Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
nem jó, hogy ha feliratos, mert általában azzal mindig gubanc szokott lenni az Animaxnál
Már a Nerima Daikon Brothers-nél meg a Káprázat lángjainál is volt olyan, hogy egy másik (későbbi) rész feliratát vágták be... és ez bizony nagy-nagy fekete pont
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Tegnap este néztem az Ayakashi Ayashi-t, de sajnos nem hallottam. Legalábbis az elejét. Az egész anime alatt lévő hang elcsúszott kb. 1 perccel. Nagyon rossz volt. Így hát kénytelen voltam csak a feliratot olvasni és lehalkítani a TV-t, hogy nagyjából megértsem, hogy most ki beszél és mi történik. Ezért jó, ha egy anime feliratos. Az Animayosok a végén legalább egy reklámcsíkszerűségben megírták, hogy: "A hanghiba miatt szíves elnézésüket kérjük."
A tegnapi részen egyébként egy teljesen más epizód hangja ment. Szerintem ezért nem jó, hogy ha feliratos, mert általában azzal mindig gubanc szokott lenni az Animaxnál, de ebbe a témába nem akarok nagyon belemenni.
De erősen figyeltem, így nagyjából összeállt a kép.
A másik "üdvöske", a Blood+ nálam már erősen feledésre jelölt, akár milyen kitartó vagyok, de ez az unalomhalmaz még engem is kiüt. Ennyire elrontani egy különben jónak ígérkező sztorit... Most már örülök, hogy csak hetente kétszer van. Akármi történik a második felében, nálam már csak max. 6-ot fog kapni, olyan "jól" sikerült eltolni az elejét. Gratulálok az alkotóknak. /Irónia vége.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
De csak úgy érvényes, ha közben énekeled is!!!
szerinted nem tudoma szövegét?
amugy jólsejtem h nekem van csak vmi undorító szlovák v cseh felirat az animaxon?
v midnenkinek akinek nem kábeltvje van?
Sajna, nem te vagy az egyetlen... nekem is cseh felirattal megy, és a txt-en sem jön be a magyar... asszem, minden olyan upc-snek így jön, aki nem kábeles, hanem tányéros...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
szerinted nem tudoma szövegét?
amugy jólsejtem h nekem van csak vmi undorító szlovák v cseh felirat az animaxon?
v midnenkinek akinek nem kábeltvje van?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-01-06 10:11:28
(#248) Tegnap este néztem az Ayakashi Ayashi-t, de sajnos nem hallottam. Legalábbis az elejét. Az egész anime alatt lévő hang elcsúszott kb. 1 perccel. Nagyon rossz volt. Így hát kénytelen voltam csak a feliratot olvasni és lehalkítani a TV-t, hogy nagyjából megértsem, hogy most ki beszél és mi történik. Ezért jó, ha egy anime feliratos. Az Animayosok a végén legalább egy reklámcsíkszerűségben megírták, hogy: "A hanghiba miatt szíves elnézésüket kérjük."
Szerk: Sakamoto Riku 2008-01-06 10:11:38
beküldve: 2008-01-05 16:11:04
(#247) Uh, ez az eszmefuttatás kezd elvadulni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Chika, ezmár vmi!
meg is hoztad a kedvem h hallgassam kicsit,LOL
csakígy tovább,csakígy tovább
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Én azt mondom h jól teszed, amennyiben azért a magyar kultúrát nem hanyagolod el
(és itt hosszú píííí hang, máskülönben ki lennék bannolva )
szal én azt mondom h mehet a japán ezerrel(előbb mint bármi más),de ne a magyar rovására mennyen
(jah és off vége )
szal én azt mondom h mehet a japán ezerrel(előbb mint bármi más),de ne a magyar rovására mennyen
(jah és off vége )
Megnyugtatásodra csak ennyi: éneket tanítok 3-4. osztályban (általános) - többek között, mert mást is... - és most éppen az István, a király rockoperát dolgozom fel projektben a negyedikesekkel... asszem, ez elárul mindent a magyar kultúrához való hozzáállásomról, ugye???
Nekem hál' Istennek volt már szerencsém a hozzád hasonló, rockoperát tanító énektanárokhoz!!! Ők a világ legjobb arcai!!!
Örülök, hogy az volt a kedvenc... és ne hallgass senkire! Igenis erotikus a hangod!!! tudod, b**a a fülemet (bocs, de ez nagyon magas labda volt, muszáj volt lecsapni... ugye nincs harag???)
Ugye, hogy ugye!!! Egyébként köszi!!! Előléptettél "legjobb arccá"... már ezért megérte idejönni...
Remélem, szeretted az énekórát?!?!?!
Hát... Igen, az volt a kedvencem, bár most új tanárom lesz... Egy bá'... :(
Viszont itthon még mindig énekelgetek... Apám má' ki akar tagadni... (Pedig szerintem nekem nagyon szépségesen selymes hangom van ám!)
