Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Alig várom hogy megnézzem!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:46:52
Szerintem az összes Bleach movie nagyon jó. Láttam magyar szinkronnal, és japánul is. Mindenhogy jó. Én csak ezt tudom mondani...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:46:39
beküldve: 2011-08-15 12:44:13
(#1485) A mostani héten a Bleach lesz a 2 részes vagy hány...
Már vagy 100x leadták de 1x se néztem meg na most meg nézem ám...
Már vagy 100x leadták de 1x se néztem meg na most meg nézem ám...
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-08-11 18:24:01
(#1484) Ezen a héten már megint death note lesz de most animábe ^^
Mivel a műsoridő elég rövid, ezért nagyon nehéz belerakni olyan filmeket, sorozatokat , ami mindenkinek megfelelne... amugy a Blíccset már hányszázadszorra adják le?
Háttt... nemtom de az biztos hogy tök jóó :)
Its me!
beküldve: 2011-08-10 11:52:41
(#1482) De jó hétvégénként az Animaxon lesznek egyrészes animék ^^
beküldve: 2011-08-07 09:02:41
(#1481) Leadták mind a két évadot, vagyis 13+13 részt
Bolygónk intelligenciájának végösszege állandó. Népessége folyton növekszik.
beküldve: 2011-08-07 05:43:07
(#1480)
Bele is halnák ha csak adig tartana
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:47:13
beküldve: 2011-08-06 17:31:41
(#1478) Jeeee dejóóóóó nemistudtaaaam
aszittem a manga csak addig tart amég az anime is :)
aszittem a manga csak addig tart amég az anime is :)(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Igen tényleg van de fogalmam sincs kit fog választani yuuki
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:45:50
beküldve: 2011-08-06 12:56:31
(#1476) Tényleg van mangában folytatás? Én angolul veszem meg, mert 10 év múlva is csak a 6. kötetnél fognak járni szerintem
:P
:P(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
beküldve: 2011-08-06 12:04:13
(#1475) Vége az Animaxon a Vampire knightnek
de mangába folytatódik szerencsére
de mangába folytatódik szerencsére
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-08-06 12:04:37
beküldve: 2011-08-06 12:02:37
(#1474)
Death note forever! "Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Én mondjuk nem szeretem a Detnót filmet :P
Sőt, mi több! XD
Sőt, mi több! XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar