Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Szóval kíváncsian várom az őszt, és az esetleges Bleachet, Death Note-ot, Hellsinget, amit már egy hírben beharangoztak.
Hellsingről nem volt szó, vagy csak én vagyok rosszul értesült?
beküldve: 2007-08-29 09:36:30
(#26) Azért viccesek egyébként.
kukucska este 10kor. Kinek kell az?
Most komolyan kérdezem. Egy aranyos rajzfilm, ami mehetne mondjuk egy másik csatornán reggeli rajzfilmnek, esetleg az Animaxon legelsőnek, de este 10kor? Könyörgöm.
Rosszul vagyok az ilyen meggondolatlan hülyeségektől.
Én is nézem az Animaxot, de azért egy józan gondolkodású ember biztos hogy nem este 10re rakná esetenként ezt a rajzfilmet. Nevetséges.
Régebben a hideg rázott a Parappától, itt még azt hiszem nem láttam- szerencsére.
Az Animax legyen tényleg a 14+, esetleg 16+ os nézők adója, bár én jobban örülnék egy sima 18+osnak.
de ez az én problémám.
de mindenesetre legyen végre eldöntve, hogy mikor is fekszenek a kisebbek, mert este 10kor már biztos hogy ágyban vannak, erre idelökik nekünk csodás Kukucskát.
olvastam, hogy ősszel jönnek az újabb sorozatok, kíváncsian várom, azt is,h ogy ebből mennyi fog megvalósulni.
Ami a hozzállásukat illeti, örvendetes, hogy ilyen komolyan veszik, de mindez semmmit sem ér, ha meggondolatlanul alakítják ki a műsorrendet. Szóval hajrá.
A másik dolog: az újrajátszások. Yu Yu Hakusho harmadik vagy negyedik újrajátszásától ráz a hideg, erre most nézem, hogy szerencsére a Slayers is újraindult! Csodálatos!
Szóval ezekről beszélek, míg ezek mellett az új sorozatok nagy százaléka nevetséges volt.
A pokoli lányért köszönet, ez az egy kivétel az új sorozatok között.
és ha már újrajátszás. A Humanoid Kikiaidert miért nm játszák újra? Annak volt története, és simán beférne este 10kor a Kukucska helyett, vagy bármi más helyett.
Cowboy Bebop és Trigun a két kedvencem itt, de most, hogy kiadták DVD-n, csak 3 szor szeretném újra látni, nem pedig 16szor, mint az várható.
Szóval kíváncsian várom az őszt, és az esetleges Bleachet, Death Note-ot, Hellsinget, amit már egy hírben beharangoztak.
kukucska este 10kor. Kinek kell az?
Most komolyan kérdezem. Egy aranyos rajzfilm, ami mehetne mondjuk egy másik csatornán reggeli rajzfilmnek, esetleg az Animaxon legelsőnek, de este 10kor? Könyörgöm.
Rosszul vagyok az ilyen meggondolatlan hülyeségektől.
Én is nézem az Animaxot, de azért egy józan gondolkodású ember biztos hogy nem este 10re rakná esetenként ezt a rajzfilmet. Nevetséges.
Régebben a hideg rázott a Parappától, itt még azt hiszem nem láttam- szerencsére.
Az Animax legyen tényleg a 14+, esetleg 16+ os nézők adója, bár én jobban örülnék egy sima 18+osnak.
de ez az én problémám.
de mindenesetre legyen végre eldöntve, hogy mikor is fekszenek a kisebbek, mert este 10kor már biztos hogy ágyban vannak, erre idelökik nekünk csodás Kukucskát.
olvastam, hogy ősszel jönnek az újabb sorozatok, kíváncsian várom, azt is,h ogy ebből mennyi fog megvalósulni.
Ami a hozzállásukat illeti, örvendetes, hogy ilyen komolyan veszik, de mindez semmmit sem ér, ha meggondolatlanul alakítják ki a műsorrendet. Szóval hajrá.
A másik dolog: az újrajátszások. Yu Yu Hakusho harmadik vagy negyedik újrajátszásától ráz a hideg, erre most nézem, hogy szerencsére a Slayers is újraindult! Csodálatos!
Szóval ezekről beszélek, míg ezek mellett az új sorozatok nagy százaléka nevetséges volt.
A pokoli lányért köszönet, ez az egy kivétel az új sorozatok között.
és ha már újrajátszás. A Humanoid Kikiaidert miért nm játszák újra? Annak volt története, és simán beférne este 10kor a Kukucska helyett, vagy bármi más helyett.
Cowboy Bebop és Trigun a két kedvencem itt, de most, hogy kiadták DVD-n, csak 3 szor szeretném újra látni, nem pedig 16szor, mint az várható.
beküldve: 2007-08-28 21:37:04
(#25) Azért avval a buktás dologgal igazad van...főleg a menza-buktánál Animax,animax...nah,az Akuei és Gatchinpót,és a Kukucska kalandjait kihagynám
de remélem tanul a valamikori A+ hibáiból és lassan valami iggazán minőségi lesz
de remélem tanul a valamikori A+ hibáiból és lassan valami iggazán minőségi lesz
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-08-24 00:50:32
(#24) Fúúú vazzeg ez nem ide akart menni de marha fárdt vagyok...
Na ezt akkor képzeljétek a Narutós topicba...
Gomen.
Na ezt akkor képzeljétek a Narutós topicba...
Gomen.
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-08-24 00:48:38
(#23) Fillereket nézni olyan mint a buktaevés... Muszály átrágnod magad az undorító szárat tésztán ha el akarsz jutni a lekvárig...
Persze félbe is lehetne törni mert akkor a lekvár biztos, de az ember mégiscsak meg akarja enni az egészet...
