Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Animék amiket nem adtak le végig: BeyBlade, sima Yu-gi-oh, Yu-gi-oh GX, Inuyasha, Full metal panic!, Dragonball, Pokémon, Digimon. Röviden
a Dragonball-t elmondomh mért hagyták abba:
1 kisfiú azt képzelte,hogy ő Songoku és kiugrott 1 autó elé,hogy ő majd megállítja.Elhigázta.Meghalt.
Szerintem így azért érthető, mért hagyták abba. nem tudom ez mikor történt.ha jól tudom 3 olyesmi eset volt vagy nem rom pontosan ezeket
Ez egy városi legenda... már évtizedek óta kering... amikor bejött a Tom és Jerry, akkor az amerikai rajzfilmek kapcsán mentek ezek a rémhírek... utána beszivárgott a japán kultúra, és azt támadták... ha holnaptól elkezdenének indiai rajzfilmeket adni, akkor azért "halna meg" kisfiú/kislány, mert "bemászott az állatkertbe az elefánthoz, mert azt hitte, ő Síva, az elefántszelidítő"
Ezt én úgy hallottam h a gyerek leugrott a házről mert azt hitte tud repülni. De ezek TUTI nem igazak!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Animék amiket nem adtak le végig: BeyBlade, sima Yu-gi-oh, Yu-gi-oh GX, Inuyasha, Full metal panic!, Dragonball, Pokémon, Digimon. Röviden
1 kisfiú azt képzelte,hogy ő Songoku és kiugrott 1 autó elé,hogy ő majd megállítja.Elhigázta.Meghalt.
Szerintem így azért érthető, mért hagyták abba. nem tudom ez mikor történt.ha jól tudom 3 olyesmi eset volt vagy nem rom pontosan ezeket
Ez egy városi legenda... már évtizedek óta kering... amikor bejött a Tom és Jerry, akkor az amerikai rajzfilmek kapcsán mentek ezek a rémhírek... utána beszivárgott a japán kultúra, és azt támadták... ha holnaptól elkezdenének indiai rajzfilmeket adni, akkor azért "halna meg" kisfiú/kislány, mert "bemászott az állatkertbe az elefánthoz, mert azt hitte, ő Síva, az elefántszelidítő"
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Én úgy tudom,hogy ez a történet nem igaz.
A naruto-kun.hu erről is írt,amikor Dragonball hét volt a honlapon.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
temari1998
beküldve: 2008-01-04 21:00:42
(#218) Na ja........ami meg az RTL-t illeti, pofátlan dög minegyik!!!
(lehet h ez durva volt.....vagy nem!)Ránk animefanokra nemis gondolnak,csak hogy legyen mivel betölteni a műsoridőt! de minegy.
(lehet h ez durva volt.....vagy nem!)Ránk animefanokra nemis gondolnak,csak hogy legyen mivel betölteni a műsoridőt! de minegy.
temari1998
beküldve: 2008-01-04 20:29:50
(#217) ránk snki sem gondol csak mi magunkra pedig mindannyian értékesek vunk.. még ha hülye bimm-bumm nézőnek is tartanak az osztálytársaim mert a dragon ball óta nem néztek anime-t...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szal Inu végig meg van véve... jó tudni... azért jó lenne viszont, ha az RTL átadná a licencet, vagy legalább ők végig adnák már egyszer... Vagy nem???
szoal megvették akko mé nem játszák le végig ? nem értem na mind1.. (szervusz angyalvirágom) mondjuk szívesen nézem.. 104. részig
Ugye-ugye, kiscsillagszóróm... mert illen dögök ottan az RTL-nél... nem gondolnak szegény kis anime-fanokra...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Teljesen igazad van a Yugioh gx mehetne tovább
nagyon szeretem s nem érdekel ha valakinek nem.
beküldve: 2008-01-04 19:55:56
(#214) Animék amiket nem adtak le végig: BeyBlade, sima Yu-gi-oh, Yu-gi-oh GX, Inuyasha, Full metal panic!, Dragonball, Pokémon, Digimon. Röviden
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
RTL: Gondolom szanaszét vagdosnák, mint eddig. Nem tudom mit kotlanak rajta, az ő stratégiájukat ismerve már rég leadták volna, ha kezdeni is akarnak valamit a sorozattal. Csak talán a minimáligényű műsoraik közé már nem férne be, meg ne adj Isten, hogy valami értelmes, vagy érdekes műsoruk is legyen.
