Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2007-12-26 22:02:48
(#117) igen igen, az általam legjobban kedvelt csatorna (a sport 1/2 mellett ) igencsak kitett magáért...KÖSZÖNJÜK SZÉPEEEEEN!!!!!!!!!!
viszont ennekk a most indukó animének az Ayakashi Ayashinak is utánanéztem...nos ez 1 ojan anime amit 52 részesre terveztek de a japók nem ugy fogyasztották ahogy kellett volna ugyh ott bukott a sorozat, asszem csak 25 részt csináltak...
(amugy a Bones csinálta az animét, sztem sokaknak mond ez vmit )
viszont ennekk a most indukó animének az Ayakashi Ayashinak is utánanéztem...nos ez 1 ojan anime amit 52 részesre terveztek de a japók nem ugy fogyasztották ahogy kellett volna ugyh ott bukott a sorozat, asszem csak 25 részt csináltak...
(amugy a Bones csinálta az animét, sztem sokaknak mond ez vmit )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-26 21:02:22
(#115) Huhúúúúúúúúúúúúú 2008 új sorozatok az Animax-en.
BLEACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
DEATH NOTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Hurrrrrrrrrrrrrra éljen az Animax köszönjük.
És ez nem vicc most látam az elözeteseket.
BLEACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
DEATH NOTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Hurrrrrrrrrrrrrra éljen az Animax köszönjük.
És ez nem vicc most látam az elözeteseket.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2007-12-26 21:06:27
Köszi! Ettől tartottam... akkor nálam már megint csak cseh felirat lesz... fenébe!!!
Szívás...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Kérdés: nem tudjátok véletlenül, hogy a nemsokára induló Ayakashi Ayashi szinkronos lesz? Köszi a választ!
Ui: hogy írjátok ki a piros betűs megjegyzéseket???
Az Ayakashi Ayashi feliratos lesz, nem tudni miért, mert elvileg szinkronosnak tervezték.
A "piros betűs megjegyzés" az aláírás, a személyes profil aláírás rovatában tudod megadni, és ez jelenik meg minden hozzászólásod után
Köszi! Ettől tartottam... akkor nálam már megint csak cseh felirat lesz... fenébe!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Kérdés: nem tudjátok véletlenül, hogy a nemsokára induló Ayakashi Ayashi szinkronos lesz? Köszi a választ!
Az Ayakashi Ayashi feliratos lesz, nem tudni miért, mert elvileg szinkronosnak tervezték.
A "piros betűs megjegyzés" az aláírás, a személyes profil aláírás rovatában tudod megadni, és ez jelenik meg minden hozzászólásod után
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-12-02 16:29:12
(#111) Sailor Moon és FMP! 4ever
Kérdés: nem tudjátok véletlenül, hogy a nemsokára induló Ayakashi Ayashi szinkronos lesz? Köszi a választ!Ui: hogy írjátok ki a piros betűs megjegyzéseket???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2007-12-02 16:34:47
beküldve: 2007-11-18 07:07:30
(#110) Én Saya hangján nem vettem észre semmi különöset, majd meglátjuk, hogy a közeljövőben milyen lesz, Hagi meg nem beszélt túl sokat, viszont jó, hogy végre a szinkronskála animék terén is bővül. A fordításra viszont sokan panaszkodnak (nem tudom milyen, mert most látom először, így szinkronosan), de ez végül is nem szinkron-téma (csak részben), mert gondolom a feliratnál is ugyan ez lenne.
Az animéről: a véres cuccok kedvelői gondolom most örülnek, nekem az első epizód alapján bejött. Sokan eléggé klisének tartják a sorozatot, de majd meglátjuk, hogy milyen lesz, bár ez a tanárelkapós-felhúzós rész tényleg nem volt túl eredeti, pláne az, ahogy a tanár utána úgy nézet ki, mintha csak megvágta volna bicskával magát (na jó, ez egy kicsit túlzás, de szerintem egy olyen után sokkal durvább lenne az ember). Mindenestre nézni fogom, és az első résztől én sohasem várok túl sokat.