Picilany: Én már hallottam énekelni... Tényleg az van neki... Igaz, hogy nem selymes, de szépséges!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Én azt mondom h jól teszed, amennyiben azért a magyar kultúrát nem hanyagolod el
(jah és off vége )
(jah és off vége )
Megnyugtatásodra csak ennyi: éneket tanítok 3-4. osztályban (általános) - többek között, mert mást is... - és most éppen az István, a király rockoperát dolgozom fel projektben a negyedikesekkel... asszem, ez elárul mindent a magyar kultúrához való hozzáállásomról, ugye???
Nekem hál' Istennek volt már szerencsém a hozzád hasonló, rockoperát tanító énektanárokhoz!!! Ők a világ legjobb arcai!!!
Ugye, hogy ugye!!! Egyébként köszi!!! Előléptettél "legjobb arccá"... már ezért megérte idejönni...
Hát... Igen, az volt a kedvencem, bár most új tanárom lesz... Egy bá'... :(
Viszont itthon még mindig énekelgetek... Apám má' ki akar tagadni... (Pedig szerintem nekem nagyon szépségesen selymes hangom van ám!)
Picilany: Én már hallottam énekelni... Tényleg az van neki... Igaz, hogy nem selymes, de szépséges!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-01-05 15:06:25
(#243) Chika, ezmár vmi!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
(jah és off vége )
(jah és off vége )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Mért? Mikor a kis hülyegyerekek egymás szemét szúrják ki hurkapálcikával, mert azt hiszik, hogy ők Harry Potterek...
Szerintem nem azzal van baj, hogy a gyerek hülye, csak azzal, hogy otthon nem mondják el nekik, hogy ez nem igaz... Vagy nem kötik le eléggé csórikámat...
Tom és Jerry-ben meg állandóan a ... Jerrry szívatta szegény Tomot és mégis legalább három-négy(öt-hat?) generáció felnőtt, azt még ma is játszák (persze a dohányos részeket cenzúrázva, mert az ugye jobban árt a gyereknek, mintha kiugranak az ablakon magukat Shongokunak képzelve...)
U.i.: Az sem ártana az animéknek és a mangáknak, ha azok a felnőttek, akik nem értenek hozzá (nem is ismerik?) és nem úgy állnak az egészhez, hogy ez csak a gyerek képzelőerejét tágítja, a színes világgal, amit látnak (mármint a gyerekek ezekben), hanem csak egymás püfölését és gyilkolását veszik észre bennük... Mi meg szomorkodunk, mert a "kedves és mélyentisztel" ORTT letiltja őket... :'-( (hihihi... kis novella)
Szerintem nem azzal van baj, hogy a gyerek hülye, csak azzal, hogy otthon nem mondják el nekik, hogy ez nem igaz... Vagy nem kötik le eléggé csórikámat...
Tom és Jerry-ben meg állandóan a ... Jerrry szívatta szegény Tomot és mégis legalább három-négy(öt-hat?) generáció felnőtt, azt még ma is játszák (persze a dohányos részeket cenzúrázva, mert az ugye jobban árt a gyereknek, mintha kiugranak az ablakon magukat Shongokunak képzelve...)
U.i.: Az sem ártana az animéknek és a mangáknak, ha azok a felnőttek, akik nem értenek hozzá (nem is ismerik?) és nem úgy állnak az egészhez, hogy ez csak a gyerek képzelőerejét tágítja, a színes világgal, amit látnak (mármint a gyerekek ezekben), hanem csak egymás püfölését és gyilkolását veszik észre bennük... Mi meg szomorkodunk, mert a "kedves és mélyentisztel" ORTT letiltja őket... :'-( (hihihi... kis novella)
Igen-igen-igen... Picilányt és Pape-t az ORTT elnöki székébe!!! Szavazzunk rájuk!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
(jah és off vége )
(jah és off vége )
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
ha azt nézzük, hogy ráadásul még tanárként is tevékenykedem... (azért remélem, ez nem baj, ugye??? )
Szal... a nevelés hiánya teljes gáz, és ráadásul a korlátolt szülők, tőlünk, pedagógusoktól várják el az a folyamatot, amit NEKIK kéne biztosítani...
Miért lenne baj, én is pedagógus leszek, ha minden igaz, s teljesen igazad van, pedagógiából mi is tanultuk, hogy az iskola feladata inkább az oktatás, a nevelés pedig leginkább a szülőké. De sokan gondolom nem igazán értik, mi a különbség a kettő között..,
Bleach: gondoltam,, hogy több részletben lesz megvéve, mivel hozzú sorozat (sokak véleménye szerint el is laposodott mostanára rendesen).
TSR: jó, hogy tervben van, de ezeket a jogi dolgokat nem egészen értem, főleg a filmvilágban, ahol elvileg örülni kellene, hogy minél több helyre jut el az adott film/sorozat, stb., és nem mellékesen pénzt hoz.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-01-05 14:56:55
(#238) Mért? Mikor a kis hülyegyerekek egymás szemét szúrják ki hurkapálcikával, mert azt hiszik, hogy ők Harry Potterek...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..