Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
teljesen igazad van... lehet hogy nem tökéletes de mégis csak valami
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég."
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:58:16
Azért szerintem ez nem így münködik a gondolkodásod kissé begyepesedett, mert ha nincs nézettség valószínűleg tönkre megy a csatorna, viszont azzal mi egyáltalán nem járunk jól, mert az egyetlen magyar anime csatorna és akkor leshetünk, hogy lefordítsanak még több sorozatot vagy filmet és aztán meg azért sír majd a szád mert nincsen egy sem magyarul
Miskolczi Ibolya Kitti
beküldve: 2012-04-05 13:56:00
(#1561) Fogod a távkapcsolót, és el kapcsolsz erről a posvány csatornáról. Annyira szükségetek van az igénytelenségre? Ha nincs nézettség kénytelenek lesznek más/új animék sugározni, vagy megszüntetni animax-ot. Mind2 remek megoldás.
beküldve: 2012-04-03 01:29:02
(#1560) Lehet, hogy azért nem adnak néhány animét mert, mondjuk lejárt a jogdíj. Vagy mert nem volt érdeklődés iránta ( Pl: Detektív conan) De ki tudja? Sajna sok olyan dolog van az Animaxnál amiről mi nem tudunk. De én úgy látom talán van arra remény, hogy a közeljövőben lesz válltozás. Gondolok itt a hétvégi egészestés animékra. Remélem megtartja etz a szokását amit most hétvégén...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
azt megértettem hogy kötelezve van vmire, de a többi műsor (ami a saját választás ) nincs cerélve, vagy nem adják tovább
"Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég."
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:57:21
beküldve: 2012-04-01 23:09:34
(#1558) Most néztem végig a Fullmetal Alchemist 2. movie-ját animax-on. Nem váltotta meg a világot de jó volt. Klassz történet és pörgő akció. Jó volt valami újat látni anime téren a tv-ben. Tartsák meg ezt a jó szokást, hamár sorozatok nem is de moviek jöhetnek.
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2012-04-01 23:08:56
(#1557) Na erről beszéltem... Most lett vége a Fullmetal Alchemist - The Sacred Star of Milos... És nagyon tetszett... Ilyen kaliberű Anime movie-k kellenek nekünk hétvégekre Gratula, jól szórakoztam. Csak így tovább...
Azért mennek élőszereplős cuccok az Animaxon, mert az AXN a testvér csatornája. és így az Animax kötelezve van, hogy ezeket a baromságokat is kell adnia. Gondolom valami szerződés köti erre őket. Nekem sem tetszik az, hogy több az élőszereplős. De sajna mi nem tehetünk semmit. És szerintem az Animax sem. Sajna
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:56:49
beküldve: 2012-03-29 19:14:20
(#1555) Hát ez egy jó kérdés.. félreértés ne essék én kedvelem a Doctor Who-t de már vagy 3x láttam az egész sorozatot. Ezeket a táncolós meg éneklős vackokat meg ki nem állhatom. Miért van az, hogy anime csatornaként reklámozzák és mégis alig van már rajta anime? Ami meg van az meg már 20x leadott sorozatok tömkelege....és az a baj hogy hiába adtak le rengeteg sorozatot mégis mindig ugyanazt a 3-4-t ismétlik....
beküldve: 2012-03-29 19:00:16
(#1554) én nem értek valamit : miért mennek olyan sortatok animaxen aminke semmi köze az animékhez
beküldve: 2012-03-29 14:12:04
(#1553) Syastok! Lenne egy hatalmas kérdésem. Megvan valakinek a Fullmetal Alchemist - The Sacred Star of Milos vagy ha nincs meg feltudná venni valaki? Mert az Animaxon 2012. április 1. vasárnap 21:20 - 23:10 lesz. Megnéznném csak nem fogok ráérni :S és hatalmas szivesség lenne. Előre is köszi =^.^=
beküldve: 2012-03-28 12:40:48
(#1551) Hát ahogy elnézem lassan vége a Dragon Ball GT-nek, véget ért a Naruto is, Bleach-ből még jócskán van lemaradásunk... nemtudom mi várható idén új szériaként vagy folytatásként. Én reménykedem a Naruto Shippuuden-ben illetve ha elég jó volt a GT nézettsége akkor elméletileg ígértek Dragon Ball Kai-t is.
Új sorozatról nem tudom mik a tervek de én személy szerint örülnék egy-két shounen-nek: Fairy Tail, Gintama vagy később az új Hunter x Hunter animének Moviek közül meg jöhetne a Trigun movie illetve a Dragon Ball Z, Naruto és a Bleach filmek amik szerintem nem sikerültek rosszul.
Új sorozatról nem tudom mik a tervek de én személy szerint örülnék egy-két shounen-nek: Fairy Tail, Gintama vagy később az új Hunter x Hunter animének Moviek közül meg jöhetne a Trigun movie illetve a Dragon Ball Z, Naruto és a Bleach filmek amik szerintem nem sikerültek rosszul.
Szerk: Jack the Stampede 2012-03-28 12:43:14
beküldve: 2012-03-28 10:17:28
(#1550) Jól beszélsz A Márk. Bárcsak az Animaxnál is így gondolnák. Tudom, hogy jogdíj meg ilyesmi, miadt nem adják az ilyen animékat. De sokunknak már elege van az Élőszereplős filmekbő. Ha anime csatorna, akkor igenis csak anime menjen rajta..... Így is csak esete 8 után nézhetünk Animaxot... Hát akkor legyen csak anime...
Ahogy én azt korábban is írtam, én is megnéznék újra sok régi cuccot rajta, mint a Csajkommandó, Blue Gender, Spirál, Read or Die, Cowboy Bebop. De tényleg jó lenne ha beújítanának időnként értelmes ANIME filmekkel (nem állandóan csak az élő szereplős Detnót, meg a Ki vagy Doki filmek), mint ahogy azt te is mondtad, leadhatnák a Ghibli filmeket, mondjuk minden hétvégén másikat, vagy valami ilyesmi.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-03-28 01:35:45
(#1548) Sajna mostanság megint visszatértek az ismétlések.
Nem tudna az Animax valami Ghibli animét vagy valami hasonló dolgot beszerezni?? Vagy akár a régebbi feliratosokat szinkronozni.... Mint pl: Read or die, vagy a Jigoku shoujo... Nem tom ki, hogy van vele, de én ezeket szívesen megnézném magyarba is....
Nem tudna az Animax valami Ghibli animét vagy valami hasonló dolgot beszerezni?? Vagy akár a régebbi feliratosokat szinkronozni.... Mint pl: Read or die, vagy a Jigoku shoujo... Nem tom ki, hogy van vele, de én ezeket szívesen megnézném magyarba is....
Szerk: Angel eyes 2012-03-28 01:36:15