Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Én is szivesen látnám a régi sorozatokat mint:
Cowboy bebop; Blue Gender; Kiddy Grade; Hell Girl; Spiral; Read or Die
Már mindnek lejárt a vetítési joga. Nana is most látható utoljára.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2011-11-05 13:23:11
(#1501) Animax,meg az utolsó értelmes dolog,amit néztem ott.Az az Animax Musix Fall 2010 volt.Az animézés k*rvára nem köt le mostanában,a zenei rész jobban érdekel.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-11-05 13:23:31
Én nagyon örülnék, ha leadnának ezek közül pár sorozatot. Nagyon jó volna...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Moderátor 2011-12-08 02:26:50
Mondjuk az Ayakashi Ayashi sem az, mégis leadják időnként.
Ezek marha jók voltak, és nem tudom miért csak az Inuyashát, meg a Yu Yu Hakuso-t ismétlik a régi sorozatok közül orrba szájba!
És ne mondja nekem senki, hogy "mert csak ezekre van igény" mert nem hiszem el, hogy azokat, amiket az előbb felsoroltam, nem nézne meg rajtam kívül egy csomó ember.
Ezek marha jók voltak, és nem tudom miért csak az Inuyashát, meg a Yu Yu Hakuso-t ismétlik a régi sorozatok közül orrba szájba!
És ne mondja nekem senki, hogy "mert csak ezekre van igény" mert nem hiszem el, hogy azokat, amiket az előbb felsoroltam, nem nézne meg rajtam kívül egy csomó ember.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-11-05 11:57:08
beküldve: 2011-11-05 01:32:36
(#1498) Mostanában megint nagyon rákaptam az Animaxra. Nekem még mindíg bejön ez a csatorna. Csak azt sajnálom, hogy a régi kedvenceket nem látom rajta. ( Pokoli lány, Read or die ...stb) De mivel ezek nem szinkronos animék, szerintem nem is fogom látni. De ettől még nagyon szeretem a csatornát.
Mangafan...Kérdése k a Mangafanhoz.........Itt kérdezd meg. Szerintem
*Felesleges idézet törölve. Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-10-07 12:55:58
beküldve: 2011-09-25 14:01:09
(#1496) Bocs hogy itt kérdezem meg de nem tudom hol kéne máshol, de a death note kötetek milyen időszakban szoktak megjelenni, vagyis mikor jön ki a következő (utolsó) kötet?
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-10-07 12:56:22
Én most nézem végig harmadjára és még mindig ugyan úgy érzem magam mint ha nem tudnám mi fog lenni a vége nem bírom megunni
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Moderátor 2011-10-07 12:57:50
Amikor legelösszőr láttam én is így voltam vele. De most már, akárhányszor nézem, mindíg anyon röhögöm magam. Imádom...
Szerk: Moderátor 2011-10-07 12:57:04
beküldve: 2011-09-24 16:14:45
(#1493) Az animax-on tegnap néztem a Lovely complexet és olyan kínos helyzetek vannak hogy én éreztem magam kínosan. >.<
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-09-24 13:39:12
(#1492) Engem most úgy elkapott a Bleac hév, hogy elkeztem az elejétől. 1-től a 315-ig fogom nézni... Bleach maraton....
Szerk: Angel eyes 2011-09-24 13:40:27
beküldve: 2011-09-22 11:38:40
(#1491) Nana pénteken 21.15-22.00
beküldve: 2011-08-27 09:48:18
(#1490) A fenébe nem tudtam megnézni a Bleachot :( Mert túl elfoglalt voltam és kiment a fejemből de majd megnézem neten...
Meg még egy csomó helyen. De szerintem tök poén megnézni a TV-ben. Nekem is megvan mind, de ha leadják az Animaxon, és mindíg megnézem.... És nem csak ezt.....
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:46:06
Indavideon megtalálod mindegyiket
Bolygónk intelligenciájának végösszege állandó. Népessége folyton növekszik.
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:46:19