Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Hát ez elég sovány bejelentés volt. Egyedül a VK ami bármiféle figyelmet érdemel ezek közül. És igazán megmondhatták volna, hogy melyik Lupin mozit fogják adni, mert van vagy egy tucat.
Lupin III: The Castle of Cagliostro
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Viszont a FMA Testvériség utolsó része nincs meg ami szomorú.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Táncolj Hercegnő!
Szerk: Moderátor 2010-10-05 12:35:44
beküldve: 2010-10-03 18:30:43
(#1317) Hát ez elég sovány bejelentés volt. Egyedül a VK ami bármiféle figyelmet érdemel ezek közül. És igazán megmondhatták volna, hogy melyik Lupin mozit fogják adni, mert van vagy egy tucat.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nem tudom hogy biztos-e az infó én csak egy blogon olvastam. Miszerint juhé lesz az Animaxon a kedvencem a MondoConon bejelentette az Animax. Mindenesetre nem megkövezni ha nem igaz főleg nem a VK fanok mert ugyanis VK-ról van szó. De hogy mikora igérték nem tudom, Ezt csak egy rajongó írta az egyik blogon.
Azóta már van konkrétum is a http://animax.blogol.hu/?d=2010- 10
Azóta már van konkrétum is a http://animax.blogol.hu/?d=2010- 10
Táncolj Hercegnő!
Szerk: Moderátor 2010-10-05 12:36:26
beküldve: 2010-10-03 17:14:31
(#1315) lehet őt nem érdekli, de lehet mást igen. vagy legalább a blogot mondd meg melliken
Mert a téged eddig egy sem érdekel. Mármint mondom én is csak egy blogról olvastam és az sem még végleges. szóval én csak valakinek az információja szerint tudom akit felhívtak a Conról
Táncolj Hercegnő!
Szerk: Moderátor 2010-10-05 12:36:43
beküldve: 2010-10-03 17:02:32
(#1313) Hát vazze te már tudsz vmit Peti, akkor meg miért nem írtad már meg e-mail-ben?
Ha jó emlékszem, ugyanis egy haver mondta. Akkor a szövegedben benne van az egyik anime ami várható az Animaxen
Táncolj Hercegnő!
Szerk: Moderátor 2010-10-05 12:37:02
beküldve: 2010-10-03 16:56:07
(#1311) Egyetértek :3 Sőt felszólítalak rá hogy most azonnal mondd el!!
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Szerk: Moderátor 2010-10-05 12:37:21
Hallottam egy két info morzsát, hogy miket mondtak bejelentésen, de még nem lövök le poént, majd ha teljes lesz a lista
Igen,igen, lelőhetnéd a poént!:)
Azé MER FÁN:D
beküldve: 2010-10-03 16:35:08
(#1308) beküldve: 2010-10-03 16:23:38
(#1307) Hallottam egy két info morzsát, hogy miket mondtak bejelentésen, de még nem lövök le poént, majd ha teljes lesz a lista
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-09-22 20:44:46
(#1306) Bleach elég jo rajt...
Kertvárosi Gotto péntek 21:15 szintén
Naruto uj részekkel szintén
Slayers 2.Évad is...
nem értem mi bajotok vele
Kertvárosi Gotto péntek 21:15 szintén
Naruto uj részekkel szintén
Slayers 2.Évad is...
nem értem mi bajotok vele
beküldve: 2010-09-17 16:29:48
(#1305) Teljesen igazad van DÍva mindenben egyet értek veled^^
am meg nekem tök8 mit adnak rajta mert akkor is jó
am meg nekem tök8 mit adnak rajta mert akkor is jó
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."