Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Ha nem érted, olvasd el mégegyszer! Ha úgy sem jó, legyen ötször! Ha nem megy, ne erőltesd!
Nem baj, azért a topicok jók voltak.
Szerk: Upsz, becsúszott a ketrecen a kaja. Nem volt szándékos. Jár feketepont, ha nem hagyom éhenhalni a trollt?
Nemjár. A trolletetés az unalmas esti órákban sajnos általános időtöltés. Végülis ilyentájban max a barátok közt új openingjéről beszélgethetnénk.
örülnék nekik
Ha nem érted, olvasd el mégegyszer! Ha úgy sem jó, legyen ötször! Ha nem megy, ne erőltesd!
Nem baj, azért a topicok jók voltak.
Szerk: Upsz, becsúszott a ketrecen a kaja. Nem volt szándékos. Jár feketepont, ha nem hagyom éhenhalni a trollt?
Nono,tudom én,hogy hogy írják a helyesírást,direkt írtam j-vel... -.-"
A mondat így hangzik,illetve íródik helyesen^^:
Animaxon legyen D.Gray-man!
És akkor még a fogalmazás magyarosságáról valamint magvasságáról nem is beszéltem,és hidd el,értünk mi egy hangulatjelből is.
Tudom,hogy hülye vagyok,de a hejesirásra akkor is ugrok.
Bocs hogy közbeszólok, de a helyesírást így írják.
Nem lehet mindenki "hejesiro balynok"
És akkor még a fogalmazás magyarosságáról valamint magvasságáról nem is beszéltem,és hidd el,értünk mi egy hangulatjelből is.
Bocs hogy közbeszólok, de a helyesírást így írják.
Azt nem mondhatjuk el, hogy ki és mire választott, ki, de tudd, hogy már kisgyermek korom óta...ömm...öö csodás, misztikus erőim vannak mellyel kitalálom az emberek gondolatait, uralom teret és időt. Még kiskoromban figyeltek fel rám Uri Geller...ömm szektás áldozómágusai, amikor egyedül uraltam éppen a játszóteret...és azóta is sok teret uraltam már.
A strigulákat, pontokat és egyeseket egy ideje valóban vezetem papíron, de teljesen magánjellegű, semmiylen következménnyel nem jár, hacsak nem adsz nagyon a véleményemre
A didik! Nocsak
A Kiválaszott megérkezett.
Remélem Hanont lassan idecsalja ez a sok Hellsing gyalázás
Még szép, hogy Pákó!
Ááh, Kiválasztott, strigulát neki !