Meg a tészta is lehet helyenként jó.
Ahol nem száraz.
Najó, abbahagyom...
Persze félbe is lehetne törni mert akkor a lekvár biztos, de az ember mégiscsak meg akarja enni az egészet...
Meg a tészta is lehet helyenként jó.
Ahol nem száraz.
Najó, abbahagyom...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-08-24 00:25:19
(#22) Ha jól tudom a konkurens csatorna csak 26 részt vásárolt meg a Narutobol amit barbár modon szinkronizált, megvágot és az unalomig ismételt. Én nagyon remélem, hogy az Animax kezelésbe vesszi az ügyet , ugyan is az igen sikeres sorozatokat kiadják DVD-én ,és már nagyon szeretném a polcon tudni.Különben azért irtam emil cimet, hogy ti is nyugodtan ösztönözétek öket, írjatok adjatok ötleteket nekik szerintem meglessz a hatása. Engem nagyon pozitivan ért a válasszlevél, és nagyon tetszik a hozáállásuk.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Hát akkor nagyon ideges lennék...
Amúgy sose mondtam, hogy akarom a Narutavat az Animaxra, de ha már említeték gondoltam felvetem ezt a dolgot.
Amúgy sose mondtam, hogy akarom a Narutavat az Animaxra, de ha már említeték gondoltam felvetem ezt a dolgot.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-08-23 22:00:57
(#20) Végre Hellsing. Ez az egytlen normális anime a Cowboy Bebop-on kívül az Animaxon.
Naruto maradjon meg a másik csatornának :) Mégis mit szolnál ha a Hallsinged pont a Naruto miatt csuszna véletlen? :)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Hellsing? Aaaw, köszönöm, ó nagy Animax *_*
De a Narutóval nem lesznek problémák? Elvégre már megvette egy másik csatorna ami ittenhonban is befogható, szóval a jogokkal majd biszbaszolniuk kell.
Ugye nem akarják leszinkronizálni?...
De a Narutóval nem lesznek problémák? Elvégre már megvette egy másik csatorna ami ittenhonban is befogható, szóval a jogokkal majd biszbaszolniuk kell.
Ugye nem akarják leszinkronizálni?...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-08-23 21:38:53
(#17) Sziasztok én írtam egy levelet az animaxnak és válasznak kaptam pár érdekes infot hátha titeket is érdekel, esetleg ti is irhatnátok nekik ezel is ösztönözve öket. A levelet itt idézem:Kedves Ferenc!
Köszönjük kedves szavait, és azt is hogy érdeklődik csatornánk műsorai iránt. Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is nézőink táborában tudhatjuk!
Az új Animax csatorna műsorkínálata folyamatosan bővül, hiszen szeretnénk kielégíteni a csatornánkat választó anime rajongók minden igényét. Az Ön által említett színvonalas animék közül egyelőre a Narutóról és a Hellsingről tudjuk biztosan, hogy idén már nem kerülnek sajnos adásba, de mindenképp szeretnénk műsorra tűzni.
Addig is, a várakozás idejére hadd kívánjak izgalmas tévézést az Animax jelenleg futó újdonságaihoz!
Üdvözlettel:
Ivan Somlo axn-ce@spe.sony.com
Köszönjük kedves szavait, és azt is hogy érdeklődik csatornánk műsorai iránt. Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is nézőink táborában tudhatjuk!
Az új Animax csatorna műsorkínálata folyamatosan bővül, hiszen szeretnénk kielégíteni a csatornánkat választó anime rajongók minden igényét. Az Ön által említett színvonalas animék közül egyelőre a Narutóról és a Hellsingről tudjuk biztosan, hogy idén már nem kerülnek sajnos adásba, de mindenképp szeretnénk műsorra tűzni.
Addig is, a várakozás idejére hadd kívánjak izgalmas tévézést az Animax jelenleg futó újdonságaihoz!
Üdvözlettel:
Ivan Somlo axn-ce@spe.sony.com
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2007-08-23 21:42:12
Hm..Amikor a gyerek lehúzta magát a wc-n..Az kicsit vicces volt... Sokaknak megfordult a fejében, hogy ez az átjáró dolog sablon...Van benne valami.. ( annak kifejezetten örültem, hogy anno az Inuyasha "írója", nem ezt a Wc-s módszert választotta, mert kicsit vicces lett volna, ahogy a démonok egymást húzgálják le a klotyón, de ez egyéni vélemény...)
az én InuYasha paródiámban viszont Inuék TÉNYLEG a WC-n át közlekednek!
A napi felosztás nekem is teccik, amit néézek az a Hellgirl, Gallery Fake, Mirage of Blaze, régebben az A+on meg a Humanoid Kikaidert néztem.
A beszélő szerencsesüti...
Szerk: Kira 2007-08-20 12:33:03
beküldve: 2007-08-20 08:21:20
(#15) beküldve: 2007-08-19 20:47:19
(#14) Sztem egész jó a az új csatoran, de engem naon zavar az a buzi nagy logó De igazán azse naon jön be a napos felosztás ... De viszont a reklámok 100x jobbak lettek
Evezz, evezz az élet tengerén, s köss ki a boldogság szigetén!!
Észrevettétek, Hogy a szombati (júl14) Hell Girl felirata lemaradt?? Ott igzultam, hogy nehogy a Gravitationnel is ez legyen... Mondjuk a storyból viszonylag sokat megértettem ( azért látszik az alapszintű Japántudás) , de mégis hiányos maradt egy pár dolog..
Én is észrevettem, de én úgy emlékszem, hogy 2 részben nem volt felirat.Nem is nagyon értettem megb azokat a részeket.