Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2011-01-12 18:16:43
(#1365) Nem tudja esetleg valaki, hogy az InuYashával mi van/lesz?
Mikor várható esetleg 104-től a részek? ^^ Idén sem lesz belőle semmi? Nagyon aggasztó.
Addig a DVD kiadás is szünetel...
Mikor várható esetleg 104-től a részek? ^^ Idén sem lesz belőle semmi? Nagyon aggasztó.
Addig a DVD kiadás is szünetel...
”私は青空をみるのが好きだ。”
Szerintem az Animaxra rá férne egy jó nagy műsor frissítés és változás.
Már az Inuyashának folyton ugyan azt az évadait adják már nem tom hányhónapja...
Szerintem újabb animéket kellene szinkronizálni, vagy az is jó ha fekiratosan megy, mert így lehet h csökkeni fog a nézettsége.
De ez csk szerintem van így.
Nem olyan könnyű az ám. Sok pénzbe és időbe tllik beszerezni ezeket az animékat. Sok tárgyalás és sok idő. Szerintem az Animax mindent megtesz értünk, nézőkért. Példa erre a Lupin 3, Égenjárók, a Naruto 4. évada, és a Lovely complex. Ez sajna egy ilyen lassú folyamat. Már az Inuyashának folyton ugyan azt az évadait adják már nem tom hányhónapja...
Szerintem újabb animéket kellene szinkronizálni, vagy az is jó ha fekiratosan megy, mert így lehet h csökkeni fog a nézettsége.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-12-29 11:53:47
(#1363) Azért, nézd meg, mennyi reklám megy az animax-en...semmi
sokkal kevesebb az anyagi költség szterintem mint máshol és emiatt
sokkal kevesebb az anyagi költség szterintem mint máshol és emiatt
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-12-29 09:50:57
(#1362) Szerintem az Animaxra rá férne egy jó nagy műsor frissítés és változás.
Már az Inuyashának folyton ugyan azt az évadait adják már nem tom hányhónapja...
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Engem nem érdekel a Naruto, olyan csiga szinten adják magyarul, hogy elment a kedvem tőle nagyszinten... ezernyi anime van még azon kívül!
...vagy esetleg online is nézheted, én is úgy szoktam animéket nézni. Kivétel a Naruto mert azt meg német adón szoktam nézni és ott már sokkal előrébb tartanak.
-
Ha olyan csiga lassú a Magyar, akkor szerezd be eredeti japán hang-magyar felirattal. És akkor nem kell várnod. De szerintem az Animax jó ütemben adja, mert ad mást is. Így több más animét is tudunk nézni egyszerre. Hisz minden nap más és más van esténként. És ez szerintem tök jó. Szerintem...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:34:27
beküldve: 2010-12-28 22:14:19
(#1359) Engem nem érdekel a Naruto, olyan csiga szinten adják magyarul, hogy elment a kedvem tőle nagyszinten... ezernyi anime van még azon kívül!
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Szerintem lehet , hogy még jövőre sem fogja befejezni az animax a Naruto-t...Sajna a shippudenre még várhatunk..
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:35:24
beküldve: 2010-12-28 01:12:48
(#1356) Szerintem nagyon szuper lesz, hogy több eddig melékszerepet játszó Genin most főszerepet kap majd. Igazán izgalmas lessz a folytatás. És remélem, hogy miután az animax kivégzi a narutót, leadja a Shippuden-t. mert ott is sok érdekesség vár minket.
Szerk: Angel eyes 2010-12-28 01:13:42
sajna a shippuuden eseményeiről még fogalmam sincs
Én igazából azt sajnálom,hogy
Én igazából azt sajnálom,hogy
a barátságuk megszakad Sasuke hülyesége miatt... Tsunade is meg fog sérülni és sasukét is sikerül Konoha ellen fellázítani..
*Toronyidézet törölve. Előző hozzászólással egybeszerkesztve. Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:36:52
Hát figyelj, ki hogy értékeli a dolgot...
Persze a jövőben aztán lesznek nagyon szomorú dolgok, pláne a Shipuudenben.
Ja és én is imádom a NArutot
Ha Sasukéra gondolsz azon én egyáltalán nem szomorkodtam, elég hülye volt és utólag már a saját döntésén múlott miden amit tett. A többiek miatt viszont aggódtam ebben a történetfolyamban.
Persze a jövőben aztán lesznek nagyon szomorú dolgok, pláne a Shipuudenben.
Ja és én is imádom a NArutot
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:34:49
beküldve: 2010-12-26 22:09:58
(#1352) Sajnos lesz egy-két igazán szomorú rész a Naruto-ban.......
Nem várt dolgok fognak történni sajna amik visszafordíthatatlan következményekkel párosulnak majd.....
Imádom a Narutot....
Nem várt dolgok fognak történni sajna amik visszafordíthatatlan következményekkel párosulnak majd.....
Imádom a Narutot....
beküldve: 2010-12-25 01:21:57
(#1351) Úristen, vasárnap Lupin III Cagliostro kastélya a műsorújságban? Ez komoly? Szinkronos?
beküldve: 2010-12-21 12:02:55
(#1350) Nem nagyon eresztették el magukat bejelentések terén, egyedül a Marvel filmek amik újdonságnak számítanak, és még a régen ígérgetett sorozatokról se mernek nyilatkozni. Továbbá, hogy jövőre Marvel filmek elég tág fogalom, hallottam már ezt a DBGT, Inuyasha esetében is. Talán az ad okot az elbizakodottságra h nem tejes mértékbe japán rajzfilmekről van szó.