Az animéről: a véres cuccok kedvelői gondolom most örülnek, nekem az első epizód alapján bejött. Sokan eléggé klisének tartják a sorozatot, de majd meglátjuk, hogy milyen lesz, bár ez a tanárelkapós-felhúzós rész tényleg nem volt túl eredeti, pláne az, ahogy a tanár utána úgy nézet ki, mintha csak megvágta volna bicskával magát (na jó, ez egy kicsit túlzás, de szerintem egy olyen után sokkal durvább lenne az ember). Mindenestre nézni fogom, és az első résztől én sohasem várok túl sokat.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-11-17 23:39:32
(#109) nos: Saya hangja nekem nagyon nem akar bejönni, bár szokni kell, szóval még akármi is lehet.
Nem tudom hogy hívják, de az elején volt Sayaval egy csaj a tornaórán, na neki a magyar hangja tökéletes, telitalálat, bár nem tudom, hogy lesz-e neki szerepe később.
De azt kell, hogy mondjam, nagyon megtetszett ez a blood+, bár az első rész vége már klisék sorozata volt, az egész felvezetés ezzel szemben tökéletesre sikeredett.
Várom a folytatást,
és nem tudom, hogy egyeseknek mi baja az endinggel. Nekem speciel az tetszett, csak nem játszák teljesen végig.
Hajrá Animax
Nem tudom hogy hívják, de az elején volt Sayaval egy csaj a tornaórán, na neki a magyar hangja tökéletes, telitalálat, bár nem tudom, hogy lesz-e neki szerepe később.
De azt kell, hogy mondjam, nagyon megtetszett ez a blood+, bár az első rész vége már klisék sorozata volt, az egész felvezetés ezzel szemben tökéletesre sikeredett.
Várom a folytatást,
és nem tudom, hogy egyeseknek mi baja az endinggel. Nekem speciel az tetszett, csak nem játszák teljesen végig.
Hajrá Animax
Máris indul? Azt hittem az mmég odébb van. Jaj, ebből még nem is hallottam a japán verziót, szóval nincs mihez hasonlítani. Lehet akár tetszeni is fog x33
//update:
Saya - hát, lehetett volna jobb is.
Haji - változó, egyszer jól áll neki, egyszer nagyon nem.
Sajna feléről lemaradtam, elállítódott a frekvencia és azzal kellet cseszkelődni, mert vissza kellett keresni. No nembaj, majd legközelebb.
Viszont nagyon irritáló endingje van x33
//update:
Saya - hát, lehetett volna jobb is.
Haji - változó, egyszer jól áll neki, egyszer nagyon nem.
Sajna feléről lemaradtam, elállítódott a frekvencia és azzal kellet cseszkelődni, mert vissza kellett keresni. No nembaj, majd legközelebb.
Viszont nagyon irritáló endingje van x33
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-11-17 22:15:40
beküldve: 2007-11-17 20:19:07
(#107) Ha jól tudom ma 21:40-kor indul Blood+ .
Ne felejcsetek véleményt mondani a szinkronról!
Érdekel.
Ne felejcsetek véleményt mondani a szinkronról!
Érdekel.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-11-13 15:09:57
(#106) Az Animax a kedvenc csatornám és képes vagyok fennmaradni 2-ig!
Nekem nem a kedvenc csatornám… mert ilyen nálam nincs XD, de én is képes vagyok a végtelenségig nézni… mondjuk azért van rajta olyan műsor, amit lehalkítok, vagy amíg vége nem lesz, addig elkapcsolom és megvárom a következőt!
De, mondjuk már az is nagy haladás, hogy egy animés csatorna végre nálunk is „létesült”.
beküldve: 2007-11-13 14:30:46
(#104) Héliumhang a japánban. Ugyanazt néztük?
Na ez igaz, a Hellsing után elgondolkodik az ember, hogy a vatikáni papok honnan tudnak japánul...>D
Az angolban Serasé a mélypont. De komolyan. Az igaz, hogy alapból nem bírom a csajt, de japánban legalább megy hozzá a hangja O.o
Na ez igaz, a Hellsing után elgondolkodik az ember, hogy a vatikáni papok honnan tudnak japánul...>D
Az angolban Serasé a mélypont. De komolyan. Az igaz, hogy alapból nem bírom a csajt, de japánban legalább megy hozzá a hangja O.o
jah ez igaz! ezért kissé életszerűbb az Angol! Bár nekem tök mind1 csak legyen Magyarul felirattal vagy szinkronnal!!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.