Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Baniaa: az általad leszólt személyek nem stréberek, csak komolyan veszik a munkájukat.
Azzi: mi lett volna az eltűntekkel? Hát eltűntek.
Munka? Nem értelek.
Eltűntek xD Kegyetlen.
Azzi: A Hősöket jobban szeretem egyébként, csak a LOST az évben belehúzott, jobb lett a sztori, míg a Hősök szünetelt mostanáig. De most újra van és tök jó.
Baniaa: az általad leszólt személyek nem stréberek, csak komolyan veszik a munkájukat.
baniaa:
Legyél olyan jó és eredj szépen vissza a homokozódban, ha már viselkedni nem tudsz. Köszönöm.
Mindeni, aki nem baniaa:
1. Fegyvertelennel nem vívunk szellemi párbajt!
2. Ne etesd a trollt, mert megharap!
Várom már a Helling-et!
Bár a favorit továbbra is Alexander Anderson! Remélem a szinkronhangok jó lesznek...
Csak a mottóm alapján gondolnom (baniaa-ró), ami már bevált lehet még ..... (esély adása)
Ha mégsem csak idézni tudok:
"Néha jobb, ha befogod a szádat, és hagyod, hogy az emberek azt gondolják, bolond vagy, mintha kinyitod a szádat és bebizonyítod, hogy tényleg az vagy."
Várom már a Helling-et!
Bár a favorit továbbra is Alexander Anderson! Remélem a szinkronhangok jó lesznek...
Hát én szinkronosan max akkor fogom látni Hellsinget, hogyha majd kijön a díszdoboz...kb 3-4 év múlva
Mert ugye többször említettem, hogy Animax-ünk nincs, DvD-t meg egyenként nem veszünk
baniaa:
Legyél olyan jó és eredj szépen vissza a homokozódban, ha már viselkedni nem tudsz. Köszönöm.
Mindeni, aki nem baniaa:
1. Fegyvertelennel nem vívunk szellemi párbajt!
2. Ne etesd a trollt, mert megharap!
Várom már a Helling-et!
stréber!!
Te meg BUTA
De komolyan basszus....
Az osztályomban 1000x jobb a társosság amúgy te is szereted a heroes5-öt
Ő a sorozatot szeresse
Én eddig védeni próbáltalak komolyan, de ha valaki nem partner ebben azzal sajnos nem tudok mit kezdeni.
Nem túl régen kezdtem a fórumozást és igenis még most is vannak helyesírási hibáim, de nem megyek bele "méltóságon" aluli vitákba.
Nekem itt megvan a személyes korrepetitorom, aki bármire amit írok ugrik és bele......
Viszont, ha én rontok el valamit elismerem és nem azzal magyarázkodom, hogy ki és mi vagyok és milyen képesítéseim vannak. ( ha valamit elrontasz azon nem változtatsz), csak a Rólad kialakított véleményen.
És kedves baniaa, vedd tudomásul, hogy nagyon
vagy!
Köszi!
Koitzu, jó az új avád, mi lett az eltűntekkel?
(Tudom, hogy ezelőtt nem az volt, csak, hogy Heroes lett az új favorit?)
Új egyéni rekord.
Műveltségi játékban kezdenek el stréberezni?
Erre még azt se lehet mondani, hogy gyerekes, mert rendesen nevelt gyerek nem stréberezik, észjátékokban Ez kemény.
baniaa:
Milyen kifogás az, hogy matekszakos vagy?
Én is tudtam helyesen írni a te korodban, pedig művészeti iskolába jártam. (És járok is)
És igaz, hogy beszélgetni jár fórumra az ember.
De ne várd, hogy az emberek beszélgetni kezdjenek veled, ha a HSZ-eid ilyen kritikán aluliak. A kommentjeid a te minőségedet is tükrözik.
sréber
Az osztályomban 1000x jobb a társosság
Csak ott ütnek vágnak téged
MÁS:Amúgy Nekem nincs animax-em, de annak idején emnt ott "MATsurinap"-os reklám, ami végülis sajnos nem az volt, amit mi szervezők a legjobbnak gondoltunk (Nem az Animax hibája, ők csak azt adták le, amit kaptak)
Szóval látták sokan? Mennyire volt gáz?
Különszobában csak ilyen szerencsétlenek vannak sajnos...
Baniaa: Heroes5? Te miről beszélsz?
Műveltségi játékban kezdenek el stréberezni?
Erre még azt se lehet mondani, hogy gyerekes, mert rendesen nevelt gyerek nem stréberezik, észjátékokban Ez kemény.
baniaa:
Milyen kifogás az, hogy matekszakos vagy?
Én is tudtam helyesen írni a te korodban, pedig művészeti iskolába jártam. (És járok is)
És igaz, hogy beszélgetni jár fórumra az ember.
De ne várd, hogy az emberek beszélgetni kezdjenek veled, ha a HSZ-eid ilyen kritikán aluliak. A kommentjeid a te minőségedet is tükrözik.