Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Animax
Na látom, itt sem sokan nézik át a fórumot, nem olyan rég erről írtam egy másik topikban, nem mondom el hol, keresd meg!

Nem tudom ha érdemleges Hsz. van akor azért jön a válasz .Én Pl. jóbban szeretem ezt a Fórumot mit a Mondoét itt jó arcok vannak még ha nem is annyira aktivak a topicok.

Különben is ha visszanézed a Kukucska témát már kitárgyaltuk.

Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2007-09-27 22:46:01
beküldve: 2007-09-27 19:59:46
(#56) Na látom, itt sem sokan nézik át a fórumot, nem olyan rég erről írtam egy másik topikban, nem mondom el hol, keresd meg!

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Hogy nyolckor, mikor még a kis, ártatlan lelkű gyermek a tv előtt ül ne menjen nagybántósrobotos, perverz dolgokra utolgatós, véresharcos mese.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-09-25 20:47:24
(#54) 1 kérdés...vkimongya már meg h mi a jó büdös k. életért mennek ojan műsorok mint a kukucska meg a gacchinpo...
lécci

lécci

Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-09-25 18:58:02
(#53) Oppá oppá!
Kikerült az animax műsorába a Full Metal Alchemist első 2 része. Ezek szerint nem szinkronizálták le (ennyi idő alatt?). Örülhettek ^_^ Én nem...
Kikerült az animax műsorába a Full Metal Alchemist első 2 része. Ezek szerint nem szinkronizálták le (ennyi idő alatt?). Örülhettek ^_^ Én nem...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-09-21 11:54:20
(#52) hát nem tudom, én szeretem a különleges animéket, de szvsz nekem ez nem jött be, a musicaleket sem szeretem... annyi is elég, h a disney rajzfilmekben mindig neki kell állniuk énekelni, animékben én ezt nem igazán díjazom^^"
de hát ízlések és pofonokXD én az FMA-t várom már; igaz, h már láttam, de tv-ben más a hangulata
de hát ízlések és pofonokXD én az FMA-t várom már; igaz, h már láttam, de tv-ben más a hangulata

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Szerk: Moonie 2007-09-21 11:56:16
beküldve: 2007-09-21 11:12:17
(#51) Nerima Daikon Brothers:
Szvsz nagy vicces anime (nekem éppen elég poén átjött), amolyan visítva röhögünk kategóriás, ráadásul musicel (a szereplők folyton danolnak) és a magyar felirat igazán jól sikerült. A vége (utolsó 2-3 rész) elég gyengére sikerült, de a többi...
Nyilván nem az a tömegek kedvence cucc, soha nem lesz annyi rajongója, mint a "kis rókaképű ninnyakölök végeérhetetlen kalandjai" opusnak, de ínyenceknek feltétlenül ajánlom
Szvsz nagy vicces anime (nekem éppen elég poén átjött), amolyan visítva röhögünk kategóriás, ráadásul musicel (a szereplők folyton danolnak) és a magyar felirat igazán jól sikerült. A vége (utolsó 2-3 rész) elég gyengére sikerült, de a többi...

Nyilván nem az a tömegek kedvence cucc, soha nem lesz annyi rajongója, mint a "kis rókaképű ninnyakölök végeérhetetlen kalandjai" opusnak, de ínyenceknek feltétlenül ajánlom

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-09-18 21:44:21
(#50) Úgy tudom, a Nerima Daikon Brothers azért olyan fura, mert sokszor vannak benne olyan dolgok, ami az akkori japán közéletet, meg ilyeneket parodizál ki, szal ha japánok lennénk, valszeg még meg is értenénk a poénokat, de így nincsen túl sok értelmük^^"
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Ezt a Full Metal Panic!-ot most látom először és nagyon bejött. Valaki nem tudja hány része van összesen?
Szóval szerintem összességéban nem rossz az Animax. Vannak nagyon király animék rajta, de ez a Kukucska meg az A-Kuei és Gatchinpo. Jaaa, és ne is beszéljünk arról, ami majd lesz. Valami Nerima Daikon Brothers (lehet, hogy rosszul írtam). abból a 15 másodperces bemutatóból kiszűrtem, hogy (számomra) egy baromi szar anime lesz. Valakinek hasonló a véleménye? (Elnézést az Animax imádóktól a megjegyzésért.)
Szóval szerintem összességéban nem rossz az Animax. Vannak nagyon király animék rajta, de ez a Kukucska meg az A-Kuei és Gatchinpo. Jaaa, és ne is beszéljünk arról, ami majd lesz. Valami Nerima Daikon Brothers (lehet, hogy rosszul írtam). abból a 15 másodperces bemutatóból kiszűrtem, hogy (számomra) egy baromi szar anime lesz. Valakinek hasonló a véleménye? (Elnézést az Animax imádóktól a megjegyzésért.)
Az Animaxon most látható első sorozat 24 részes, a Fumoffu 12, a The Second Raid pedig 13. Ezek közül csak az elsőt és a Fumoffut vetítetter az Animax, a TSR még nincs tervben.
Nerima Daikon Brothers: szerény véleményem szerint ez a sorozat nem túl nagy szám, értelme szinte semmi. Más kérdés, hogy próbál humoros lenni, de nem sikerül. Nem nagy veszteség szerintem, ha kimarad. Egyébként olyan erotikus vígjáték kategóriába tartozik, 16-os karikával fog menni elvileg, de fölösleges. Nekem Kukucska is jobban bejön.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-09-18 17:34:23
(#48) Ezt a Full Metal Panic!-ot most látom először és nagyon bejött. Valaki nem tudja hány része van összesen?
beküldve: 2007-09-15 19:53:20
(#47) Na végre! Az egyik kedvenc az FMP! Azért kiváncsi vagyok, hogy a most végződő animék helyett mi lesz. Látom, azért már újak is.
Full Metal Panic! Animax 2007.09.12. 20:25 epizodok minden nap. Végre egy kis változatoság az Animaxon ,egy jó kis Anime.

Ez cool!! Ez a kedvenc animém és minden nap lesz!!! Ezaaaaaz

"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
Ha a Gallery Fake-k kozott lattad akkor en is.Ha mar a FMA volt...(valami tekergo piros kigyo es egy BRZY felirat
BRZY-csehul annyit jelent hogy hamarosan)na ezt valaki magyarazhatna...
Te nem lehet hogy véletlenül a Cseh 1.-et nézted?

En nem lakom MO-n igy hat termeszetes hogy nekem a reklam se ment magyarul.Kulonben meg szeretnem kerdezni a MO Animaxon is jar reklam az IstroCon-ra?(Ugyanis ez egy szlovak anime comics es fantasy rendezveny-persze barki eljohet)a Lina elott is ment a reklam...
Igy akor már minden világos és a rejtély is megoldodot.Mert hát elég furcsa volt hogy az itteni Animaxon mit keres Cseh reklám.

Ha a Gallery Fake-k kozott lattad akkor en is.Ha mar a FMA volt...(valami tekergo piros kigyo es egy BRZY felirat

En nem lakom MO-n igy hat termeszetes hogy nekem a reklam se ment magyarul.Kulonben meg szeretnem kerdezni a MO Animaxon is jar reklam az IstroCon-ra?(Ugyanis ez egy szlovak anime comics es fantasy rendezveny-persze barki eljohet)a Lina elott is ment a reklam...