Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2011-08-01 17:14:46
(#1457) Én imádom a Death note!!!
Szombaton és vasárnap lesz az Animaxon
Szombaton és vasárnap lesz az Animaxon
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Engem például hidegen hagynak XD
A Death Note live action filmjétől viszont egyenesen kiráz a hideg.
A Death Note live action filmjétől viszont egyenesen kiráz a hideg.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
A Honey and Clover liveaction-ja, amit az Animax is leadott még anno, az egyik személyes kedvencem örülnék, ha újra leadnák :) Mondjuk bármilyen élőszereplős feldolgozást szívesen megnéznék, szóval én örülnék egy ilyen "beruházásnak" az Animax részéről.... :)
Amúgy ha már így megemlítettétek a régebbi anime-k ismétlését... Engem is érdekelne néhány régebbi darab pl.: Cowboy bebop, Blood+, nagyon régen láttam őket, viszont a kedvenceim közé tartoztak még anno, szóval biztosan megnézném újra, ha leadnák őket:) (letölteni lusta vagyok XD)
És igen.. szerintem sem ártana, ha csökkentenék az amerikai műsorok számát.. főleg az olyanokét, melyeknek sem japánhoz, sem az animekhez semmi közük nincs pl.: 10 dolog amit utálok benned abc-s feldolgozása mit keresett az Animax-on??? xD Hibába AXN meg minden, de szerintem akkor sem kellene a műsor kb. 40%-t ilyenekkel kitölteni... (egy kettő azért még belefér..)
Amúgy ha már így megemlítettétek a régebbi anime-k ismétlését... Engem is érdekelne néhány régebbi darab pl.: Cowboy bebop, Blood+, nagyon régen láttam őket, viszont a kedvenceim közé tartoztak még anno, szóval biztosan megnézném újra, ha leadnák őket:) (letölteni lusta vagyok XD)
És igen.. szerintem sem ártana, ha csökkentenék az amerikai műsorok számát.. főleg az olyanokét, melyeknek sem japánhoz, sem az animekhez semmi közük nincs pl.: 10 dolog amit utálok benned abc-s feldolgozása mit keresett az Animax-on??? xD Hibába AXN meg minden, de szerintem akkor sem kellene a műsor kb. 40%-t ilyenekkel kitölteni... (egy kettő azért még belefér..)
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Vagy akár valami újjal. Pl: Megtudtam,hogy rengeteg anime van élőszereplős verzióban is, mint a Lovely complex, vagy: És most figyelj: a Nodame Cantabile. Régebben már leadták a Deadh Note-t, és a Méz és lóherét élősben. Szerintem erre is beruházhatna az Animax. Szerintem lenne érdeklődés ezek iránt is. Bár ez csak az az én véleményem. Nem tom más miként vélekedik erről.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:51:19
beküldve: 2011-08-01 12:26:35
(#1453) Hát most már ideje lenne "beújítani valami régiséggel". :)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-08-01 10:57:12
(#1452) Hát ha vissza adják őket jó lenne :)
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-08-01 10:55:25
(#1451) Én is ezeket az Animékat szeretem az Animaxon. Meg persze sokat megnézek gépen. De ahogy elöttem mondták sokat visszahozhatnának. A már emlitett Blood+, és én nagyon örülnék ha leforditanák a pokoli lányt és nagy kedvencemet a Read or die-t. De sajna erre nem nagy az esély. D e azért hátha....
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2011-08-01 10:56:05
beküldve: 2011-08-01 09:53:40
(#1450) Amiket most felsoroltatok animéket amik régen mentek az animaxon akkor még én nem is néztem az animaxot mert csak 4 éve kezdtem el igazán az animékkel foglalkozni,de úgy 6 éve ismerem őket.Na jaa én is a családdal néztem a kukucskát,Conen a detektívet de mivel nekem nincsenek nálam kisebb tesóim ezért anyával néztem és a bátyámmal...Nagyon vicces volt mielőtt elkezdték volna lejátszani a tesóm folyton kiabált hogy KEZDŐDŐIK pedig már 20 éves agyilag épp súrolja a 3 évet... Inkább én az animaxon nézem még most is a Naruto,Vampire knight,Bleach... a többit nem nagyon nézem inkább gépen nézem az animéket...és amit az animaxra vissza kéne adni az a Blood+
beküldve: 2011-08-01 00:45:42
(#1449) Csak sajnos ott van az a fránya "volt".
wáo :O ezeket nem is láttam de az tényleg jó volt :(
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Emlékszek erre én is, de nem csak Miyazaki-t játszottak rajta, hanem játszották ott az Akira-t, és a Ghost in the Shell-t is.
Animágia volt a műsor címe.
De jó is volt :)
Animágia volt a műsor címe.
De jó is volt :)
Szerk: A Márk 2011-08-01 00:42:32
igen én is láttam már ezeken, de volt egy idő h az M1 minden vasárnap d.u. leadott egy-egy miyazaki művet. Azt még lehetett követni :)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:51:38
beküldve: 2011-08-01 00:33:35
(#1445) Jók is azok. Csak az a baj, hogy TV-ben nagyon elszórt helyeken játsszák őket, nagyon tág idő intervallumban.
Én láttam már M1-en, TV2-n, RTL klub-on, Film+-on is ilyen filmeket.
Én láttam már M1-en, TV2-n, RTL klub-on, Film+-on is ilyen filmeket.
De például Miyazaki filmek se lennének rosszak.
Azokat nagyon díjaznám :)
beküldve: 2011-08-01 00:24:51
(#1443) Az ismétlés nem egy rossz dolog. Már ha mértékkel csinálják. Mert például, amit az Inuyashával, meg a Yu Yu hakusoval művelnek, az már nevetséges.
Már nem is tudom hogy hányadjára játsszák újra a csatornán.
Mint azt alább is írtam, én például örülnék olyan sorozatoknak, amik már nagyon régen mentek rajta.
Például:
Cowboy Bebop, Blue Gender, Kiddy Grade.
Meg mondjuk jó lenne, ha a Ghost in the shell-Stand alone complex sorozatokat is leadnák ismét.
De például mondjuk azt se tartanám rossz ötletnek, ha többfajta egész estés anime filmet is játszanának (nem csak a Bleach filmeket) például Miyazaki (illetve Ghibli stúdió) alkotásokat.
Már nem is tudom hogy hányadjára játsszák újra a csatornán.
Mint azt alább is írtam, én például örülnék olyan sorozatoknak, amik már nagyon régen mentek rajta.
Például:
Cowboy Bebop, Blue Gender, Kiddy Grade.
Meg mondjuk jó lenne, ha a Ghost in the shell-Stand alone complex sorozatokat is leadnák ismét.
De például mondjuk azt se tartanám rossz ötletnek, ha többfajta egész estés anime filmet is játszanának (nem csak a Bleach filmeket) például Miyazaki (illetve Ghibli stúdió) alkotásokat.
Szerk: A Márk 2011-08-01 00:31:43