Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Húúú a Fehérítőnek én is örülök, hogy végre jönleszvan!!!
Animaxos barátaink jövőben pedig időnként meglephetnének majd minket egész estés filmekkel is.... hjajj.... szóljatok már, hogy bilibe lóg a kezem!
Animaxos barátaink jövőben pedig időnként meglephetnének majd minket egész estés filmekkel is.... hjajj.... szóljatok már, hogy bilibe lóg a kezem!
Látom te isabban a hitben élsz mint a többi rajongó, hogy a bleach azért bleach mert fehérítő..pedig neeem
Jah hát vágom Tite Kubo Nirvana fan mivoltát is, meg a lelkek purgálása is képben van, de azért csak viccesen hangzik.... zott... vagy nem... hüpp.
ブリーチ, Burīchi
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Lanwell drága... bilibe lóg a kezed!!!! (Csak szóltam...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Látom te isabban a hitben élsz mint a többi rajongó, hogy a bleach azért bleach mert fehérítő..pedig neeem
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ez jó ötlet, egy hosszabb film soha nem ártana. Legalább nem kéne megvennem a DVD-ket drága pénzért, hanem felvenném őket. Igaz, hogy a minőség elmaradna egy dvd-jé mellett, de nem nagy gáz.
beküldve: 2008-01-07 13:48:19
(#264) Húúú a Fehérítőnek én is örülök, hogy végre jönleszvan!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Tudja valaki hogy a bleach szinkronos lesz-e
"Már őszi Con óta tudni lehet, hogy szinkronos lesz, szintúgy, mint a többi új sorozat."
Valahol a lap közepén írták...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-07 12:00:15
(#261) Nálam is cseh felirat van sajnos.
Blood+ nálam most 7,5 pontos, de ez főleg a két lassú rész miatt volt. Szerencsére a 16. rész újra jó volt, ha ilyen lenne végig vagy még jobb, akkor max 9et még elérheti. CC volt ilyen, első fele nem ér csak 6 pontot, de másik fele végig 10et. És végül a legjobb animék közé került.
Blood+ nálam most 7,5 pontos, de ez főleg a két lassú rész miatt volt. Szerencsére a 16. rész újra jó volt, ha ilyen lenne végig vagy még jobb, akkor max 9et még elérheti. CC volt ilyen, első fele nem ér csak 6 pontot, de másik fele végig 10et. És végül a legjobb animék közé került.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nem tudni semmit róla
Már őszi Con óta tudni lehet, hogy szinkronos lesz, szintúgy, mint a többi új sorozat. Egyébként 52 részt vettek meg, mivel évadokra bontva értékesítik. Tehát ha akarták volna, sem tudták volna megvenni az összes részt, bár van egy sejtésem, hogy jó sok időbe kerül, mire hozzánk eljutnak majd a legutóbbi részek. De ez is több, mint a semmi.
Köcke Dark-san... ez most megnyugtató hír volt, hála neked...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Nem tudni semmit róla
Már őszi Con óta tudni lehet, hogy szinkronos lesz, szintúgy, mint a többi új sorozat. Egyébként 52 részt vettek meg, mivel évadokra bontva értékesítik. Tehát ha akarták volna, sem tudták volna megvenni az összes részt, bár van egy sejtésem, hogy jó sok időbe kerül, mire hozzánk eljutnak majd a legutóbbi részek. De ez is több, mint a semmi.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
És igen igen IGEEEEN!!!!!
Január 21, 21:15 perc BLEACH!!!!
JEEEE!!!!!
JEEEE!!!!!
Ez aztán a jó hír... már csak abban reménykedem, hogy szinkronos lesz... mondd, hogy igen!!!!
Nem tudni semmit róla...de én remélem nem, mert azzal el tudnák cseszni...
Most nem fogsz szeretni, de én azért szurkolok, hogy szinkronos legyen... nálam nincs felirat, csak vmi hülye szlovák nyelven... úhogy nekem a felirat sucks...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
JEEEE!!!!!
JEEEE!!!!!
Ez aztán a jó hír... már csak abban reménykedem, hogy szinkronos lesz... mondd, hogy igen!!!!
Nem tudni semmit róla...de én remélem nem, mert azzal el tudnák cseszni...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-06 19:45:32
(#256) chika látom már nem látsz kockában.. 8hih ez gonosz volt)
a szinkronról én már elmondtam a véleményem egy másik topikban.. de mind 1 szoal csak azt akartam mondani h én is örülök..
a szinkronról én már elmondtam a véleményem egy másik topikban.. de mind 1 szoal csak azt akartam mondani h én is örülök..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
JEEEE!!!!!
JEEEE!!!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-06 18:54:20
(#254) És igen igen IGEEEEN!!!!!
JEEEE!!!!!
JEEEE!!!!!
beküldve: 2008-01-06 13:47:11
(#253) Az Ayakashi Ayashi alatt az előző epizód hangsávja ment. Nem igaz, hogy eddig még egy részt sem voltak képesek normálisan leadni ebből a sorozatból!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.