![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Animax
beküldve: 2007-12-29 14:26:05
(#132) A Pokoli lányban tényleg csupán néhány részre koncentrálódott az izgalom, de a Blood+-tól többet várok. Igazából reménykedem, mert akik látták, azt mondták, hogy most már izgalmas lesz
és ha tényleg igaz, javulhat nálam a megítélése, de akkor is, az elejéért kár, mert ha valaki nem bír több részt nézni az eddigi akadozó sztori miatt, lehet, hogy valami jót hagy ki a második részben. Tehát érdemes kitartani, mert olyan igazán rossz kritikát még nem olvastam a sorozatról.
![](/var/images/emotions/02.png)
![](/var/images/emotions/19.png)
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-12-29 12:20:24
(#131) Ayakashiból Japánban adtak le 25őt, nálunk mind a 30 lelesz adva.
Blood+: már beindult a történet, és egyre jobb, megvan a Resident evil és Parasite eve filling sok romantikával, na meg egyre több drámával majd.
És Saya nem lesz már sokáig kiscsaj, de több már spoiler lenne, szóval kitartás. itt egy spoiler kép :[Link]
Blood+: már beindult a történet, és egyre jobb, megvan a Resident evil és Parasite eve filling sok romantikával, na meg egyre több drámával majd.
És Saya nem lesz már sokáig kiscsaj, de több már spoiler lenne, szóval kitartás. itt egy spoiler kép :[Link]
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Kár ,hogy nem adják végig az Animaxon a Blood+-ot!
Van olyan adó ahol esetleg lehet még nézni?
![](/var/images/emotions/21.png)
Nem szép dolog a rémhírterjesztés...
![](/var/images/emotions/23.png)
Még ha engem a B+ nem is hozott különösebben lázba... kiscsaj henteli a szörnyeket, a történet meg az istennek se akar beindulni... a Pokoli lány is ezen halt meg a számomra
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Te.... ne ijesztegess!
Végigadják. Én is úgy tudom... tudtam eddig. Honnan szedted, hogy nem? ^^''
flower-of-ice.deviantart.com
Eyes! Ne aggódj, mert végig adják a Blood+-t... az Ayakashi Ayashi az, amelyik 30 részes, de csak 25-öt vettek meg, úgyhogy, relax!!!
Egyébként, ha mégis bekövetkezne, amitől félsz, ajánlom figyelmedbe a youtube-ot... ott fenn van angol felirattal, japán nyelven az összes rész...
![](/var/images/emotions/26.png)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Megint rábuknak a 10 év körüliek egy olyan animére, amit abszolút nem nekik találtak ki. Kár -.-"
Ó, én azért elnevetgélek az ilyesmin...
![](/var/images/emotions/14.png)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én úgy tudom leadják végig. Hol hallottad, hogy nem?
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2007-12-27 20:02:46
(#125) Kár ,hogy nem adják végig az Animaxon a Blood+-ot!
beküldve: 2007-12-27 16:59:49
(#124) Így van, még a Con-on említették és nyáron a hivatalos sajtóközleményben is közölték, mikor Animax lett a csatorna. Semmi sem biztos, de nagy valószínűség szerint ezek az animék már a csatorna tulajdonában vannak, nem hiszem, hogy hazudnának egy hivatalos közleményben. A kezdés pedig persze még korántsem biztos, hogy ekkor lesz, de eddig még tényleg minden a terv szerint alakult, az Ayakashi Ayashi szinkronját kivéve. Tehát ezek már szinte biztosak, hogy lesznek, Bleach-et már reklámozzák is egy rövid promo erejéig.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-12-27 16:14:53
(#123) Még az ŐsziConon említették meg egy mondatban, hogy valószínűleg havonta egy premier lesz.
Most gyorsan visszakerestem japanimánián a hírt amiben szintén megemlítik a dolgot. [Link]
De ez is csupán egy mondat.. szal lehet hogy kicsit elhúzódik majd a dolog, de eddig tartják a tervet, kivétel a szinkron részét..
Most gyorsan visszakerestem japanimánián a hírt amiben szintén megemlítik a dolgot. [Link]
De ez is csupán egy mondat.. szal lehet hogy kicsit elhúzódik majd a dolog, de eddig tartják a tervet, kivétel a szinkron részét..
lumana.wordpress.com
Ezeket mind két reklám között jelentették be, vagy fent van valahol neten is? Én az Animax honlapján nem nagyon találtam ://
XĐ Ugyanezt akartam kérdezni én is... De csak a csatorna hozta le, a honlapon még nem tették ki. Régebben volt szó a japanimániában erről is, node régen volt az már, nem emlékszem.
![](/var/images/emotions/10.png)
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2007-12-27 14:20:22
(#121) Ezeket mind két reklám között jelentették be, vagy fent van valahol neten is? Én az Animax honlapján nem nagyon találtam ://
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-12-27 13:39:21
(#120) Elvileg havonta egy premier van, tehát tavaszig minden új anime el lesz kezdve. Legközelebb januárban a Bleach-et (!) kezdik, hogy a Death Note és a Honey and Clover mikor kezdődik pontosan az még kérdés, de február-március elvileg...
beküldve: 2007-12-27 13:36:58
(#119) Ehh, a Mala...Desznót eddig is "túlfanolt" anime volt, akkor mi lesz most, hogy tevében is leadják? *rázza a fejét* Megint rábuknak a 10 év körüliek egy olyan animére, amit abszolút nem nekik találtak ki. Kár -.-"
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-12-27 12:26:17
(#118) Én is láttam az előzetest. Nagyon örülök ennek a két új animének. Remélem nem kell egy egész évet várnunk rájuk. Egyébként ma kezdik el újra sugározni a Paradise Kiss-t. Köszönünk mindent Animax!!!