Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
off, de ugyan hozzáteszem, hogy a mondo meg jóformán csak azokról írhat, pár kivétellel, ami az animaxen megy. mitől olyan jó havonta elolvasni ugyanazt a cikket, csak más szószedettel? ha meglátok még egy "milyen anime-karakter vagy?", vagy Disz Nó-s cikket tökön lövöm magam.
bevallom Detective Conan folytatást várom még ovábbra is. Antianimés öcsémet ez tette animéssé
meg az Eyeshield21
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-04 17:00:04
(#1258) Meg az is milyen már, hogy valami amerikai rajzfilm jön a Slayers helyére?! Az a gáz, hogy egyre kevesebb az anime. Kb. fél éve szinte minden nap volt valami a premieres animék közül az Animaxen, ami érdekelt, de már csak kettő van (FMA-Bh, Slayers), illetve az utóbbi már nem is sokáig. A Bleach-et meg a Narutót követni sem bírom, szóval azok nem igazán érdekelnek. Nagyon remélem, hogy majd most a conon mondanak valami jó hírt is (mármint, ami nekünk, animéseknek jó), mert tényleg minden csak késik, meg csúszik, kivéve ezek az amcsi sz@rok. Én úgy tudom, hogy anime központú ifjúsági csatorna az Animax, de már jóformán fele-fele arányban vannak. Most komolyan ilyen drága megvenni egy-egy jobb animesorozatot? Ennyire nehéz lenne, mondjuk havi egy animés premiert összehozni?
Szerk: sallylla 2010-08-04 17:01:04
beküldve: 2010-08-04 16:51:05
(#1257) Kapják be! XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-08-04 15:24:40
(#1256) Égenjárók story: 1-ére direkt terveztem megnézni. Ha már egyszer elhalasztották, most nem hagyom ki. Aztán programom lett, fél 9 körül értem haza. Nézem: Már vége is? Az nem lehet.... Ez minden, csak nem az. Teletext: Nem is az megy, ami ki van írva. Dikk. Aztán gondoltam, majd tegnap/ma megnézem az ismétlést. Blíccs. Ráadásul a múlt hétfői Köszönjük Animax, idén már nem nézünk Égenjárókat
Szerk: Merchior 2010-08-04 15:26:18
beküldve: 2010-08-04 02:02:55
(#1255) De ez nem késett, hanem szimplán nincs XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-08-04 00:43:11
(#1253) Tiszta köcsögség van az Animaxon.
Tegnap azt olvastam a teletexten, hogy ma 23.50-kor az Égenjárokat fogják sugározni rajta, ehelyett azt a (szerintem) sz@r Bleach-et adják!
Ez botrányos!
Pedig tök megnéztem volna az Égenjárókat, mert rohadtul kíváncsi vagyok rá. De hát így mindegy :S
Tegnap azt olvastam a teletexten, hogy ma 23.50-kor az Égenjárokat fogják sugározni rajta, ehelyett azt a (szerintem) sz@r Bleach-et adják!
Ez botrányos!
Pedig tök megnéztem volna az Égenjárókat, mert rohadtul kíváncsi vagyok rá. De hát így mindegy :S
nem csoda.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: pop borbala 2010-05-31 10:53:39
Hali
A méz és lóhere élőszereplős film hány részes?
Köszönöm előre is a választ.
A méz és lóhere élőszereplős film hány részes?
Köszönöm előre is a választ.
11-ről tudok.
beküldve: 2010-05-30 22:39:06
(#1249) beküldve: 2010-05-30 19:58:40
(#1248) Ez a Kirarin... Előző héten nem volt hozzá hang, ma meg japánul megy? XD
jakab:
a Naruto vs. Pein harc még csak most fog jönni a Shippuudenben, szóval nemsokára tuti lesz hozzá rendes videó
Az meg, hogy Naruto vs. Orchimaru... Hm... komolyabb harcra nem emlékszem köztük...
Szerk: _gabi 2010-05-30 20:02:46
usteam oldalon nézted már? több ötletem nincs
beküldve: 2010-05-08 01:33:48
(#1246) hell tudvalaki segiteni, (naruto vs pain)rsz.szeretném megnézni de csak ugy találom meg mintha egy könyvet lapozgatnák és nemint egy rendes rész.ha nincs hozá magyar felirat ase baj!
csak normális rész legyen!
csak normális rész legyen!
beküldve: 2010-05-03 03:16:55
(#1245) hell mindenki tudja valaki hogy a naruto hanyadik részben küzd meg orocsival,az epizod száma kellene pl:123rsz!
beküldve: 2010-04-29 20:56:41
(#1244)