Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2007-12-31 20:39:05
(#147) Igazából az Animaxon engem eddig talán a Gakkuo no Kaidan tudott lekötni... Adhatnának már vmi minőségi horrort vagy ütöm-vágom-amputálom shouneneket (naon jó lenne ha a ruróni kensin, one piece, dragonball, vagy vmi lenne az animaxon) egyébként az mehetne a Digimon összes széria, Pokémon összes széria, meg Yu-gi-oh amit nem adtak le nálunk. Bár ez magánvélemény nem kell belekötni
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-31 20:33:45
(#146) Csatlakozom Gegéhez, én is feladtam. Bár én mindig adok 2 esélyt egy animének, elvégre mindenki megérdemli azt a bizonyos másodikat...első az első rész, második a második. Ha az sem tetszik akkor del x'3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Chrno crusade:
LOL én ezt tettem...Feladtam
Akkor érdemes folytatnod, 7. rész után amikor feltünik Aion már nagyon jó az anime , elgondolkodtató és a befejezásre sem lesz panasz.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nálunk egyáltalán nincs Animax, úgyhogy szívok, mint a torkosborz!
Akkor hajrá youtube és anime-eden!!!
Feltéve, ha tudsz angolul...
Azt nem mondanám, hogy tudok, de a feliratokkal nagyjából elboldogulok.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Nálunk egyáltalán nincs Animax, úgyhogy szívok, mint a torkosborz!
Akkor hajrá youtube és anime-eden!!!
Feltéve, ha tudsz angolul...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2007-12-30 13:30:31
(#142) Nálunk egyáltalán nincs Animax, úgyhogy szívok, mint a torkosborz!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Egy részt tényleg kevés megnézni, példa erre a egyik kedvenc animém a Chrno crusade, első rész alapján egy komolytalan vígjátéknak tünik, de később a 10. résztől az anime drámaivá és komolyabbá válik, és ha feladtam volna a gyenge első rész után lemaradtam volna egy nagyon jó animéről.
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-30 13:10:09
(#140) Így van, még most sem késő bekapcsolódni a sorozatba, sok mindenről még nem maradt le az, aki eddig nem nézte és a múlt vasárnapi, illetve a tegnapi rész már elég jó volt. Egyre több ilyen rész legyen most már.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-12-30 12:42:08
(#139) Egy részt tényleg kevés megnézni, példa erre a egyik kedvenc animém a Chrno crusade, első rész alapján egy komolytalan vígjátéknak tünik, de később a 10. résztől az anime drámaivá és komolyabbá válik, és ha feladtam volna a gyenge első rész után lemaradtam volna egy nagyon jó animéről.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
A Pokoli lányban tényleg csupán néhány részre koncentrálódott az izgalom, de a Blood+-tól többet várok. Igazából reménykedem, mert akik látták, azt mondták, hogy most már izgalmas lesz és ha tényleg igaz, javulhat nálam a megítélése, de akkor is, az elejéért kár, mert ha valaki nem bír több részt nézni az eddigi akadozó sztori miatt, lehet, hogy valami jót hagy ki a második részben. Tehát érdemes kitartani, mert olyan igazán rossz kritikát még nem olvastam a sorozatról.
nem tom én eddig 1 részt látam belőle az nem tetszett a többit pedig lekéstem vagy előtte vagy utánna raktam oda a tvmet....hüpphüpp
Ha csak egy részt láttál, akkor nem csoda, hogy nem tetszett... ez a sorozat ugyanis nem különálló sztorikból áll, hanem nagyonis egymásra épülnek a részek... ha tudsz, kapcsolódj be, nem fogod megbánni!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Sziasztok!!
A segítségeteket kérem:
Valaki megtudja mondani mikor fog kezdődik a Slayers-a kis boszorkány és lesznek új részei?
A segítségeteket kérem:
Valaki megtudja mondani mikor fog kezdődik a Slayers-a kis boszorkány és lesznek új részei?
Kedves Ficak! A Slayers három sorozatból áll (Slayers, Slayers Next és Slayers Try) ezek összesen 72 részt tartalmaznak. Mozifilm 3 v. 4 készült összesen (de semmi közük a sorozathoz - inkább töltelék story-k).
Ha naon érdekel, nézd meg a youtube-on vagy az anime-eden-en.
Hogy az Animax mikor tűzi műsorra újra, azt sosem lehet tudni... (lásd: Inuyasha, Blue Gender) de ne add fel a reményt!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
A Pokoli lányban tényleg csupán néhány részre koncentrálódott az izgalom, de a Blood+-tól többet várok. Igazából reménykedem, mert akik látták, azt mondták, hogy most már izgalmas lesz és ha tényleg igaz, javulhat nálam a megítélése, de akkor is, az elejéért kár, mert ha valaki nem bír több részt nézni az eddigi akadozó sztori miatt, lehet, hogy valami jót hagy ki a második részben. Tehát érdemes kitartani, mert olyan igazán rossz kritikát még nem olvastam a sorozatról.
Ne csüggedj, télleg naon jó lesz... én rossz kislány voltam, és nem bírtam kivárni a "magyar tempót", úhogy megnéztem a youtube-on az összes részét... hidd el, nem fogsz csalódni!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2007-12-29 16:26:48
(#135) Ficak, a Slayersnek annyi része van és kész... vannak még mondjuk OVA-i meg mozifilmjei de Animax tuti nem adja le azokat^^"
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-12-29 16:14:11
(#134) Sziasztok!!
A segítségeteket kérem:
A segítségeteket kérem:
nem tom én eddig 1 részt látam belőle az nem tetszett a többit pedig lekéstem vagy előtte vagy utánna raktam oda a tvmet....hüpphüpp
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..