Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2010-04-15 19:42:13
(#1228) nincs Animexünk annyira mázlisak vagytok figyi egy kérdés ki szinkronizálja a Trinity Blood-ból Trset?nagyon szeretem de nem tudom előre is köszi és én is amig volt Animax folyton néztem sztem jó
Rosetta-ch@n
Hála istennek, 10-11 tájékban vannak
Tegnap megnéztem a Kilari-t. De hogy soha többet nem követem el ezt a hibát, az is biztos..... Szerintem kicsit túlzásba vitték a chibizést. Unalmassá válik tőle. De gondolom az alacsonyabb korosztálynak ez kell.
Tegnap megnéztem a Kilari-t. De hogy soha többet nem követem el ezt a hibát, az is biztos..... Szerintem kicsit túlzásba vitték a chibizést. Unalmassá válik tőle. De gondolom az alacsonyabb korosztálynak ez kell.
fuuu a Kilari az az amelyik hétvégén megy??
na az egy borzasztóan idegesítő sorozat...
"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-12 07:29:17
(#1226) Hála istennek, 10-11 tájékban vannak
Mert valaki szereti ezeket és az AXN-en nézi őket utána megtudják, hogy az animax-on is megy és közben belenéznek az animékbe és így megszeretik őket.
Szóval azt akarják, hogy többen nézzék az animax-ot.
Mondjuk kíváncsi vagyok rá hogy ezt a baromságot ki írta. O.o
Azért nem csak animéket adnak le mert ez a kötelességük. Bizony megvan adva hogy hány %-ban élőszereplős filmeket kell játszaniuk.
Amikor rákérdeztem hogy akkor miért nem adnak le több animéből készült élőszereplős filmet akkor pedig az volt a válasz hogy természetesen ők is szeretnék, de nem olyan könnyű megszerezni. (ld mint a mangáknál!)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-04-11 19:13:25
(#1224) Én is egyetértek valetek, de ennek semmi értelme, hiogy ilyen amerikai sorozatokat adnek le, utálom őket.
De ezt az egyik MONDO-ban leírták, hogy miért is adják ezeket.
De ezt az egyik MONDO-ban leírták, hogy miért is adják ezeket.
Mert valaki szereti ezeket és az AXN-en nézi őket utána megtudják, hogy az animax-on is megy és közben belenéznek az animékbe és így megszeretik őket.
Amikor álmodok, nem a jövőben járok, hanem a múltamban.
Sziasztok figyu titeket nem zavar hogy az Animax-on mostanában 1 csomó amerikai sorozatot adnak
olyan hülyeség szerintetek nem??
Teljesen egyet értek veletek mert pl:ott volt a táncolj ha tudsz mi köze van az animékhez mangákhoz szóval hülyeség az egész és nagyon gyűlölöm ezeket.
De azt hallottam hogy azért mert az animax az AXN egyik kisebb csatornája szóval az AXN-hez tartozik ezért vannak amerikai sorozatok.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Én azt hallottam, hogy a mostani adag, vagyis a 104. rész után szeretnék, ha addig megérkezik, ha meg nem, akkor passz.
Viszont én meg arra lennék kíváncsi, hogy mikor lesz újra Animax fórum?
Viszont én meg arra lennék kíváncsi, hogy mikor lesz újra Animax fórum?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-04-03 11:00:49
(#1221) Valaki tudja mikor lesz látható az Animax-on a naruto 74. 75. része mert írták hogy ezek kimaradtak.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Azt hittem már, csak engem zavar, és csak én nem értem, hogy minek
Nem csak te
Nem értem mért kell (szerintem ojankor a nézetség csöken nem nöl)
beküldve: 2010-03-17 15:58:44
(#1218) Sziasztok figyu titeket nem zavar hogy az Animax-on mostanában 1 csomó amerikai sorozatot adnak
beküldve: 2010-02-22 07:59:31
(#1217) De pl. ott van a Gt, az nem valami nagy dolog
64 rész asszem
Alig hosszabb mint az FMA. Bár a Z már húzósabb lenne.... De most mivan az emberekkel, hogy így fel van kapva a DB?? Az iskolában is lett elmebeteg gyerek, aki le se száll rólam, hogy írjam már ki végre a DB-okat (nem is tudja, hogy milyen nehéz munka az, és milyen lusta vagyok én ehhez.) Mindegy....
Amúgy nem tudom honnan az anyám kínjából szedtem, de nekem rémlik, hogy a GT be van véve tervekbe arra való tekintettel, hogy le is adják...
Szerk: Merchior 2010-02-22 08:01:58
valószínűleg mert rohadt drága lenne a sorozat megvétele. mondjuk vedd a soul eatert és szorozd be 2-vel. legalábbis szerintem;)
Vagy mert Vegita egója szétrobbantaná a tvcsatornát
Vagy mert Vegita egója szétrobbantaná a tvcsatornát
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-19 22:51:14
beküldve: 2010-02-19 22:03:42
(#1215) Szerintetek miért nem adja le az Animax a Dragon Ball Kai-t?
beküldve: 2010-02-19 17:41:19
(#1214) azt akarom kérdezni mikor lessz Fullmetal Alchemist: Brotherhood? met a bölcsek köve már 1 szer 2 szer végig ment.