Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2007-10-11 22:04:28
(#102) Héliumhang a japánban. Ugyanazt néztük?
Na ez igaz, a Hellsing után elgondolkodik az ember, hogy a vatikáni papok honnan tudnak japánul...>D
Az angolban Serasé a mélypont. De komolyan. Az igaz, hogy alapból nem bírom a csajt, de japánban legalább megy hozzá a hangja O.o
Na ez igaz, a Hellsing után elgondolkodik az ember, hogy a vatikáni papok honnan tudnak japánul...>D
Az angolban Serasé a mélypont. De komolyan. Az igaz, hogy alapból nem bírom a csajt, de japánban legalább megy hozzá a hangja O.o
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nem a vallás miatt brites, hanem mert Angliában játszódik. És csak a japánra szavazok. Az angol szinkronnál még a német is sokkal jobb volt.
Hát komolyan modndom le sz*rozzátok az angol szinkront!
Pedig az milyen kira!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem a vallás miatt brites, hanem mert Angliában játszódik. És csak a japánra szavazok. Az angol szinkronnál még a német is sokkal jobb volt.
beküldve: 2007-10-11 20:16:29
(#98) neem...hellsing angolul..amúgy is olyan brites anime (kiindulva a protestáns vallásból, ami ugye a briteknél nadon jellemző, de mind1 )
Nekem nem tetszik a japánban Alucard és annak a papnak a héliumhangja
Nekem nem tetszik a japánban Alucard és annak a papnak a héliumhangja
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-11 20:03:13
(#97) Hellsing csak japánul. Alucard büntet.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-10-11 19:43:33
(#96) kivételesen sztem az angol szinkron is jó volt a japán mellett...
(először amugy énis japánul láttam)
(először amugy énis japánul láttam)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Angolul? Hát ez hatalmas baromság volt
beküldve: 2007-10-11 16:14:12
(#94) Király lenne a hellsinget levetítenék
Mondjuk én nem felirattal láttam hanem angol szinkronnal és egész király! A Japán szinkron nem tetszik
Szak kiadhatnák angolul, felirattal (szinkron úgyse tudják visszaadni)
Mondjuk én nem felirattal láttam hanem angol szinkronnal és egész király! A Japán szinkron nem tetszik
Szak kiadhatnák angolul, felirattal (szinkron úgyse tudják visszaadni)
Eddig azt hittem, hogy mostantól csak a gyerekeknek szóló animéket szinkronizálják le, sokkal gazdaságosabb, idősebbeknek úgysem kell szinkron, tudunk mi olvasni >P
UPCn és Digitévén nincs felirat és hát ők is szeretnének animaxot nézni. Ez miatt is kell a szinkron.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2007-10-11 15:38:33
Hellsing? Az valami tömény rétegsorozat nem? ;D
És épp ezért kezdünk ezzel >PP
beküldve: 2007-10-10 21:05:22
(#91) mégha csak az lenne...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-10 20:52:39
(#90) Hellsing? Az valami tömény rétegsorozat nem? ;D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-10-10 18:20:29
(#89) Hát de ha ez pofátlanság...illik Hellsinggel kezdeni na
beküldve: 2007-10-10 17:41:03
(#88) Ha végre mindennel elégedett lennék,az már nem is én lennék...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."