• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Animax
Oldalak: ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... <<>>
beküldve: 2008-01-04 00:46:36
(#207)
Shimohira
Shimohira
[ Gyalog ]
igaz, anak is van még egy 'season'-je, de ha azt vesszük, így is le van zárva.

Egy keménytetőset, jókora motorral!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-01-04 00:30:18
(#206)
Syan
Syan
[ Addiktgyanús ]
Mért a Yugioh Gx be van fejezve?

Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2008-01-03 23:50:44
(#205)
Shimohira
Shimohira
[ Gyalog ]
én csak az InuYashára emlékszem

beküldve: 2008-01-03 22:51:43
(#204) Válasz idk pls delete (#202) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Egyébként ha észreveszitek egy csomó animét elindítottak az animaxon/A+-on meg magyarországon és sose fejezték be őket

Melyik csomó animére gondolsz?

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-03 21:36:33
(#203)
Shimohira
Shimohira
[ Gyalog ]
Szerintem nem volt rossz húzás a FMA, sem a Blood+(bár, a blood+ szinkronja undorító), és jön még néhány sikeres anime, ez mind jó és szép, de világos, hogy az Animax a nézettségre hajt. Tudja nagyon jól, hogy hogy az animefanok száma gyorsan nő, és ebből a legnépesebb és legbefolyásolhatóbb réteget fogja meg: a 8-15 éveseket.
A reklámszöveg klasszikus fogyasztóbutító: ,, Tarts velünk 2008-ban is, és fedezd fel, mi is az anime valójában!'' Kérdezem én, hogy a fentiek figyelembevételével HOGYAN akarja megmutatni, hogy mi az anime valójában? Az Anime műfajhoz nem tartozik ugyanúgy hozzá a hentai, illetve más idősebbeknek szóló filmek, mint a jelenleg is műsoron lévő alkotások? Én nem azt mondom, hogy Elfen
Lied, Neon Genesis Evangelion és hasonlók kellenek a gyerekeknek, de ha EGYSZERŰEN NEM AZt mutatja, ami valójában az anime, akkor van joga reklámozni? Az animefanok többnyire pont azért keresik az animéket, mert a kelet életfelfogása alapjaiban más, erre az animax hozzákeveri a mai magyar 'nézd meg a reklámot és fuss a boltba' fogyasztókultúrát, lefogadom hogy a tulajdonos...(de a politikát hagyom). Én megértem, hogy az üzemeltetőnek is meg kell élni valamiből, ezért van az a rengeteg idióta jamba-relkám is, de a szolgáltatónak és a nézőknek is jobb lenne, ha nem az eladásra hanem a tartalomra, magára az animére koncentrálna. NINCS IGAZAM? bármi is a véleményed, az as2158@gmail.com címre szívesen várom.

beküldve: 2008-01-03 21:30:57
(#202)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Egyébként ha észreveszitek egy csomó animét elindítottak az animaxon/A+-on meg magyarországon és sose fejezték be őket

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-03 20:44:28
(#201) Válasz フリツク オル シィ (#200) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
vagy túl sokat kérek??????

nem kérsz sokat... ennek ellenére nem fogják befejezni... csak 104 részt vettek meg...

errre rájöttem csak álmodtam ... angyalszemű.. (ez tetszett? )

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-03 20:41:48
(#200) Válasz PICILÁNY (#198) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]

nem kérsz sokat... ennek ellenére nem fogják befejezni... csak 104 részt vettek meg...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-03 20:36:19
(#199) Válasz idk pls delete (#195) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
FMA nem tetszik (ízlések és pofonok, de szerintem borzasztóan túl van értékelve az egész), a Blood+ is elég lapos, de állítólag a második fele nagyon jó lesz, legalábbis mindenki ezt mondja. Bár aki megunta és nem nézi tovább, annak ez késő vigasz.
Az Ayakashi Ayashi viszont nagyon érdekes, nálam simán veri tetszésben a "fantasztikus" FMA-t.
A legjobb szerintem az újak közül a Death Note lesz.

Igen, igen, + a bleach se lesz semmi

Amúgy ha ezek szinkronosak lesznek én jelentkezek Ichimaru Gin szinkronhangjára, vagy Zaraki Kenpachijéra

nem gondolod h szinkronosak lennének .. mellesleg egyedül az inuyasha-ban tűröm meg a szinkront(de asszam ez egy másiktéma másik topik)

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-03 20:29:51
(#198)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]

beküldve: 2008-01-03 20:29:36
(#197) Válasz idk pls delete (#195) üzenetére
Anim7
Anim7
[ Új arc ]
FMA nem tetszik (ízlések és pofonok, de szerintem borzasztóan túl van értékelve az egész), a Blood+ is elég lapos, de állítólag a második fele nagyon jó lesz, legalábbis mindenki ezt mondja. Bár aki megunta és nem nézi tovább, annak ez késő vigasz.
Az Ayakashi Ayashi viszont nagyon érdekes, nálam simán veri tetszésben a "fantasztikus" FMA-t.

Amúgy ha ezek szinkronosak lesznek én jelentkezek Ichimaru Gin szinkronhangjára, vagy Zaraki Kenpachijéra

Igazad van a blood+ egy kicsit lapos. egyébként nekem is nagyon tetszik az Ayakashi Ayashi.

beküldve: 2008-01-03 20:29:10
(#196) Válasz idk pls delete (#195) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]

csak folytatni tom a sort ...
Ayashi tényleg jó lenne (én is szeretek álmodni/akinek ezt írtam majd érteni fogja/ ) a death note-t meg már láttam...de azért még mindig jobb mint a blood+
hihi a vélemények meg változhatnak melesleg én annak is örülnék ha az inuyasha-t végre 1x befejeznék...

beküldve: 2008-01-03 18:13:38
(#195) Válasz Dark-san (#194) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-03 17:44:23
(#194)
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-01-03 17:13:27
(#193) Válasz temari1998 (#192) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

hát Salior Moont vagy más animet én is szívesebben néznék a Blood+ helyett.szerintem nem kellett volna berakni meg én nekm a blood+ nem teszik, szerintem uncsi. de jobb mintha Digimon-t vagy Pokemon-t raktak volna be,nem?

Szerintem nem. egyébként a Blood+ szerintem egy középszintű anime. ha már a vámpíros/véres animét akartak rakni sztem jobban jártak volna az Elfen Lieddel...az milyen királyság lenne!

Oldalak: ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... <<>>