Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Alig várom hogy megnézzem!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:46:52
Szerintem az összes Bleach movie nagyon jó. Láttam magyar szinkronnal, és japánul is. Mindenhogy jó. Én csak ezt tudom mondani...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:46:39
beküldve: 2011-08-15 12:44:13
(#1485) A mostani héten a Bleach lesz a 2 részes vagy hány... Már vagy 100x leadták de 1x se néztem meg na most meg nézem ám...
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-08-11 18:24:01
(#1484) Ezen a héten már megint death note lesz de most animábe ^^
Mivel a műsoridő elég rövid, ezért nagyon nehéz belerakni olyan filmeket, sorozatokat , ami mindenkinek megfelelne... amugy a Blíccset már hányszázadszorra adják le?
Háttt... nemtom de az biztos hogy tök jóó :)Its me!
beküldve: 2011-08-10 11:52:41
(#1482) De jó hétvégénként az Animaxon lesznek egyrészes animék ^^
beküldve: 2011-08-07 09:02:41
(#1481) Leadták mind a két évadot, vagyis 13+13 részt
Bolygónk intelligenciájának végösszege állandó. Népessége folyton növekszik.
beküldve: 2011-08-07 05:43:07
(#1480) Bele is halnák ha csak adig tartana
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:47:13
beküldve: 2011-08-06 17:31:41
(#1478) Jeeee dejóóóóó nemistudtaaaam aszittem a manga csak addig tart amég az anime is :)
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Igen tényleg van de fogalmam sincs kit fog választani yuuki
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:45:50
beküldve: 2011-08-06 12:56:31
(#1476) Tényleg van mangában folytatás? Én angolul veszem meg, mert 10 év múlva is csak a 6. kötetnél fognak járni szerintem :P
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
beküldve: 2011-08-06 12:04:13
(#1475) Vége az Animaxon a Vampire knightnek de mangába folytatódik szerencsére
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-08-06 12:04:37
beküldve: 2011-08-06 12:02:37
(#1474) Death note forever!
Én mondjuk nem szeretem a Detnót filmet :P
Sőt, mi több! XD
Sőt, mi több! XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar