Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2007-10-10 17:03:13
(#87) jellemző...ahejett h örülne a nép h van ez...inkább hurrog h ménem ez van...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-10 16:33:56
(#86) Nem csak előbb volt de jobb is
Pontosan
(ájem Integra fan)
Detto!!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-10-10 15:56:42
beküldve: 2007-10-10 15:51:17
(#84) Nem csak előbb volt de jobb is (ájem Integra fan)
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Hát de figyelj basszus, minden ország azzal kezd, ráadásul előbb is volt, mint a Blood+, ez így modortalanság
beküldve: 2007-10-10 15:27:37
(#82) csak nem a hellsingre gondolsz?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
De ez ronda, hosszú meg ronda meg olyanszar az egész, ha már vámpíranimét vesznek miért nem kezdik az alappal, úgy ahogy a franciák meg angolok is csinálták?!
Szerk: Hanon 2007-10-10 15:25:34
beküldve: 2007-10-10 14:38:43
(#80) semmi baj sztem már mindenki megszokta h neked semmi sem jó
beküldve: 2007-10-10 14:25:06
(#79) Öjj, én lemaradtam valamiről...az Animax megvette a Blood+-ot? Mélypont...fuj...
Szerintem akkor is az a lista a legjobb, amelyik azzal kezdődik, hogy Alucard - Jouji Nakata ...
Az én listám jobban bejön : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
*lehordja Tailort*
Alucard - Szabó Sipos Barnabás (mindenek felett *_*)
Integra - Soleczky Janka (csak kicsit be kell mélyítenie)
Seras - Haffner Anikó
Walter - Megyeri János
Anderson - Varga Rókus
Maxwell - Stukó ugrott be egyből, hát az kurva vicces lenne XDD
Nyuuj, csinálhatunk olyat is, hogy Inuyasha felállás, és akkor
Alucard - Moser Károly
Integra - Molnár Ilona (és akkor majd "Alucard fekszik!!" )
Seras - Kántor Kitti
Walter - Láng Balázs
Anderson - Damu Roland (XDD)
Maxwell - Markovics Tamás
Alucard - Szabó Sipos Barnabás (mindenek felett *_*)
Integra - Soleczky Janka (csak kicsit be kell mélyítenie)
Seras - Haffner Anikó
Walter - Megyeri János
Anderson - Varga Rókus
Maxwell - Stukó ugrott be egyből, hát az kurva vicces lenne XDD
Nyuuj, csinálhatunk olyat is, hogy Inuyasha felállás, és akkor
Alucard - Moser Károly
Integra - Molnár Ilona (és akkor majd "Alucard fekszik!!" )
Seras - Kántor Kitti
Walter - Láng Balázs
Anderson - Damu Roland (XDD)
Maxwell - Markovics Tamás
Szerk: Hanon 2007-10-05 16:57:58
Mi lesz a Hellsinggel?! O.o
Alucard - Döglégy Zoli
Seras - Kiso
A többit tessék kitalálni :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-10-05 14:55:46
(#74) Én most félek, őszintén, baromira félek...
Eddig azt hittem, hogy mostantól csak a gyerekeknek szóló animéket szinkronizálják le, sokkal gazdaságosabb, idősebbeknek úgysem kell szinkron, tudunk mi olvasni >P
De ez a Fullmetal Alchemist, ez most miért? És mi lesz, ha az ilyen nagyobb, ahogy ők mondták "színvonalas" animékat is leszinkroizálják? Mi lesz a Hellsinggel?! O.o
Üüüm, azokat az animéket, amik feliratosan mennek Animaxon, azokat nem adják ki ittenhonban dvd-n, nem igaz? Én legalábbis még egyikkel sem találkoztam. Ez pedig arra enged következtetni, hogy a dvd kiadás miatt szinkronizálják le a "fejes" animéket. És akkor a Hellsingnek is ez lesz a sorsa
Nem baj, lehet nyelvet választani
Ui.: lehet, hogy az előbbi hatalmas baromság, ne hallgassatok rám XD
Eddig azt hittem, hogy mostantól csak a gyerekeknek szóló animéket szinkronizálják le, sokkal gazdaságosabb, idősebbeknek úgysem kell szinkron, tudunk mi olvasni >P
De ez a Fullmetal Alchemist, ez most miért? És mi lesz, ha az ilyen nagyobb, ahogy ők mondták "színvonalas" animékat is leszinkroizálják? Mi lesz a Hellsinggel?! O.o
Üüüm, azokat az animéket, amik feliratosan mennek Animaxon, azokat nem adják ki ittenhonban dvd-n, nem igaz? Én legalábbis még egyikkel sem találkoztam. Ez pedig arra enged következtetni, hogy a dvd kiadás miatt szinkronizálják le a "fejes" animéket. És akkor a Hellsingnek is ez lesz a sorsa
Nem baj, lehet nyelvet választani
Ui.: lehet, hogy az előbbi hatalmas baromság, ne hallgassatok rám XD
beküldve: 2007-10-05 12:45:53
(#73) Én örülök a szinkronnak, de lehetőleg ne ítéljünk már előre. Majd kiderül, hogy milyen lesz, de van egy gyanúm, hogy sokan már előre eldöntötték, hogy nem fog nekik tetszeni és ezen az Istenért sem fognak változtatni. Mondjuk nem értem azt a hozzáállást, hogy minden magyar szinkron alapból a béka feneke alatt van. Persze, a minőség változó, meg mindenki azt hiszi, hogy csak ő tudna tökéleteset csinálni. De ha belegondolunk, hogy a csatornán az utóbbi időben milyen arány volt az új feliratos és szinkronok között, nem igazán lehet csodálkozni, hogy szinkront tettek rá. Szerintem jó ez a kettősség, mert így legalább mindenki kap egy kis újdonságot.
A DVD kiadás szerintem meg a sorozat hazai sikereitől függ.
A DVD kiadás szerintem meg a sorozat hazai sikereitől függ.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2007-10-05 12:47:16