Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Egyébként meg szerintem a Blood+ helyett mehetett volna a Hellsing. De nem értem hog miért csak sorozatokat adnak le..leadhatnák mondjuk a D a vámpírvadászt, vagy vmelyik általuk vetített anime moveiát (Yu YU Hakusho
ezek igazán jó ötletek (kár h csak álom...)
Na ja... én is szívesen néznék mondjuk Ayashi no Cerest, vagy Sailor Moon-t...
Egyébként álmodni jó!!!!
És neked is szia!!!
hát Salior Moont vagy más animet én is szívesebben néznék a Blood+ helyett.szerintem nem kellett volna berakni meg én nekm a blood+ nem teszik, szerintem uncsi. de jobb mintha Digimon-t vagy Pokemon-t raktak volna be,nem?
temari1998
Egyébként meg szerintem a Blood+ helyett mehetett volna a Hellsing. De nem értem hog miért csak sorozatokat adnak le..leadhatnák mondjuk a D a vámpírvadászt, vagy vmelyik általuk vetített anime moveiát (Yu YU Hakusho
Na ja... én is szívesen néznék mondjuk Ayashi no Cerest, vagy Sailor Moon-t...
Egyébként álmodni jó!!!!
És neked is szia!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-02 21:15:56
(#189) Egyébként meg szerintem a Blood+ helyett mehetett volna a Hellsing. De nem értem hog miért csak sorozatokat adnak le..leadhatnák mondjuk a D a vámpírvadászt, vagy vmelyik általuk vetített anime moveiát (Yu YU Hakusho
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Pff... Mert ennyi erővel az FMA is elveszi a műsoridőt..
Nem mondtam, hogy mindenkit zavarnia kell... csak azt, hogy én remélem, hogy nem lesz...
a digimont én is utáltam...mondjuk mindig néztem (van 1 öcsém az fan)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Nem mondtam, hogy mindenkit zavarnia kell... csak azt, hogy én remélem, hogy nem lesz...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én csak nem értem neked mi bayod származna abból ha lenne rajta Dont like = dont watch
Elveszi az amúgy is limitált műsoridőt olyasmitől, amit esetleg néznék...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-01-02 21:00:32
Én csak nem értem neked mi bayod származna abból ha lenne rajta Dont like = dont watch
Elveszi az amúgy is limitált műsoridőt olyasmitől, amit esetleg néznék...
Csak nekem vannak rossz informátoraim vagy az Animax tényleg bejelentette a Bleachet és a Digimon Frontierst?
A Bleach-t biztos, a Digimon-t nem tudom
de remélem nem
én úgy tom h a Bleachet fogják a Digimont biztos nem....
Bleach-et tuti, a Digimont nem hiszem, viszont a Death Note-ot igen!!!
az megvan 1. vagy 1-2. évad nem tommpontosan... amúgy szia...
Csak nekem vannak rossz informátoraim vagy az Animax tényleg bejelentette a Bleachet és a Digimon Frontierst?
de remélem nem
Bleach-et tuti, a Digimont nem hiszem, viszont a Death Note-ot igen!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
de remélem nem
de remélem nem
de remélem nem
beküldve: 2008-01-02 18:32:27
(#179) Csak nekem vannak rossz informátoraim vagy az Animax tényleg bejelentette a Bleachet és a Digimon Frontierst?
Szerk: idk pls delete 2008-01-02 18:32:40
ezekhez a hosszu válaszolgatásokhoz annyit fűznék hozzá h ne nagyon tegyétek többször mert 1x ebből már volt itt vita aztán jött Csaba v az Admin és megmonta a magáét
más fórumokon a modik már rég letörték volna a szarvaitokat...
ez NEM oltás, hanem tanács,nem akarok vitatkozni és ezért erre a postra nem is várok választ, csakha az a topicba beleillik
Köszönöm...(nem vok sem modi meg semmiféle izé,de ami itt megy az már duuurva...nemtom hányan szoktak innen aktívan fórumozni,de ők tuti h ugy láttyák ahogy én )
más fórumokon a modik már rég letörték volna a szarvaitokat...
ez NEM oltás, hanem tanács,nem akarok vitatkozni és ezért erre a postra nem is várok választ, csakha az a topicba beleillik
Köszönöm...(nem vok sem modi meg semmiféle izé,de ami itt megy az már duuurva...nemtom hányan szoktak innen aktívan fórumozni,de ők tuti h ugy láttyák ahogy én )
Teljesen egyetértek veled!!! jó vagy!