ..nem is reagál pedig már 4-en is válaszoltunk neki .. de nem hiszem h nálam bénább lenne..

Nálad nehezebb bénának lenni

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-01-08 20:22:21
(#282)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
nem is tom mért vunk ilyen kedvesek ..nem is reagál pedig már 4-en is válaszoltunk neki .. de nem hiszem h nálam bénább lenne..

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-08 20:17:29
(#281) Válasz Sakamoto Riku (#275) üzenetére
Rockypapa
Rockypapa
[ Addiktgyanús ]
Nektek legalább ment valahogy.Ha egy KIS mi? és menni fog. Amúgy miből hiszed, hogy ügyes vagyok. A honlapcímek jól jönnének. Köszi a biztatást.

Na haver mailem megleled, vegyél fel msn-re, és elmagyarázom. Ha nem vagy kivételes esetben akkor te sem teheted meg hogy fizess az ilyesmiért diákként, animézni márpedig kell.

Szerk: Rockypapa 2008-01-08 20:18:12
beküldve: 2008-01-08 19:39:25
(#280) Válasz Sakamoto Riku (#272) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Ez jó ötlet, egy hosszabb film soha nem ártana. Legalább nem kéne megvennem a DVD-ket drága pénzért, hanem felvenném őket. Igaz, hogy a minőség elmaradna egy dvd-jé mellett, de nem nagy gáz.

Letöltés?

Nézhettek akármekkora hülyének, de én nem értek annyira a számítógépekhez, hogy magyarul, vagy magyar felirattal letöltsek egy DVD filmet. Na, most jön a lúzerezés. (akinek nem inge, ne vegye magára)

Nem vagy lúzer. Nekem is meg kellett tanulnom FTP-t használni vagy torrrentelő proikat, ha akarod elmondhatod mit akarsz letölteni, elmondom egyszerűen és érthetően hogy hogy töltsd le és ennyi

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-08 19:37:02
(#279) Válasz Lanwell (#268) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Húúú a Fehérítőnek én is örülök, hogy végre jönleszvan!!!
Animaxos barátaink jövőben pedig időnként meglephetnének majd minket egész estés filmekkel is.... hjajj.... szóljatok már, hogy bilibe lóg a kezem!

Látom te isabban a hitben élsz mint a többi rajongó, hogy a bleach azért bleach mert fehérítő..pedig neeem

Jah hát vágom Tite Kubo Nirvana fan mivoltát is, meg a lelkek purgálása is képben van, de azért csak viccesen hangzik.... zott... vagy nem... hüpp.
ブリーチ, Burīchi

hát azért vicesen hangzott

beküldve: 2008-01-08 19:19:28
(#278) Válasz PICILÁNY (#277) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
kis géphasználat ...ehez a művelethez nem kell nagyobb tudomány mint h topikbA TUDJ ÍRNI ÉS SPOILERT HASZNÁLNI.. ÉS MÉRT NE LENNÉL ÜGYES még nem láttál engem .. nálam csak ügyibb lehetsz.. és szívesen.. lényeg a hozzáálásod.. ui.ÜGYI VAGY!!!

Sakamoto: csak csatlakozni tudok ékesszóló picilányomhoz... vágj bele, és ne törődj semmivel... rá-rá-hajrá...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-08 19:17:48
(#277)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
kis géphasználat ...ehez a művelethez nem kell nagyobb tudomány mint h topikbA TUDJ ÍRNI ÉS SPOILERT HASZNÁLNI.. ÉS MÉRT NE LENNÉL ÜGYES még nem láttál engem .. nálam csak ügyibb lehetsz.. és szívesen.. lényeg a hozzáálásod.. ui.ÜGYI VAGY!!!

