Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
jaja, Nanák, Nobu, Shin és mindenki más el van találva. Öröm hallgatni azt a sorozatot magyarul
Én a Nanával vagyok így...Szegény Nobut mindig sajnálom, hogy így elb@sztát a magyarhangját...
Érdekes, én viszont akárhányszor meghallom, örülök, hogy Pálmai Szabolcs lett a hangja (mondjuk így vagyok Peller Annával és Mezei Kittyvel is, a két Nana hangjaival - sztem az egész stáb jó lett ).
Éééés megint ki kell javítanom magam :) Így jártam a Méz és lóherével is - eleinte nem tetszett, aztán leültem megnézni, és bejött.
Ugyanígy vagyok a NC-vel is ^^ Szóval jó döntés volt, hogy ezt szinkronizálták :)
Elhaym: Hát... igen... a legtöbb animében sok olyan szereplőről kiderül, hogy nehéz sorsa volt, akit esetleg kezdetben nem kedveltünk.
Ugyanígy vagyok a NC-vel is ^^ Szóval jó döntés volt, hogy ezt szinkronizálták :)
Elhaym: Hát... igen... a legtöbb animében sok olyan szereplőről kiderül, hogy nehéz sorsa volt, akit esetleg kezdetben nem kedveltünk.
Én a Nanával vagyok így...Szegény Nobut mindig sajnálom, hogy így elb@sztát a magyarhangját...
A Naruto shippudent néztem(199-200. rész) és kiderült,hogy Kakashi egy kis köcsög volt.(Kakashi a favom{meg Itachi meg Hinata... }) ő is egy tragédia miatt, és őt sajnáltam,de Sasuket valahogy sohasem tudtam sajnálni...Nekem ő mindig egy kisköcsög marad...
Jéé Gaboonak új avája van...
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-09 19:54:21
Amúgy a Nodame szinkronja nekem sem tetszik
Most már rájöttem, hogy nagyon eltalálták a szinkronokat xD Erre az ébresztett rá, hogy tegnap és ma megnéztem az 1-13. részeket - és pozitívan csalódtam. Még Nodame hangja is jó lett, egyáltalán nem idegesítő - pedig mikor csak belenéztem 1-1 részbe a tv-ben... uh... Elég rikácsolónak tűnt. De ha az elejétől nézi az ember... :)
Egy rész alapján nem igazán lehet véleményt mondani, de szerintem ennél jobbat is szinkronizálhattak volna
Éééés megint ki kell javítanom magam :) Így jártam a Méz és lóherével is - eleinte nem tetszett, aztán leültem megnézni, és bejött.
Én már nem is merek olyan kijelentést tenni, hogy utálok egy szereplőt, mert pl. ott volt a Narutóban is Neji, akit legszívesebben szétvertem volna monitoron keresztül, de róla is kiderült, hogy oka van annak, hogy olyan, amilyen.
Szóval nem lepődnék meg, ha Takumi is kevésbé-unszimpatikussá, esetleg semlegessé, vagy kedvenccé válna - bár ezt az utóbbit azért nem hiszem xD -, de azért jelenleg úgy állok, hogy nem kedvelem ^^
Szerk: _gabi 2009-09-09 19:39:50
Szép szülinapi ajándék. Naptárba beírva. XD
ej, télleg, a futanari mellé ezt is kapod
Szeptember 20-án lesz premieren az Animaxen.
Szép szülinapi ajándék. Naptárba beírva. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-04 12:41:19
beküldve: 2009-09-04 11:08:29
(#1132) Anime, maratoni hosszúsággal, Ryuk szemszögéből mutatja be az eseményeket. Ez amit most fognak adni, az első special lesz.
Szeptember 20-án lesz premieren az Animaxen. (ismétlésének ideje nem ismert még)
További infók a szeptemberi Mondóban, majd szeptember 8-tól.
Szeptember 20-án lesz premieren az Animaxen. (ismétlésének ideje nem ismert még)
További infók a szeptemberi Mondóban, majd szeptember 8-tól.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-10-16 18:04:12
beküldve: 2009-09-04 10:54:13
(#1130) Sziasztok! A DN special-ről szeretnék kérdezni. Az egy film? Vagy anime? és mikor lesz látható az animexen?
köszi
köszi
De amúgy ezeken a képeken kisfia van Nanának meg Tamakinak. De az anime utolsó részében egy kislány van velük. Vagy rá is adtak egy parókát? Esetleg 2 gyerekük lesz?
2 gyerekük lesz. Egy lány Satsuki és egy fiú Ren.
Én egyébként a mostani Takumit is megértem.. Szőrnyű múltja van.
Az apja alkoholista volt és gyakran verte Takumit, az anyja nagyon beteges volt, a nővére dolgozott, hogy eltartsa őket, de igazi nevelést Takumi tőle sem kapott, úgyhogy szeretet nélkül nőtt fel. Ilyen körülmények között meg érthető ha ő sem tudja kimutatni az érzéseit. Idő kell ahhoz, hogy valaki megváltozzon, nem megy az egyik napról a másikra.
Egyedül annak köszönhette, hogy nem züllött el teljesen, mert elkezdett zenével foglalkozni, hogy dalokat írjon Reirának.
Egyedül annak köszönhette, hogy nem züllött el teljesen, mert elkezdett zenével foglalkozni, hogy dalokat írjon Reirának.
Amikor Takumi szomorúan néz akkor látszik milyen is ő valójában. Én ott kedveltem meg.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2009-09-01 13:25:42
Komolyan, lassan anti-Takumi szervezetet toborzok xD
Lehet, hogy később szimpatikusabb lesz, most attól még eléggé elviselhetetlen
Lehet, hogy később szimpatikusabb lesz, most attól még eléggé elviselhetetlen
beküldve: 2009-08-31 19:19:05
(#1127) Ráfér Takumira az alapos változás, a mostani jelleme és viselkedése elég irritáló számomra.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Valaki en tudja hogy hol tudnám meg nézni a Yuyuhakusot(a szellem fiut mert animax-en csak 113 részt adnak le és elvileg nem csak elvileg gyakorlatilag is 300 valamenyi része van ha valaki tudja plz válaszóljon... thx=)
A Yuu Yuu Hakusho-nak sem elvileg sem gyakorlatilag nincs 300 része. A sorozat 112 részes. Van két movie-ja (habár az első inkább egy 113. résznek mondható, mert kb fél óra). És készültek belőle úgynevezett OVA-k, amik rövid kis szösszenetek, a nevük Eizou Hakusho. Csak azért írtam, hogy félreértés ne essék.^^
beküldve: 2009-08-31 17:32:20
(#1124) Valaki en tudja hogy hol tudnám meg nézni a Yuyuhakusot(a szellem fiut mert animax-en csak 113 részt adnak le és elvileg nem csak elvileg gyakorlatilag is 300 valamenyi része van ha valaki tudja plz válaszóljon... thx=)