Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Persze, hogy tesznek rá feliratot... csehet!
Már akinél.
Már akinél.
hát nálam akkor tuti lesz...
De annak még jobban örülnék ha szinkronos lenne, akkor ugyse a felirattal lennék elfoglalva.
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-10-26 14:21:53
(#852) igen,a feliratok valójában MIND magyarok lennének,csak sok szolgáltató nem magyarul adja be...(lásd UPC)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Már akinél.
Már akinél.
Magyar legyen mert, kómába kerülök és ez nem vicc
háát igen....
sajna
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Már akinél.
Már akinél.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-26 13:47:02
(#849) De magyar lesz... feliratot legalábbis csak tesznek rá...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Hát ez bizony feliratos volt. Kábeles lévén nem ért akkora tragédia, de akkor is szólhattak volna előre.
Mondjuk már várom, hogy mikor fognak felirat nélkül, vagy a következő rész feliratával leadni egy epizódot.
A Gankotsou meg jelen állás szerint jó eséllyel feliratos lesz. Sajna.
Mondjuk már várom, hogy mikor fognak felirat nélkül, vagy a következő rész feliratával leadni egy epizódot.
Ha az a gankotsou se lesz magyar
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-26 12:43:49
(#847) Hát ez bizony feliratos volt. Kábeles lévén nem ért akkora tragédia, de akkor is szólhattak volna előre.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-26 11:55:16
(#845) Hát én már a Hellsing után nem lepödnék meg semmin...bár nagyon remélem, hogy azok szinkronosak lesznek, mivel úgy is voltak bejelentve...ha meg még sem akkor idöben jelentsék be, hogy még sem lesz az, hanem csak feliratos...
bár a Naruto szerintem mindenkép szinkronos lesz...legalább is remélem, és azt is, hogy a többi is az lesz...
bár a Naruto szerintem mindenkép szinkronos lesz...legalább is remélem, és azt is, hogy a többi is az lesz...
beküldve: 2008-10-26 11:47:18
(#844) Akkor már nem is tudom:
-Monte Chisto Grófja-Magyar lesz?????????
-Naruto-Magyar lesz?????????????
-Dectective Conan-Magyar lesz????????????
(Vagy csak túl nagy falat volt nekik )
Oo
-Monte Chisto Grófja-Magyar lesz?????????
-Naruto-Magyar lesz?????????????
-Dectective Conan-Magyar lesz????????????
(Vagy csak túl nagy falat volt nekik )
Oo
beküldve: 2008-10-26 11:45:09
(#843) Bocsi, akkor vissza vontam amit az elöbb irtam...
beküldve: 2008-10-26 11:40:16
(#842) Ha nincs leszinkronizálva akkor nem lehet kiadni DVD-n.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-10-26 11:29:26
(#841) Hát azt nem tudom...lehetni lehet, max japán szinkron és magyar felirat...
Amúgy mindig megy a rinya, akár feliratosan, akár szinkronosan jön ki.
Persze, ez mindig így lesz. Mondjuk most némileg jogosan, mert másról volt szó. De persze ha valami nagyon érdekel, akkor meg lehet feliratosan is nézni (ha van éppen normális magyar hozzá). Persze angol felirattal és japán szinkronnal én is láttam, de emiatt, ha érdekelne, most szinkronnal szívesebben megnézném.
hát vártam, hogy megszóllaljanak magyarul, erre japán szinkron van...végül is nem baj, de már láttam japán szinkronnal és különbözö feliratokkal, és most megnézztem volna magyarral szinkronnal is...de ez van...
Akkor nem lesz dvd?????????Oo
Amúgy mindig megy a rinya, akár feliratosan, akár szinkronosan jön ki.
Persze, ez mindig így lesz. Mondjuk most némileg jogosan, mert másról volt szó. De persze ha valami nagyon érdekel, akkor meg lehet feliratosan is nézni (ha van éppen normális magyar hozzá). Persze angol felirattal és japán szinkronnal én is láttam, de emiatt, ha érdekelne, most szinkronnal szívesebben megnézném.
hát vártam, hogy megszóllaljanak magyarul, erre japán szinkron van...végül is nem baj, de már láttam japán szinkronnal és különbözö feliratokkal, és most megnézztem volna magyarral szinkronnal is...de ez van...