Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Animax
Ami az itteni DVD kiadást illeti, vegyes esélyt látok rá. Egyszerűen meghatározhatatlan ez a művelet itthon.

beküldve: 2007-10-04 22:15:10
(#71) Amúgy mennyi az esélye, hogy dvdn is kiadják? És ez kb mikor következhet be?

Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-10-04 20:35:28
(#70) Remélem jó lesz! Bár nekem nincs csatornám.
De reménykedek a Dvd kiadásban!
Olyan szépek a Dvd borítók!!!

De reménykedek a Dvd kiadásban!

lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-04 20:24:18
(#69) a sorozatot támogatom, a szinkront kevébé...de ha jól sikerül akk buksisimi

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-04 18:18:19
(#68) magyar szinkron?? LOL az tuti h én nézni fogom a TV ben is és akár mennyira ratyi lesz a magyar szinkron kb az 1. rész végére hozzászokom.És feliratosan látam már 2 szer jó lesz 1 kis változatosság. De valahonan majd meg kell szereznem a szinkront is

beküldve: 2007-10-04 17:26:11
(#67) Paku Romi nekem is nagy kedvencem lett, hála a sorozatnak

beküldve: 2007-10-04 17:24:42
(#66) Remélem is, hogy megpróbálja minél jobban csinálni... nálam az nagyon fontos, hogy Ed jó hangot kapjon, ugyanis az eredeti seiyuuja, Paku Romi nagy kedvencem

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Akit érdekel: Tegnap eldőlt, hogy magyar szinkronal fogják adni a Fullmetal Alchemist-et.
*sakál röhögés, kicsordul a könnye, közben orron át vett levegő miatt röfögés-effekt*
Jesszusom

Nem kellene lenézni a magyar szinkronosokat... Egy esélyt azért adhatnál nekik, mielőtt kiröhögöd az egészet... Ahogy olvastam a cikket Ed magyar hangja - de fura ezt írni

Akit érdekel: Tegnap eldőlt, hogy magyar szinkronal fogják adni a Fullmetal Alchemist-et.
*sakál röhögés, kicsordul a könnye, közben orron át vett levegő miatt röfögés-effekt*
Jesszusom

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Az animet már én is láttam, éppen ezen a nyáron és pont ezért vagyok nagyon izgatott, hogy hogyan oldják meg a magyar szinkront, mert még friss az élmény

beküldve: 2007-10-04 16:11:46
(#62) Valószínű.
Itt a cikk:[Link]
Nekem elve nincs Animax-om de ezt az animét már láttam,
de ha talán kiadják DVD-n beszerzem.

Itt a cikk:[Link]
Nekem elve nincs Animax-om de ezt az animét már láttam,
de ha talán kiadják DVD-n beszerzem.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Neeee?? Ez most komoly???
Miért nincs kábeltévénk????

beküldve: 2007-10-04 15:56:03
(#60) Akit érdekel: Tegnap eldőlt, hogy magyar szinkronal fogják adni a Fullmetal Alchemist-et.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-09-28 14:14:35
(#59) Szia dark-san igazad van a kukucska meg a többi gagyi mese tényleg eléggé túl rágott téma de ne gondold hogy mindenki csak írogat válaszolni is szoktak ha olyan a téma és amire érdemes válaszolni.

beküldve: 2007-09-28 14:02:36
(#58) Én nem arra gondoltam, hogy a tagok nem elég aktívak, hanem arra, hogy sokan itt sem, mint sok más helyen sem olvassák át a régebbi hozzászólásokat, s ebből következik, hogy ezredszerre is felteszik azt a kérdést, hogy minek van olyan műsor az Animaxon, mint a Kukucska, holott erre talán már nem is egy válasz érkezett. Én ezen csodálkozom.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.