Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Hát...arról senki sem tehet,hogy milyen körülmények közül jött,és inkább tartózkodjunk a cigányozástól
Amúgy ha már nyelvtanulás a téma,engem 6 éven keresztül egy fullpösze némettanár tanított...na,milyen lehet a kiejtésem?
Amúgy ha már nyelvtanulás a téma,engem 6 éven keresztül egy fullpösze némettanár tanított...na,milyen lehet a kiejtésem?
Most kezdem el és fejezem be az offolást, de arról hogy milyen körülmények közül jött csakis a szülei tehetnek, ők a hibásak de nagyon, és elég szomorú hogy olyan gyereket neveletek aki a mai világban ennyire nem ért a gépekhez. Nem cigányozás, igazság.
beküldve: 2008-01-13 11:55:14
(#297) Hogy a topic témája az Animax? Igen? Offffffffffffff... Nem direkt...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Tesómat 4 évig tanította 1 orosz némettanár.Magyarul se tudod rendesen a tanár...Kézzel-lábbal mutogatott.Amikor hazajött mindig mesélte mi volt
Nálunk orosz angoltanár van... Mindig elvtársazik... Hehe...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-13 10:51:38
(#295) Tesómat 4 évig tanította 1 orosz némettanár.Magyarul se tudod rendesen a tanár...Kézzel-lábbal mutogatott.Amikor hazajött mindig mesélte mi volt
Nálad senki sem lehet bénább? Szerintem igen. 7-be járt hozzánk egy cigány lány (utána meg is bukott). Szerintem az informatika órán látott először számítógépet. Azt sem tudta, hogy hogyan lehet lejjebb vinni a képet.
(mellesleg ezzel a hsz-szel lett a statusom: Rászokóban)
Hát...arról senki sem tehet,hogy milyen körülmények közül jött,és inkább tartózkodjunk a cigányozástól
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-13 08:18:28
(#293) Nálad senki sem lehet bénább? Szerintem igen. 7-be járt hozzánk egy cigány lány (utána meg is bukott). Szerintem az informatika órán látott először számítógépet. Azt sem tudta, hogy hogyan lehet lejjebb vinni a képet.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-01-13 08:20:15
és nem akarom még 1x azt olvasni h "béna vok hozzá" nem vagy béna... necrokid szavaival élve.. nálam senki nem lehet bénább! remélem majd vmikor elovasod..
Ígérem többé nem fogod látni, kivéve ha valaki más írja, hogy: nem írom ki.
Riku: a veoh-on az a jó, hogy németül is találsz... és hidd el, mégha nem is vagy penge angolos, a feliratokat akkor is simán megérted... nem kell hozzá túl nagy szókincs... higyj nekem!!!
Egyébként olvasgattam a hozzászólásaidat a különböző topicokban, és rendes srác vagy... csak maradj meg ilyennek!!!
Egyébként olvasgattam a hozzászólásaidat a különböző topicokban, és rendes srác vagy... csak maradj meg ilyennek!!!
A német szöveget biztos jobban megértem,. Megyek is a veoh-ra. "Egyébként olvasgattam a hozzászólásaidat a különböző topicokban, és rendes srác vagy... csak maradj meg ilyennek!!!": még egy tanár néni/nő (ahogy jobban tetszik) se mondta, hogy rendes srác vagyok. Ettől boldog lettem. A belső változtatásomra nem törekszem. Akiktől elvárom, hogy elfogadjon olyannak, amilyen vagyok, azok el is fogadnak. Ennél több nekem nem kell.
az nem baj h nem engedsz abból h milyen vagy nem is kell aki nem szeret így az nem is fog.. én már csak tom..
nyugodj meg én 10 éve tanulok franciául de még most is van amit nem mindig értek meg első hallásra(nem vok rá büszke de a tanárom 8 évig nem tanított semmit..) az meg h tanulsz angolul csak a javadra válik.. és láttam h reagáltál..
és nem akarom még 1x azt olvasni h "béna vok hozzá" nem vagy béna... necrokid szavaival élve.. nálam senki nem lehet bénább! remélem majd vmikor elovasod..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Riku: a veoh-on az a jó, hogy németül is találsz... és hidd el, mégha nem is vagy penge angolos, a feliratokat akkor is simán megérted... nem kell hozzá túl nagy szókincs... higyj nekem!!!
A német szöveget biztos jobban megértem,. Megyek is a veoh-ra. "Egyébként olvasgattam a hozzászólásaidat a különböző topicokban, és rendes srác vagy... csak maradj meg ilyennek!!!": még egy tanár néni/nő (ahogy jobban tetszik) se mondta, hogy rendes srác vagyok. Ettől boldog lettem. A belső változtatásomra nem törekszem. Akiktől elvárom, hogy elfogadjon olyannak, amilyen vagyok, azok el is fogadnak. Ennél több nekem nem kell.
Chika: köszi a tippet, de nem veszem sok hasznát. 8-os vagyok, az iskolában németet tanulok, és magántanárnál tanulok angolul 4 hónapja. Ezért nem tudok olyan jól angolul, hogy megértsem a szöveget.
Alister: igazad volt, nem voltam a gépnél.
Picilány: mint látod, reagáltam.
Rockypapa: felveszlek MSN-re.
Mindannyiótoknak köszönöm a lelkesítő biztatást.
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-11 20:58:02
beküldve: 2008-01-11 20:43:05
(#288) Chika: köszi a tippet, de nem veszem sok hasznát. 8-os vagyok, az iskolában németet tanulok, és magántanárnál tanulok angolul 4 hónapja. Ezért nem tudok olyan jól angolul, hogy megértsem a szöveget.
nem is tom mért vunk ilyen kedvesek ..nem is reagál pedig már 4-en is válaszoltunk neki .. de nem hiszem h nálam bénább lenne..
Talán nincs gép közelben...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-09 06:18:27
(#286) ilyen vagy utánna meg csodálkozol h nem írok msn-en (amit mellesleg megtettem)
és a puszedlimet tényleg fenyegetésnek szántam.. ha érdekel miért kérdezd meg pape-től.. én azt el nem mondom..
ui: jázminoskaramellkávéízesít m.. cupp
és a puszedlimet tényleg fenyegetésnek szántam.. ha érdekel miért kérdezd meg pape-től.. én azt el nem mondom..
ui: jázminoskaramellkávéízesít m.. cupp
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
mért csinálod ezt velem ..mikor eléred a szeretetem 100% át akkor mindig írsz valami gonoszat és visszaesel 99% ra..
Én már csak iylen gonosz vok
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-08 20:30:39
(#284) mért csinálod ezt velem ..mikor eléred a szeretetem 100% át akkor mindig írsz valami gonoszat és visszaesel 99% ra..