Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Animax
beküldve: 2009-11-21 22:35:34
(#1168) D.Gray-man a kedvencem, vártam már és picit csalódtam.
Allen-Szalaly Csongor fura volt, inkább rossz, de beleélte szerepbe. Grófé nagyon jó! Nem rossz szinkron eddig.
Allen-Szalaly Csongor fura volt, inkább rossz, de beleélte szerepbe. Grófé nagyon jó! Nem rossz szinkron eddig.
beküldve: 2009-11-01 19:29:00
(#1167) Haihai!
am az animax egy kicsit el van anyátlanodva sztem...a legtöbben interneten eredetiben nézik ezáltal nem lehet vmi magas a nézettsége szegénykémnek...
de hát, ez van
am az animax egy kicsit el van anyátlanodva sztem...a legtöbben interneten eredetiben nézik ezáltal nem lehet vmi magas a nézettsége szegénykémnek...
de hát, ez van

Inkább kérjek bocsánatot utólag, mint előre engedélyt...
Szerk: Dodica 2009-11-01 19:31:00
beküldve: 2009-11-01 18:48:57
(#1166) Sziasztok! Nekem tegnap este nekem nyitva maradt a szám a bámulattól és a röhögéstől.
Másfélmásodpercnyiagymenés : Animax-ról váltani kellene Animin-re

Ott kezdődött, hogy a Bleach ugyebár angol volt. Oké, vége, nézem teletext: Soul Eater 3. Nah azt még megnézem
Aztán figyelem az elejét, mondom dikk, "há" ez az első rész. Nembaj, azjó
Aztán jött a második rész is, azt is megnéztem. Viszont azt már nem tudom, hogy a másik kettőt leadták e, mert már aludtam...
Meg még az is, hogy nézem a textet, és amikor a Soul Eater 1 ment, MÁR AKKOR Inuyasha ismétlésnek kellett volna lennie.
Szóval összegezve:

volt egy műsornyi csúszás, melyből talán négy is lett, nem azt adták, amit kellett volna, és nem volt felirat a Bleachez. Azért ez kicsit durva

Másfélmásodpercnyiagymenés : Animax-ról váltani kellene Animin-re

Szerk: Merchior 2009-11-01 18:56:22
beküldve: 2009-11-01 18:01:04
(#1165) Valaki tudna nekem szinkronosan linkelni mert egyszerűen nem találok egyet sem...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-11-01 17:36:43
(#1164) Hát nekünk is UPC van, és azon ugye nincs Animax de videoplayeren láttam a soul eater-t magyar szinkronnal de nekem nem tettszett, nem tom nekem nagyon furcsamer már a végén jártam a feliratossal.

Csak úgy huppoktak le a lépcsőn az Akaratos Zombi Kiskacsák (röviden a.z.k.),tompa ütést éreztem a fejemen amikor az akaratos zombi kiskacsák,megtámadtak,kerékbetörtek, és szokás szerint belőlem is Akaratos Zombi Kiskacsát csináltak,ja és a vezérük lettem!
Szerk: elmebetegsenki 2009-11-01 17:37:15
Akkor szívás ezerrel!
Mind1 itt köszönök ell mert már lusta vok a dumcsizzunkba új postot írni!
nah cscs
Mind1 itt köszönök ell mert már lusta vok a dumcsizzunkba új postot írni!
nah cscs
beküldve: 2009-11-01 13:29:59
(#1162) Bizony a Soul Eaternek már az 5. része jön hétfőn:d
Am a szinkronról hogy nekem se ennél se a Bleachnél se a FMA-nál nem volt bajom a szinkronnal.
Jó a NAruto ténleg nem jött be, de sztem azért mert már láttam belőle vagy 250 érészt japóhanggal
Am a szinkronról hogy nekem se ennél se a Bleachnél se a FMA-nál nem volt bajom a szinkronnal.
Jó a NAruto ténleg nem jött be, de sztem azért mert már láttam belőle vagy 250 érészt japóhanggal
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
Az nem kifejezés, hogy szinkronos. Sőt, szerintem eddig ez a legyszebb-legtűrhetőbb szinkron, amit az Animax kiadott a kezéből. Annyira, hogy még én is nézem. Szerencsére a Csongorgyereket nem protezsálták be egyik főkarakternek sem.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
ömm. Soul Eater már két hete megy az Animaxen ha jól tudom, de én nem nézem...
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-11-01 11:35:47
(#1159) Nekem még nem járt le az UPC-vel a hűség szerződés és ez itt nekünk nem adja az Animaxot... De igazából most nem is zavar, csak majd akkor fog hogyha kijön a Soul Eater mert már elfelejtettem hányadik résznél jártam
...
De: nem tud valaki valamit arról hogy milyen lesz? Mármint szinkronos-é vagy nem?

De: nem tud valaki valamit arról hogy milyen lesz? Mármint szinkronos-é vagy nem?
Szerk: Morduk 2009-11-01 11:36:56
beküldve: 2009-11-01 10:55:59
(#1158) egyszer biztos....messze...messze a távoli jövőben
vagy lehet h nem annyira messze ^^
kitartás emberek!!!

vagy lehet h nem annyira messze ^^
kitartás emberek!!!
Csak úgy huppoktak le a lépcsőn az Akaratos Zombi Kiskacsák (röviden a.z.k.),tompa ütést éreztem a fejemen amikor az akaratos zombi kiskacsák,megtámadtak,kerékbetörtek, és szokás szerint belőlem is Akaratos Zombi Kiskacsát csináltak,ja és a vezérük lettem!
beküldve: 2009-11-01 08:35:26
(#1157) Nekem is angol volt:S:S
Szerintetek leadják vmikor szinkronnal?
Szerintetek leadják vmikor szinkronnal?
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
Szerk: Zozz 2009-11-01 08:35:56
ne várj már el tőlük ilyen nehezet...XD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Szerk: Moderátor 2009-12-02 20:32:15
beküldve: 2009-10-31 22:33:15
(#1155) Nekem is angol, és most azon bosszankodom, hogy még csak egy feliratot se eresztettek

Még szerencse, hogy van, ahol bármikor meg tudom nézni japánul felirattal

Szerk: Merchior 2009-10-31 22:38:13
beküldve: 2009-10-31 21:57:17
(#1154) A Bleach Memories of nobody az csak nekem volt angol, vagy másnak sem volt szinkronizálva....
Mors certa, hora incerta. Dii a nullo videntur,ipsi autem omnia vident.