Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
De azért várom a decembert - mert akkor folytatják a Narutót magyarul, igaz?
igen jön, ha jól emléxem Tonya a december 9-et jelölte meg kezdésnek.
Naruto : tuttátok hogy Naruto japán hangja NŐ ????
Nem meglepő, a kisfiúkat általábn nők szinkronizálják.
beküldve: 2009-08-27 23:19:04
(#1106) Számora a Bleach vs Soul Eater párharc, egyértelmű győztese, a Soul Eater. A Bleach számomra már csak olyan mint a rétestészta. Csak nyújtják, csak nyújtják...
És már kezdtem beleunni, a hetven akárhányadik résznél.
És már kezdtem beleunni, a hetven akárhányadik résznél.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-08-27 22:50:06
(#1105) Hát én a RxJ már nagyon várom !!!
Amúgy aszinkronhangokra visszatérve :
Nodame Cantabile : hát Japán szinkronnal még nem láttam de nem igazán teccik, legalábbis Nodame hangja !!!
Nanával úgy vagyok hogy O. Nana hangja nem teccik.. Hachi-é még úgy elmegy....
De véglis nem gond mert nagyon eltalálták !!! ^^"
Bár a magyar Naruto nem jön be !!!! Nem tom miért de nem jön be....
dali:hát erre én nem tudom a választ mert eddig csak a Bleach-et láttam..
Amúgy aszinkronhangokra visszatérve :
Nodame Cantabile : hát Japán szinkronnal még nem láttam de nem igazán teccik, legalábbis Nodame hangja !!!
Nanával úgy vagyok hogy O. Nana hangja nem teccik.. Hachi-é még úgy elmegy....
De véglis nem gond mert nagyon eltalálták !!! ^^"
Bár a magyar Naruto nem jön be !!!! Nem tom miért de nem jön be....
dali:hát erre én nem tudom a választ mert eddig csak a Bleach-et láttam..
Szerk: Dooo 2009-08-27 22:51:20
beküldve: 2009-08-27 21:49:11
(#1104) Gankutsuo tökéletes lett. Mondjuk azt eleve szerettem, annyira különleges a látványvilága. Nekem a Hellsing is élményt jelentett. Erről jut eszembe barátnőméknél is néztünk pár Hellsing részt magyarul. Valami speckós hangfalszettje volt, amiről kiselőadást tartott, miért nyújt olyan jó hanghatást (normál hangfaltársaihoz képest), de nem igazán értettem, így nem emlékszem, de úgy annyira jó volt.
Szerk: ellie17 2009-08-27 21:31:06
beküldve: 2009-08-27 20:21:51
(#1102) Az új sorozatok tényleg egész jónak igérkeznek, bár a R&J nem nagyon jött be, mikor anno elkezdtem nézni, de hátha a magyarhang annyira bejön, hogy... - na jó, álmodni szabad xD
Amúgy a Nodame szinkronja nekem sem tetszik - ugyanígy vagyok a Nanával (bár utóbbival azért, mert szerintem a japán hangokat nagyon eltalálták)
A Méz és lóhere hangjai tényleg jók, a jetixes Narutót meg ne hozzátok még egyszer szóba előttem Az nagyon fájt - főleg, mert vágott verzió volt.
Ami magyarban viszont nagyon tetszik, az a Bleach. Az 52. rész után el akartam kezdeni japán hanggal, de azok annyira mások voltak, hogy inkább pihentettem a dolgot.
A Narutót is magyarul kezdtem el nézni, de abban tetszettek a japán hangok, és most meg már a magyar fura xD De azért várom a decembert - mert akkor folytatják a Narutót magyarul, igaz?
Amúgy a Nodame szinkronja nekem sem tetszik - ugyanígy vagyok a Nanával (bár utóbbival azért, mert szerintem a japán hangokat nagyon eltalálták)
A Méz és lóhere hangjai tényleg jók, a jetixes Narutót meg ne hozzátok még egyszer szóba előttem Az nagyon fájt - főleg, mert vágott verzió volt.
Ami magyarban viszont nagyon tetszik, az a Bleach. Az 52. rész után el akartam kezdeni japán hanggal, de azok annyira mások voltak, hogy inkább pihentettem a dolgot.
A Narutót is magyarul kezdtem el nézni, de abban tetszettek a japán hangok, és most meg már a magyar fura xD De azért várom a decembert - mert akkor folytatják a Narutót magyarul, igaz?
ellie: ízlések és pofonok, szerintem Chiaki és Noda hangja nagyon eltalált a magyar változatban, bár én a többi szereplőbe sem tudok igazán belekötni.
Természetes, a magyar szinkronok esetében is vannak bődületes mellényúlások. Narutot pont nem nézek, de a címszereplőnek elég fura volt a hangja első hallásra az Animaxos verzióban. (A mindenit, pont nem jut eszembe a színész neve XD)
A H&C meg tényleg az egyik legjobb munka, a Gankutsuoval egyetemben. Szerencsére azért szaporodnak a jó magyar szinkronok. Szerintem.