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-08 19:01:42
(#276) Válasz Sakamoto Riku (#275) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
sakamoto .. nyugi egy ideig én sem értettem hozzá de a barátnőmmel addig szórakoztunk a pokoli lánnyal.. hogy az össz 26 rész letöltötük és MAGYAR felirattal.. ha 1kis ..HANGSÚLY A KISEN akkor menni fog ne félj tőle ez a lényeg.. és legyen elég dvd ha elrontanád..de ügyes vagy és gyakorlás után meni fog ha eszembe jut írok nked honlapcímeket ingyenes letöltésre.. jó? !

mellesleg látni kellet volna naon muris volt..

Nektek legalább ment valahogy.Ha egy KIS mi? és menni fog. Amúgy miből hiszed, hogy ügyes vagyok. A honlapcímek jól jönnének. Köszi a biztatást.

Ha ragaszkodsz a magyar feliratoshoz, azt nem tok... de adok egy olyan címet, ahol japán nyelven, angol felirattal rengeteg cuccot találsz, ha jól használod a keresőt... ha rosszul, akkor is... szal: www.veoh.com
Felregizel, és minden egyes behívott résznél a képernyő jobb oldalán megjelenik, hogy: Watch on veoh-Tv és Download... innentől kezdve pedig elég egyértelmű... ugye??? Sok sikert!!!

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-08 18:42:11
(#275) Válasz PICILÁNY (#273) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
sakamoto .. nyugi egy ideig én sem értettem hozzá de a barátnőmmel addig szórakoztunk a pokoli lánnyal.. hogy az össz 26 rész letöltötük és MAGYAR felirattal.. ha 1kis ..HANGSÚLY A KISEN akkor menni fog ne félj tőle ez a lényeg.. és legyen elég dvd ha elrontanád..de ügyes vagy és gyakorlás után meni fog ha eszembe jut írok nked honlapcímeket ingyenes letöltésre.. jó? !

beküldve: 2008-01-08 18:37:20
(#274)
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Sakamoto... a letöltés nem akkora cucc, hogy egy haveroddal leülve ne jönnétek rá kb. fél du. alatt, hogy is műxik... és ne aggódj... nem vagy lúzer... senki sem úgy született, hogy vágja a szgépet... (de nem apró darabokra... )
Úgyhogy, ne csüggedj, próba-cseresznye... és... HAJRÁ!!!!

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-08 18:27:26
(#273)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]

Szerk: PICILÁNY 2008-01-08 18:28:19
beküldve: 2008-01-08 18:23:44
(#272) Válasz Rockypapa (#270) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Ez jó ötlet, egy hosszabb film soha nem ártana. Legalább nem kéne megvennem a DVD-ket drága pénzért, hanem felvenném őket. Igaz, hogy a minőség elmaradna egy dvd-jé mellett, de nem nagy gáz.

Letöltés?

Nézhettek akármekkora hülyének, de én nem értek annyira a számítógépekhez, hogy magyarul, vagy magyar felirattal letöltsek egy DVD filmet. Na, most jön a lúzerezés. (akinek nem inge, ne vegye magára)

beküldve: 2008-01-08 17:58:17
(#271)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
szerintem erről már korábban beszéltem..de elmondom mégegyszer.. EZEK ÁLMOK.. SZÉPEK DE ÁLMOK MIVEL NEM ÉRTÉKELNEK ELÉGGÉ MINKET..mármint függőket...aki nem ért vlem egyet mondja nyugodtan.. én pedig szeretek álmodni de ez még nkem is sok..

beküldve: 2008-01-08 16:09:33
(#270) Válasz Sakamoto Riku (#265) üzenetére
Rockypapa
Rockypapa
[ Addiktgyanús ]

Letöltés?

beküldve: 2008-01-08 15:24:22
(#269) Válasz フリツク オル シィ (#267) üzenetére
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]
Húúú a Fehérítőnek én is örülök, hogy végre jönleszvan!!!
Animaxos barátaink jövőben pedig időnként meglephetnének majd minket egész estés filmekkel is.... hjajj.... szóljatok már, hogy bilibe lóg a kezem!

Lanwell drága... bilibe lóg a kezed!!!! (Csak szóltam...)

Jah... erről szól az életem!
I'm a daydreamer

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Oldalak: ... 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... <<>>