hát egy megaman.. után ne várjiunk sokat az RTL KLUB tól.. (jól emlékszem ugyi h ők is játszották.. meg az A+ hát nem épp szerencsés múlt..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-04 17:46:04
(#212) RTL: Gondolom szanaszét vagdosnák, mint eddig. Nem tudom mit kotlanak rajta, az ő stratégiájukat ismerve már rég leadták volna, ha kezdeni is akarnak valamit a sorozattal. Csak talán a minimáligényű műsoraik közé már nem férne be, meg ne adj Isten, hogy valami értelmes, vagy érdekes műsoruk is legyen.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szal Inu végig meg van véve... jó tudni... azért jó lenne viszont, ha az RTL átadná a licencet, vagy legalább ők végig adnák már egyszer... Vagy nem???
szoal megvették akko mé nem játszák le végig ? nem értem na mind1.. (szervusz angyalvirágom) mondjuk szívesen nézem.. 104. részig
beküldve: 2008-01-04 16:55:53
(#210) Szal Inu végig meg van véve... jó tudni... azért jó lenne viszont, ha az RTL átadná a licencet, vagy legalább ők végig adnák már egyszer... Vagy nem???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-04 11:36:18
(#209) Mostani új animék többsége sem kicsiknek való, pl FMA sokkolta egy 17 éves ísmerősömet is,
Legjobb új anime szerintem is a DN, aztán jön az FMA, a kor, nagyon drámai részek miatt megszerettem, pedig nem gondoltam volna. De a vicces részek zavarnak.
Blood+ is tetszik, főleg ezért mert hasonlít a kedvenc játékaimra Parasite Eve, Resident evil stb, na meg romantikus is.
De itt a barátnőm véleménye.
Meg kell mondanom, hogy kellemesett csalódtam benne, írtó király lesz később. Rengeteg harc, no meg lesz nagyon drámai rész is...
Kb. a 21 részben derül ki Haji és Saya múltja, nem hittem volna, hogy ilyen mély a kapcsolatuk. Amúgy ahol most tartok, Saya addigra már teljesen megváltozik, ami annak a drámai eseménynek lesz köszönhető...
Szó mi szó nekem tetszett az új rideg, Saya, akin úgy tűnt, hogy csak a harcnak él, szinte már gépként küzdik a chiropteránok ellen. Néha már hiányzott a régi Saya
Díva is sokat fog szerepelni, nagyon kegyetlen karakter, Saya nemtom, hogy hogyan fogja legyőzni meg a "lovagjait".
Ayakashi: kor miatt tetszik, bár egyenlőre ez a leggyengébb még.
------------------------------ ----
Inu végig megvan véve, szinkron is kész, de Licence RTlnél van még.
Legjobb új anime szerintem is a DN, aztán jön az FMA, a kor, nagyon drámai részek miatt megszerettem, pedig nem gondoltam volna. De a vicces részek zavarnak.
Blood+ is tetszik, főleg ezért mert hasonlít a kedvenc játékaimra Parasite Eve, Resident evil stb, na meg romantikus is.
De itt a barátnőm véleménye.
Meg kell mondanom, hogy kellemesett csalódtam benne, írtó király lesz később. Rengeteg harc, no meg lesz nagyon drámai rész is...
Kb. a 21 részben derül ki Haji és Saya múltja, nem hittem volna, hogy ilyen mély a kapcsolatuk. Amúgy ahol most tartok, Saya addigra már teljesen megváltozik, ami annak a drámai eseménynek lesz köszönhető...
Szó mi szó nekem tetszett az új rideg, Saya, akin úgy tűnt, hogy csak a harcnak él, szinte már gépként küzdik a chiropteránok ellen. Néha már hiányzott a régi Saya
Díva is sokat fog szerepelni, nagyon kegyetlen karakter, Saya nemtom, hogy hogyan fogja legyőzni meg a "lovagjait".
Ayakashi: kor miatt tetszik, bár egyenlőre ez a leggyengébb még.
------------------------------ ----
Inu végig megvan véve, szinkron is kész, de Licence RTlnél van még.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-01-04 09:53:22
(#208)