Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-01-04 00:46:36
(#207) igaz, anak is van még egy 'season'-je, de ha azt vesszük, így is le van zárva.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2008-01-04 00:30:18
(#206) beküldve: 2008-01-03 23:50:44
(#205) Egyébként ha észreveszitek egy csomó animét elindítottak az animaxon/A+-on meg magyarországon és sose fejezték be őket
Melyik csomó animére gondolsz?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-03 21:36:33
(#203) Szerintem nem volt rossz húzás a FMA, sem a Blood+(bár, a blood+ szinkronja undorító), és jön még néhány sikeres anime, ez mind jó és szép, de világos, hogy az Animax a nézettségre hajt. Tudja nagyon jól, hogy hogy az animefanok száma gyorsan nő, és ebből a legnépesebb és legbefolyásolhatóbb réteget fogja meg: a 8-15 éveseket.
A reklámszöveg klasszikus fogyasztóbutító: ,, Tarts velünk 2008-ban is, és fedezd fel, mi is az anime valójában!'' Kérdezem én, hogy a fentiek figyelembevételével HOGYAN akarja megmutatni, hogy mi az anime valójában? Az Anime műfajhoz nem tartozik ugyanúgy hozzá a hentai, illetve más idősebbeknek szóló filmek, mint a jelenleg is műsoron lévő alkotások? Én nem azt mondom, hogy Elfen
Lied, Neon Genesis Evangelion és hasonlók kellenek a gyerekeknek, de ha EGYSZERŰEN NEM AZt mutatja, ami valójában az anime, akkor van joga reklámozni? Az animefanok többnyire pont azért keresik az animéket, mert a kelet életfelfogása alapjaiban más, erre az animax hozzákeveri a mai magyar 'nézd meg a reklámot és fuss a boltba' fogyasztókultúrát, lefogadom hogy a tulajdonos...(de a politikát hagyom). Én megértem, hogy az üzemeltetőnek is meg kell élni valamiből, ezért van az a rengeteg idióta jamba-relkám is, de a szolgáltatónak és a nézőknek is jobb lenne, ha nem az eladásra hanem a tartalomra, magára az animére koncentrálna. NINCS IGAZAM? bármi is a véleményed, az as2158@gmail.com címre szívesen várom.
A reklámszöveg klasszikus fogyasztóbutító: ,, Tarts velünk 2008-ban is, és fedezd fel, mi is az anime valójában!'' Kérdezem én, hogy a fentiek figyelembevételével HOGYAN akarja megmutatni, hogy mi az anime valójában? Az Anime műfajhoz nem tartozik ugyanúgy hozzá a hentai, illetve más idősebbeknek szóló filmek, mint a jelenleg is műsoron lévő alkotások? Én nem azt mondom, hogy Elfen
Lied, Neon Genesis Evangelion és hasonlók kellenek a gyerekeknek, de ha EGYSZERŰEN NEM AZt mutatja, ami valójában az anime, akkor van joga reklámozni? Az animefanok többnyire pont azért keresik az animéket, mert a kelet életfelfogása alapjaiban más, erre az animax hozzákeveri a mai magyar 'nézd meg a reklámot és fuss a boltba' fogyasztókultúrát, lefogadom hogy a tulajdonos...(de a politikát hagyom). Én megértem, hogy az üzemeltetőnek is meg kell élni valamiből, ezért van az a rengeteg idióta jamba-relkám is, de a szolgáltatónak és a nézőknek is jobb lenne, ha nem az eladásra hanem a tartalomra, magára az animére koncentrálna. NINCS IGAZAM? bármi is a véleményed, az as2158@gmail.com címre szívesen várom.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2008-01-03 21:30:57
(#202) Egyébként ha észreveszitek egy csomó animét elindítottak az animaxon/A+-on meg magyarországon és sose fejezték be őket
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
vagy túl sokat kérek??????
nem kérsz sokat... ennek ellenére nem fogják befejezni... csak 104 részt vettek meg...
errre rájöttem csak álmodtam ... angyalszemű.. (ez tetszett? )
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
vagy túl sokat kérek??????
nem kérsz sokat... ennek ellenére nem fogják befejezni... csak 104 részt vettek meg...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
FMA nem tetszik (ízlések és pofonok, de szerintem borzasztóan túl van értékelve az egész), a Blood+ is elég lapos, de állítólag a második fele nagyon jó lesz, legalábbis mindenki ezt mondja. Bár aki megunta és nem nézi tovább, annak ez késő vigasz.
Az Ayakashi Ayashi viszont nagyon érdekes, nálam simán veri tetszésben a "fantasztikus" FMA-t.
A legjobb szerintem az újak közül a Death Note lesz.
Az Ayakashi Ayashi viszont nagyon érdekes, nálam simán veri tetszésben a "fantasztikus" FMA-t.
Igen, igen, + a bleach se lesz semmi
Amúgy ha ezek szinkronosak lesznek én jelentkezek Ichimaru Gin szinkronhangjára, vagy Zaraki Kenpachijéra
nem gondolod h szinkronosak lennének .. mellesleg egyedül az inuyasha-ban tűröm meg a szinkront(de asszam ez egy másiktéma másik topik)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-03 20:29:51
(#198) vagy túl sokat kérek??????
FMA nem tetszik (ízlések és pofonok, de szerintem borzasztóan túl van értékelve az egész), a Blood+ is elég lapos, de állítólag a második fele nagyon jó lesz, legalábbis mindenki ezt mondja. Bár aki megunta és nem nézi tovább, annak ez késő vigasz.
Amúgy ha ezek szinkronosak lesznek én jelentkezek Ichimaru Gin szinkronhangjára, vagy Zaraki Kenpachijéra
Igazad van a blood+ egy kicsit lapos. egyébként nekem is nagyon tetszik az Ayakashi Ayashi.
csak folytatni tom a sort ...
Ayashi tényleg jó lenne (én is szeretek álmodni/akinek ezt írtam majd érteni fogja/ ) a death note-t meg már láttam...de azért még mindig jobb mint a blood+
hihi a vélemények meg változhatnak melesleg én annak is örülnék ha az inuyasha-t végre 1x befejeznék...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-03 17:44:23
(#194) FMA nem tetszik (ízlések és pofonok, de szerintem borzasztóan túl van értékelve az egész), a Blood+ is elég lapos, de állítólag a második fele nagyon jó lesz, legalábbis mindenki ezt mondja. Bár aki megunta és nem nézi tovább, annak ez késő vigasz.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
hát Salior Moont vagy más animet én is szívesebben néznék a Blood+ helyett.szerintem nem kellett volna berakni meg én nekm a blood+ nem teszik, szerintem uncsi. de jobb mintha Digimon-t vagy Pokemon-t raktak volna be,nem?
Szerintem nem. egyébként a Blood+ szerintem egy középszintű anime. ha már a vámpíros/véres animét akartak rakni sztem jobban jártak volna az Elfen Lieddel...az milyen királyság lenne!