Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Észrevettétek, Hogy a szombati (júl14) Hell Girl felirata lemaradt?? Ott igzultam, hogy nehogy a Gravitationnel is ez legyen... Mondjuk a storyból viszonylag sokat megértettem ( azért látszik az alapszintű Japántudás) , de mégis hiányos maradt egy pár dolog..
Igen.Jocskan bosszantott is mert en nem rendelkezem jpan nyelv alapszintjeivel. Remelem az ismetlesben mar lesznek...
Meg is volt az első nagy hibája, mert csütörtökön, amikor az Akuei és Gatchimpo 1 részét adták, és vége lett, utána kiírták h következik: Akuei és Gatchimpo, és mi volt helyette? Gallery Fake első része...
Miért szeretted volna még1× megnézni?
Nem, hanem a 2. részének kellett volna következnie.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
beküldve: 2007-07-15 16:13:02
(#10) Észrevettétek, Hogy a szombati (júl14) Hell Girl felirata lemaradt?? Ott igzultam, hogy nehogy a Gravitationnel is ez legyen... Mondjuk a storyból viszonylag sokat megértettem ( azért látszik az alapszintű Japántudás) , de mégis hiányos maradt egy pár dolog..
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Meg is volt az első nagy hibája, mert csütörtökön, amikor az Akuei és Gatchimpo 1 részét adták, és vége lett, utána kiírták h következik: Akuei és Gatchimpo, és mi volt helyette? Gallery Fake első része...
Miért szeretted volna még1× megnézni?
Amúgy szétvet a pumpa, mert múltkor bejött a csatorna, most meg elmászott és nem találom a hangolósávon!!!
Nálam a hiba biztos csak hát akkor is! %/!"+&@#
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-07-07 09:23:21
(#8) Meg is volt az első nagy hibája, mert csütörtökön, amikor az Akuei és Gatchimpo 1 részét adták, és vége lett, utána kiírták h következik: Akuei és Gatchimpo, és mi volt helyette? Gallery Fake első része...
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-07-04 12:58:48
(#7) Szerintem egeszen jo csak amolyan Jetix benyomas volt eleinte. A reklamok sokkalta jobbak.A sorozatok lenyeget igyekszik kifejezni.Ez nagyon tetszik.Nem tudom az azelotti reklamoknal egy kicsit mintha ossze-vissza beszelnenek nem is a sorozatrol.
Amit nem tudok mefszokni az az Animax jele-az A+ sose vettem eszre de az animaxet ha akarnam se tudnam nem eszre venni a jobb felso sarokban.Amugy marad talan minden a reginel...Igaz meg nekem a musot felosztas nem igazan tetszik
mert azert egy hetig varni ismetlesre...
Amit nem tudok mefszokni az az Animax jele-az A+ sose vettem eszre de az animaxet ha akarnam se tudnam nem eszre venni a jobb felso sarokban.Amugy marad talan minden a reginel...Igaz meg nekem a musot felosztas nem igazan tetszik
mert azert egy hetig varni ismetlesre...
beküldve: 2007-07-03 18:41:52
(#6) A hivatalos sajtóközleményben volt hogy lesznek szal ez biztosra vehető. Remélem azért nem tűzték még ezeket műsorra mert a szinkront csinálják még hozzá.
Véleményem a csatornáról? Szerintem jó lett. Nem nagy durranások az átvezetők de egyáltalán nem rossz. A kommentár első osztájú. A napokra osztot animék ötlet nagyon király!
Viszont amin meglepödtem hogy a reklámok feliratosak voltak. Bár végiggondolva szerintem ezek amolyan "hivatalos" reklámok amiket megvett a csatorna, de leszinkronizálásukra nem került sor. Ja és azt a betűfontot kellene használni az animékben is mint amit a reklámokban használtok mer az nagyon szép és jól látható.
Elsőre ennyi.
Véleményem a csatornáról? Szerintem jó lett. Nem nagy durranások az átvezetők de egyáltalán nem rossz. A kommentár első osztájú. A napokra osztot animék ötlet nagyon király!
Viszont amin meglepödtem hogy a reklámok feliratosak voltak. Bár végiggondolva szerintem ezek amolyan "hivatalos" reklámok amiket megvett a csatorna, de leszinkronizálásukra nem került sor. Ja és azt a betűfontot kellene használni az animékben is mint amit a reklámokban használtok mer az nagyon szép és jól látható.
Elsőre ennyi.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
[QUOTE]Nos, én lemaradtam a kezdésről, de abban biztos vagyok, hogy az A-Kuei és a madaras akárminél pár fokkal normálisabb animéket is vehettek volna...bár a Hell Girl egész jól hangzik QUOTE]
Én most csak a Jigoku Shoujo-t fogom nézni, mert az még érdekel is Viszont az a 2 vacak...
Egyébként a Kyou Kara Mahouban (remélem jól írom le) is úgy jut át a csávó a démonvilágba, hogy lehúzzák a vécén, szal úgy tűnik ez egy elég bevett szokás lehetXD
Én most csak a Jigoku Shoujo-t fogom nézni, mert az még érdekel is Viszont az a 2 vacak...
Egyébként a Kyou Kara Mahouban (remélem jól írom le) is úgy jut át a csávó a démonvilágba, hogy lehúzzák a vécén, szal úgy tűnik ez egy elég bevett szokás lehetXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-07-03 17:51:21
(#4) Késöbb lesznek az új címek. Gondolom a szokásos jogi dolgok miatt kapunk késöbb új címeket :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Hogy is van ez, most lesz még Full Metal Alchemist meg Death Note is? (én is csak véletlen olvastam valahol, ne öljetek meg ha hülyeség..)
Amúgy én is úgy olvastam h lesz... Szóval remélem h lesz XD
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Nos, én lemaradtam a kezdésről, de abban biztos vagyok, hogy az A-Kuei és a madaras akárminél pár fokkal normálisabb animéket is vehettek volna...bár a Hell Girl egész jól hangzik
Hogy is van ez, most lesz még Full Metal Alchemist meg Death Note is? (én is csak véletlen olvastam valahol, ne öljetek meg ha hülyeség..)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-07-03 15:45:03
(#1) Hy! A fórumtéma címe, mint olvasthatjátok, az Animax! Írjatok! Mi az, amivel szerintetek jobb/rosszabb mint az A+, stb. Ha engem kérdeztek, nekem bejön. Leginkább a napra osztott animevetítések. Tehát nem megy mindennap ugyanaz. Ez ugyebár osztja a véleményt, mert kinek a pap, kinek a papné... Visszatérve a dologra... Hm..Amikor a gyerek lehúzta magát a wc-n..Az kicsit vicces volt... Sokaknak megfordult a fejében, hogy ez az átjáró dolog sablon...Van benne valami.. ( annak kifejezetten örültem, hogy anno az Inuyasha "írója", nem ezt a Wc-s módszert választotta, mert kicsit vicces lett volna, ahogy a démonok egymást húzgálják le a klotyón, de ez egyéni vélemény...)
Apa szerint nem százas aki ilyet kitalál... Ez a sorozat első ránézésre marhaság...Ha jobban belegondolok, másodjádra is.. > > Azért a Hellgirl-re kíváncsi vagyok!!!!!!!! Ti mit gondoltok???
,
Apa szerint nem százas aki ilyet kitalál... Ez a sorozat első ránézésre marhaság...Ha jobban belegondolok, másodjádra is.. > > Azért a Hellgirl-re kíváncsi vagyok!!!!!!!! Ti mit gondoltok???
,
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)