Természetes, a magyar szinkronok esetében is vannak bődületes mellényúlások. Narutot pont nem nézek, de a címszereplőnek elég fura volt a hangja első hallásra az Animaxos verzióban. (A mindenit, pont nem jut eszembe a színész neve XD)
A H&C meg tényleg az egyik legjobb munka, a Gankutsuoval egyetemben. Szerencsére azért szaporodnak a jó magyar szinkronok. Szerintem.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
kösz kösz kösz a link-et.
Dragon Ball Gt meg Kai--˙>ezek a legjobbak
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
Szerk: Zozz 2009-08-27 15:41:00
Valaki nem tudja mi lett az anno bejelentett bleach movie-val?
Elvileg az is októberben lesz.
Október 31-et mondott Tonya a beszélgetésen.
Amúgy felraktam a blogomra egy nagyon részletes beszámolót az Animaxos beszélgetésről, ha valakit érdekelnek a bejelentések mellett a háttérinfók és az egyéb hírek is. [Link]
beküldve: 2009-08-27 13:00:31
(#1098) Naruto: Szerencsére a kedvenceim hangja maradt az aki a Jetixen volt, így nincs vele gondom.
Nodame nekem csak elsőre volt furcsa, de most már nincs bajom a hangokkal.
De a legjobb szinkron most mindenképp a Nanáé. Takumi, Nobu, Ren, Yasu stb mind kiváló hangot kapott.
Nodame nekem csak elsőre volt furcsa, de most már nincs bajom a hangokkal.
De a legjobb szinkron most mindenképp a Nanáé. Takumi, Nobu, Ren, Yasu stb mind kiváló hangot kapott.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2009-08-27 12:10:36
(#1097) A Jetixen az első széria aszem a chunin vizsgáig tart a Halál erdeje előtt van vége, ha jól tudom és ezekben a részekben Kibának eléggé magas hangja volt =) Azt hiszem a következő szériában megváltozott arra ami most megy az Animaxen, ha jól emlékszem...
Mindegy nekem az Animax szinkronja sokkal jobban tetszik =)
Mindegy nekem az Animax szinkronja sokkal jobban tetszik =)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Első sorozat mint első széria? Kiba hangja is változott? Ezt nem is figyeltem meg.
beküldve: 2009-08-27 10:48:22
(#1095) Gaara-hoz valóban nem illik Szalay Csongor hangja. De gondoljunk vissza a Jetixen vetített Naruto első sorozatára. Én valahogy nem sírom vissza Kiba hélium-hangját és nekem a mostani Naruto is jobban tetszik...
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Őszintén szólva nem tetszik, annyira nem találom odaillőnek a hangokat, túl erősek a karakterhez képest. A Méz és Lóherénél viszont nem gondoltam ezt. Azt szerettem elnézegetni, de ennél a sorozatnál maga a történet sem kötött le. Azért remélem evvel nem sértek meg senkit.
Viszont ha már szinkron, a Naruto, amit már a Jetix hamarabb behozott szinkronilag jobban tetszett, mint az Animaxos. Legfőképp ezt Naruto, Sakura és Gaara szinkronjára értem. A topic címét adó csatornától szerintem rossz húzás volt, hogy Naruto hangját ennyire lemélyítette. Ha már az eredetit veszem alapul, ott is Narutonak vékonyka hanja van. Az nem számít, hogy Sasuke érettebb férfiszinkront kapott, szerintem evvel inkább az "érettséget" akarták kiemelni, viszont Naruto annyira gyerek még...
A Jetixes Gaara szinkron pedig remek volt, viszont itt Ichigo(?) szinkronhangjával nem hiteles nekem az egész. Nem a Jetixet magasztalom,
Egyébként mindenkit meg lehet érteni, azokat is, akik a japánra, azokat is, akik a magyarra esküsznek.
Viszont ha már szinkron, a Naruto, amit már a Jetix hamarabb behozott szinkronilag jobban tetszett, mint az Animaxos. Legfőképp ezt Naruto, Sakura és Gaara szinkronjára értem. A topic címét adó csatornától szerintem rossz húzás volt, hogy Naruto hangját ennyire lemélyítette. Ha már az eredetit veszem alapul, ott is Narutonak vékonyka hanja van. Az nem számít, hogy Sasuke érettebb férfiszinkront kapott, szerintem evvel inkább az "érettséget" akarták kiemelni, viszont Naruto annyira gyerek még...
A Jetixes Gaara szinkron pedig remek volt, viszont itt Ichigo(?) szinkronhangjával nem hiteles nekem az egész. Nem a Jetixet magasztalom,
Egyébként mindenkit meg lehet érteni, azokat is, akik a japánra, azokat is, akik a magyarra esküsznek.
Szerk: ellie17 2009-08-27 10:49:34