Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Inkább fiatal nőknek szól ez az anime. A szereplői jópofák, leszámítva egy idegesítőt, akit Hagunak hívnak. Van benne hülyülés, rengeteg szerelmi sokszög. Egy művészeti suliban tanuló baráti társaságról szól, szerelem, felnőtté válás, stb. a téma. Akit érdekel, az nézze, fiúk-lányok egyaránt, elvégre én is megnéztem, pedig nem vagyok lány, de hangsúlyozom, elsősorban nekik készült animéről van szó, tehát ehhez kell igazítani az elvárásokat, mivel a téma őket érdekli inkább szerintem. De egész jó sorozat. Két évad készült eddig, a második már inkább melodráma, nagyon érzelgős és a szereplőknek vannak némi mazochista hajlamaik szerelem terén. Ejnye, Yamada!
Én is szoktam nézni néhány lányoknak szóló animét. Némelyik jobban bejön, mint valamelyik fiúknak készült.
beküldve: 2008-01-21 19:53:41
(#342) Inkább fiatal nőknek szól ez az anime. A szereplői jópofák, leszámítva egy idegesítőt, akit Hagunak hívnak. Van benne hülyülés, rengeteg szerelmi sokszög. Egy művészeti suliban tanuló baráti társaságról szól, szerelem, felnőtté válás, stb. a téma. Akit érdekel, az nézze, fiúk-lányok egyaránt, elvégre én is megnéztem, pedig nem vagyok lány, de hangsúlyozom, elsősorban nekik készült animéről van szó, tehát ehhez kell igazítani az elvárásokat, mivel a téma őket érdekli inkább szerintem. De egész jó sorozat. Két évad készült eddig, a második már inkább melodráma, nagyon érzelgős és a szereplőknek vannak némi mazochista hajlamaik szerelem terén. Ejnye, Yamada!
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
>Sakamoto Riku: Igen, fogják adni a Honey and Clovert, legalábbis az is a bejelentett sorozatok között van, más kérdés, hogy abból még egy árva képkocka sem szerepelt az újonnan beszerzett animék promójában, amit kicsik furcsállok, de ez van.
Kösz, hogy megerősítetted a feltéltelezésem. Valaki tud kritikát mondani az animéről?
beküldve: 2008-01-21 11:19:27
(#340) Valószínű a Fumoffu jogai még az RTLnél vannak, De a tavaszi ajánlóban szerintem már lesz. Most egyenlőre még csak a télit hírdetik. Bleach, DN és TMM.
DN új promója nagyon jó lett.
DN új promója nagyon jó lett.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
>Sakamoto Riku: Igen, fogják adni a Honey and Clovert, legalábbis az is a bejelentett sorozatok között van, más kérdés, hogy abból még egy árva képkocka sem szerepelt az újonnan beszerzett animék promójában, amit kicsik furcsállok, de ez van.
A promók mindig csak kb. 2-3 hónapra vetítenek előre.. és még elég hosszú az év...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-21 08:35:01
(#338) >Sakamoto Riku: Igen, fogják adni a Honey and Clovert, legalábbis az is a bejelentett sorozatok között van, más kérdés, hogy abból még egy árva képkocka sem szerepelt az újonnan beszerzett animék promójában, amit kicsik furcsállok, de ez van.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Már csak hétfőt kell kivárni..BLECCS, BLECCS, BLECCS!!!!!!!!!!!!!
Nem BLÍCCS?
De de én bleccsnek szeretem hívni
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-20 20:31:22
(#336) Szerintem az Animax leadja a Honey & Clover-t, mert a Mondo horoszkópban csak olyan animéket írtak az animeajánlóhoz, ami van/volt/lesz az Animaxon.
Már csak hétfőt kell kivárni..BLECCS, BLECCS, BLECCS!!!!!!!!!!!!!
Nem BLÍCCS?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-20 20:07:42
(#334) Már csak hétfőt kell kivárni..BLECCS, BLECCS, BLECCS!!!!!!!!!!!!!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-20 19:28:14
(#333) Miért utálnálak?
Egyébként eredeti kiadásban nekem is megvan az első teljes széria, magyar szinkronnal/magyar felirat + japán szinkron kombinációval szépen ott sorakoznak a drága szereplők és a mechák a borítón. Biztosan beszerzem a másik két sorozatot is, ha kijön, csak adják már ki a Fumoffut (hahó, illetékesek)! És legyen Magyarországon a TSR (hahó Animax)!
De lehet, hogy ezt az FMP topikban kellene folytatnunk.
Egyébként eredeti kiadásban nekem is megvan az első teljes széria, magyar szinkronnal/magyar felirat + japán szinkron kombinációval szépen ott sorakoznak a drága szereplők és a mechák a borítón. Biztosan beszerzem a másik két sorozatot is, ha kijön, csak adják már ki a Fumoffut (hahó, illetékesek)! És legyen Magyarországon a TSR (hahó Animax)!
De lehet, hogy ezt az FMP topikban kellene folytatnunk.
Hát ja, én sem.
Látom-érzékelem... egyébként, csak hogy fájdítsam a szívedet, nekem mindhárom sorozat megvan dvd-n... a FMP! és a Fumoffu szinkronosan, a TSR magyar felirattal... De azért most nem utálsz naon, ugye???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-20 10:37:53
(#331) Hát ja, én sem.
Lesz majd Fumoffu is.
Hát, reméljük. TSR-ről sajna még semmi infó, de én örülnék a legjobban, ha leadnák.
>FMP77: Nagyon jók az aláírásaid.
Köcke... igyekszem... És, mint látod, egyáltalán nem vok FMP-fan...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Lesz majd Fumoffu is.
Hát, reméljük. TSR-ről sajna még semmi infó, de én örülnék a legjobban, ha leadnák.
>FMP77: Nagyon jók az aláírásaid.
Szerk: Dark-san 2008-01-19 19:03:15