Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2008-10-13 18:41:58
(#658) Az tuti, hogy Alucardnak nagyon nehéz lesz jó szinkronhangot találni magyarul. Japánul láttam a sorozatot és az össze ova-t, ilyen hangja nincs még egy embernek az biztos. XD (L)
És azt ne felejtsük ki, hogy itt a jóvágású kisfiúkól van szó. ;)
Jó vágású kisfiú... ehem... ehhez nem vagyok elég pedó.
Pontosan, de érthetjük akár harcjelenetre is (férfiszem gyönyörködtetése újfent).
OK, ezt kifelejtettem.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Shota = kamaszkor előtt álló kisfiú
És azt ne felejtsük ki, hogy itt a jóvágású kisfiúkól van szó. ;)
Fanszervíz = ahogy a nevében is szerepel, a fanokat szolgálja és nem a történetet, ez lehet átlagon felüli kebelméret, kivillanó bugyi, egy zuhanyjelenet. Lányoknak: dögös pasik pózolva, hiányos ruhában. A BL fanszervízt inkább nem tárgyalnám...
Pontosan, de érthetjük akár harcjelenetre is (férfiszem gyönyörködtetése újfent).
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Fanszervíz = ahogy a nevében is szerepel, a fanokat szolgálja és nem a történetet, ez lehet átlagon felüli kebelméret, kivillanó bugyi, egy zuhanyjelenet. Lányoknak: dögös pasik pózolva, hiányos ruhában. A BL fanszervízt inkább nem tárgyalnám...
Köszi
Én a Hellsingben még nem találkoztam shotákkal. Mondjuk még csak az elején vagyok.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Fanszervíz-semmiértelmefightok kal, cicisnénivel és shotákkal. És rossz befejezéssel, de ez nem meglepő.
És Integrával. <3
És Integrával. <3
Ezt a két szót sosem értettem: shota, fanszervíz. Megmagyarázná valaki légy szíves?
Sokan szeretik, érdekel, hogy miért. .
Az egyik Magyar kiadónál már megvásárolható az első 2 kötet. Olvasd el, sokat segíhet!
Tehát nem a Mangafannál. Egyébként mi a műfaja?
Ezen mosolyogtam egy sort xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Fanszervíz-semmiértelmefightok kal, cicisnénivel és shotákkal. És rossz befejezéssel, de ez nem meglepő.
És Integrával. <3
És Integrával. <3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Egyébként mi a műfaja?
Hentelős-beteghumor ú-pózervámpíros cucc,megalomán nácikkal fűszerezve.Nagy vonalakban.^.^ˇ
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-10-03 14:22:59
beküldve: 2008-10-03 13:38:40
(#649) Sokan szeretik, érdekel, hogy miért. .
Az egyik Magyar kiadónál már megvásárolható az első 2 kötet. Olvasd el, sokat segíhet!
Tehát nem a Mangafannál. Egyébként mi a műfaja?
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
A Tales of Eternia nagyon jó lett.
Szerintem is.:)
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Sokan szeretik, érdekel, hogy miért. .
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-03 11:50:42
(#645) A Hellsingre kíváncsi leszek. Sokan szeretik, érdekel, hogy miért. Remélem jó lesz a szinkronja.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Animax újdonságok:
Október 25-től Hellsing szinkronosan, 16-os korhatárral.
Október 25-től Hellsing szinkronosan, 16-os korhatárral.
Dejóó. Pont ez kell most nekem. Egy dolog érdekelne: meddig követi hűen az anime a mangát?
Novembertől (valószínűleg péntekenként 21.20-kor) "Gankutsuou - Monte Cristo grófja", szinkronosan.
Nem ismerem, de azt az egy próbát meg fogja kapni.
Decemberben végre megérkezik Naruto első 52 része szinkronosan, és jön a Detective Conan is, ami elvileg szintén szinkronosan lesz látható.
Látom, tartja a szavát az Animax, és még a nyáron leadja a Narutot.
Novemberben frissül a csatorna arculata.
Márciusban érkezik a Bleach következő 52 része. (Ep. 53-104.)
Márciusban érkezik a Bleach következő 52 része. (Ep. 53-104.)
Arculatfrissülés? Nem izgat. De ha már ennyire muszáj váltani, valami ütős legyen. Tetszett az eddigi.
A Bleacről hallottam a topicjában.