Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Inkább haggyuk. Légysziiiiiii....
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:17:18
Most nekem teljesen úgy néz ki h te akarsz vitát kezdeni, és még nagyobb butaságon mint ami az előző volt.^^
-
Szerk: C-san 2011-04-30 12:05:53
Szerintem nem abból áll a forum, hogy ilyen butaságokon vitázzatok. Márpedig ez elég nagy vita volt. De haggyuk. ti tudjátok. Én azért jövök ide, hogy jól érezzem magam. Te nem??
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:17:03
beküldve: 2011-04-30 10:22:26
(#1424) Hol volt itt veszekedés?
Csak mindenki leírta a saját véleményét. Erről szól a fórum, nem?
Csak mindenki leírta a saját véleményét. Erről szól a fórum, nem?
-
Szerk: C-san 2011-04-30 10:44:18
Teljesen igazad van
Az anime és manga fonál összeköti a szívünket
Ne veszekedjünk:)))
Az anime és manga fonál összeköti a szívünket
Ne veszekedjünk:)))
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:17:39
beküldve: 2011-04-30 00:35:39
(#1422) Fiúk-lányok. Mindenki ott nézi az animékat, és a könyveket onnan szerzi ahonnan szeretné vagy tudja. Szerintem felesleges ezen veszekedni. Ez olyan gyerekes vita. Akik itt vannak nap-mint nap azokat ugyan az érdekli. Anime, és manga. Ez köt össze benünket. Így vita helyett inkább tartsunk össze.. Vagy nem??
beküldve: 2011-04-29 16:49:37
(#1421) Cari-san, A Márk: Könyves témára itt válaszolok.
[Link]
Kotoko: Nekem az Animax nézés könnyebben megy mint a géphez jutás. Gépnél általában a tesóm van, emiatt nekem esténként csak a TV és a könyvek maradnak. Ha valamit nem tudok megnézni a tévében akkor nehezen tudom az időmbe beiktatni az Animax playert.
[Link]
Kotoko: Nekem az Animax nézés könnyebben megy mint a géphez jutás. Gépnél általában a tesóm van, emiatt nekem esténként csak a TV és a könyvek maradnak. Ha valamit nem tudok megnézni a tévében akkor nehezen tudom az időmbe beiktatni az Animax playert.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Az Angyalok Menedéke, igen. Azt is lelkesen megvettem az összes megjelent részét. Aztán meg hirtelen vége szakadt és évek óta mindig csak ugyanazokat látom a boltokban, a story pedig még igen messze van a végétől. Ez is igen lehangloló
A többit nem ismerem azok közül amit írtál.
-
Mondjuk ezt lehetne mondani a Delta Vision manga kiadásaira is.
Gondolok itt a Berserkre, a Trigun-Maximumra, meg az Angyalok Menedékére.
Ezeket szerintem már a büdös életben nem fogják fojtatni :S
Mondjuk csak a Berserket, meg a Trigunt bánom ezek közül, mert az AM-et nem vettem.
Gondolok itt a Berserkre, a Trigun-Maximumra, meg az Angyalok Menedékére.
Ezeket szerintem már a büdös életben nem fogják fojtatni :S
Mondjuk csak a Berserket, meg a Trigunt bánom ezek közül, mert az AM-et nem vettem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
És most elmondom miért csalódtam: Ugyebár nem egyszer van olyan h elkezdenek egy sorozatot aztá nem folytatják, pedig reklámozzák is stb (Erre tökéletes példa szerintem a Tintaszív, aminek Ausztiában láttam h már rég megjelent atöbbi része, de itt Magyarországon semmi).
Ebben teljesen egyetértek veled... A Tintaszívet én is buzgón olvastam láttam is filmen és nagyban vártam, hogy kijöjjön... Erre semmi... Elég lehangoló volt...
"Dattebayo"
Valóban, ezt kifelejtettem. Ez lesz a 4. ok/csoport.
-
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:18:21
Szerintem megemlíthetjük azokat is, akik azért töltik le netről a könyvet, mert máshol nem találják, nyomtatott formában, annak ellenére, hogy létezik!
Például én eddig a világon sehol nem találtam meg a Piknik az árokparton-t, pedig nem is olyan régen (2005-ben) adták ki magyarul.
Például én eddig a világon sehol nem találtam meg a Piknik az árokparton-t, pedig nem is olyan régen (2005-ben) adták ki magyarul.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Kifejteném erről a véleményem, ha nem gond.
Na szóval, ugyebár több okból lehet választani rendes könyvek helyett e-bookos letöltést:
1. Az ember lusta erre pénzt költeni, inkább letölti és kész ("magyar mentalitás" ahogy ezt páran nevezték). Ők valóban megvetendők.
