Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2007-09-01 13:10:21
(#42) Ha a Gallery Fake-k kozott lattad akkor en is.Ha mar a FMA volt...(valami tekergo piros kigyo es egy BRZY felirat
BRZY-csehul annyit jelent hogy hamarosan)na ezt valaki magyarazhatna...
BRZY-csehul annyit jelent hogy hamarosan)na ezt valaki magyarazhatna...
Senki se látta a rövidke /kb. 2 másodperc XD/ FMA-s reklámot?
Én nem nézek animaxot, de ha lesz FMA, akkor ez hamar változni fog.
beküldve: 2007-09-01 00:05:52
(#39) Hát igen a Full Metal Panic! tényleg jó csak egy kicsit már sokszor láttam XD
Az újszülött gyereknek minden vicc új.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-08-31 19:21:32
(#37) Hát igen a Full Metal Panic! tényleg jó csak egy kicsit már sokszor láttam XD
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2007-08-31 18:41:34
(#36) Full Metal Panic! Animax 2007.09.12. 20:25 epizodok minden nap. Végre egy kis változatoság az Animaxon ,egy jó kis Anime.
Émn azt hallotam hogy lesz Bleach az Animax-on ez igaz vagy nem??
Én a levelemben megemlitettem hogy mennyire jó lenne pár olyan Anime mint a Bleach ,és még pár színvonalas sorozat.A válasz az a 17.H.sz.-be olvasható.
beküldve: 2007-08-30 12:01:51
(#34) Az Animaxon lehetne több nívós sorozat is, mert ami most van, az bizony nem valami nagy eresztés.
beküldve: 2007-08-30 10:01:59
(#33) beküldve: 2007-08-29 19:49:11
(#32) jaaaj és majd ki ne felejcsem az "Akuei és Gacchinpo"-t. nem tom nekem naon nem jött be h egy srác a wcn át eljut egy agysorvasztó világba és polipokkal lödöznek...én szentem ez azért tulzás, de mondja meg vki ha nincs igazam
"Do you think that my feelings can be expressed with just a word 'like'?"
beküldve: 2007-08-29 19:22:17
(#31) már én is várom az öszt, mert szerintem kellene egy kis újitás. már a kezdetektöl nézem a csatornát és vannak olyan sorozatok amiket legalább 3xor (ha nem 4xer,5xör) láttam. mindenki tudja melyikekröl beszélek.
viszont a hell girl, a paradise kiss, a read or die vetitése jó 5let volt.
nekem is bajon van a kukucska és társa a yugioh késöi vetitésével...lélek romboló
mindenesetre amig menni fog a csatorna és lesz kábeltv ott fogok ülni a képernyö elött
viszont a hell girl, a paradise kiss, a read or die vetitése jó 5let volt.
nekem is bajon van a kukucska és társa a yugioh késöi vetitésével...lélek romboló
mindenesetre amig menni fog a csatorna és lesz kábeltv ott fogok ülni a képernyö elött
"Do you think that my feelings can be expressed with just a word 'like'?"
Szóval kíváncsian várom az őszt, és az esetleges Bleachet, Death Note-ot, Hellsinget, amit már egy hírben beharangoztak.
Hellsingről nem volt szó, vagy csak én vagyok rosszul értesült?
Olvasd el a 17-es H.sz.-t és akor minden világos lessz.
Gomen, nem olvastam vissza. ^^"
Mindent megbocsájtok az Animax-nak, ha lesz Hellsing.
Szerk: Eni. 2007-08-29 19:20:40
Szóval kíváncsian várom az őszt, és az esetleges Bleachet, Death Note-ot, Hellsinget, amit már egy hírben beharangoztak.
Hellsingről nem volt szó, vagy csak én vagyok rosszul értesült?
Olvasd el a 17-es H.sz.-t és akor minden világos lessz.
beküldve: 2007-08-29 18:44:16
(#28) Igen igen látátok a reklámot ? Full Metal Panic! Érkezi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!