2. Nincs pénze mindig 2000-reket, 3000-reket vagy többet költeni a könyvekre és ezért tölti le. Ez sztem érthető.
3. És vannak olyanok, akik mint én csalódtak a magyar könykiadókban. Ez is érthető.
És most elmondom miért csalódtam: Ugyebár nem egyszer van olyan h elkezdenek egy sorozatot aztán nem folytatják, pedig reklámozzák is stb (Erre tökéletes példa szerintem a Tintaszív, aminek Ausztriában láttam h már rég megjelent a többi része, de itt Magyarországon semmi). Vagy olyannal is találkoztam már h egy trilógiának megjelent a középső része a többiről pedig semmi (pl. Johanna Lindsey:
Barbár szenvedély).
4. ...Több ok most most nem jut szembe.
Na szóval, ugyebár több okból lehet választani rendes könyvek helyett e-bookos letöltést:
1. Az ember lusta erre pénzt költeni, inkább letölti és kész ("magyar mentalitás" ahogy ezt páran nevezték). Ők valóban megvetendők.
2. Nincs pénze mindig 2000-reket, 3000-reket vagy többet költeni a könyvekre és ezért tölti le. Ez sztem érthető.
3. És vannak olyanok, akik mint én csalódtak a magyar könykiadókban. Ez is érthető.
És most elmondom miért csalódtam: Ugyebár nem egyszer van olyan h elkezdenek egy sorozatot aztán nem folytatják, pedig reklámozzák is stb (Erre tökéletes példa szerintem a Tintaszív, aminek Ausztriában láttam h már rég megjelent a többi része, de itt Magyarországon semmi). Vagy olyannal is találkoztam már h egy trilógiának megjelent a középső része a többiről pedig semmi (pl. Johanna Lindsey:
Barbár szenvedély).
4. ...Több ok most most nem jut szembe.
-
Szerk: C-san 2011-04-28 20:21:00
beküldve: 2011-04-24 21:56:36
(#1414) Egy jó ideje már én is neten nézem az animéket, aminek a legfőbb oka az, h nincs időhöz kötve, nem kell azt néznem h melyik sorozat mikor lesz, nem kell ehhez igazítanom a teendőimet( okés, elismerem, h azér nem vagyok a legelfoglaltabb ember, de azér nekem is van jópár elfoglaltságom, említve most csak a tanulást...) Tehát sokkal eccerűbb, ha amikor van egy kis időm akkor a neten megnézek egy-két részt. És kisebb részben, de az is hozzájárult a netennézéshez, h sok animének a szinkronja nekem nagyon nem teccet :\
de azért azt megmelítem, h ezekkel együtt én hálás vagyok az animaxnak, már csak azért is, mert ennek a csatornának köszönhető, h animés lettem *-*
de azért azt megmelítem, h ezekkel együtt én hálás vagyok az animaxnak, már csak azért is, mert ennek a csatornának köszönhető, h animés lettem *-*
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-04-24 21:59:27
Ezt nem igazán értem. Attól még hogy sok "nem anime" műsor megy rajta miért kell abbahagyni a nézését?
Az Animax rengeteg hazai rajongónak biztosította a napi anime betevőt. Nagy öröm volt jó felbontásban nézni kedvenc sorozatainkat és újakkal megismerkedni, aztán jött a csatorna - nem a magyar - azzal az ötlettel, hogy az AXN-től átvesz néhány élőszereplős filmet és valóságshow-t. A baj ezzel az, hogy az AXN-t azért nézték az emberek, mert azon élőszereplős sorozatokat vetítettek. Animaxet pedig azért, mert ott mentek az animék. De sok csatornával ellentétben az Animaxen csak animéket vetítettek, élőszereplős filmek pedig minden más csatornán láthatóak voltak. Erre ide is begyűrűznek az élőszereplős filmek, és "mi" úgy éreztük hogy a "mi csatornánkat" is elveszik tőlünk. A nézettségi adatokat pedig meg lehet nézni, hiába kerültek a csatornára amcsi filmek, nem azok vezetik a nézettségi mutatókat, hanem az animék. Ha meg a Mangafan is elkezdene nyugati képregényeket kiadni, mert pl. azok népszerűbbek lennének, akkor nem csak az animés, de a mangát olvasó rajongók is csalódottak lennének, mert a nyugati képregények "kitúrnák" a mangákat. (Nem mintha nekem bajom lenne a nyugati képregényekkel, max. annyi hogy kétszer olyan drágák is lehetnek, mint egy manga.)