Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2013-03-20 11:40:44
(#1624) Az Animex facebook-jára kéne kiírni; hátha arra feligyelnének.
Ha még működik persze.
Ha még működik persze.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-03-19 22:39:02
(#1623) BIZTOS hogy nem!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-19 20:31:18
(#1622) beküldve: 2013-03-19 20:26:25
(#1621) Mivel semmi újdonság nincs rajta,marad a letöltés.
És még csodálkoznak hogy sokan töltögetnek.
Mégis mit várnak?
Amúgy szerintetek azok akik az Animaxot üzemeltetik, vagy valamelyik dolgozójuk, szokták nézni ezeket a kommenteket?? Kíváncsi lennék rá...És még csodálkoznak hogy sokan töltögetnek.
Mégis mit várnak?
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2013-03-18 18:18:53
(#1619) Mivel semmi újdonság nincs rajta,marad a letöltés.
Mégis mit várnak?
Mégis mit várnak?
at the end,we all die alone
Kár, hogy a többség csak Bleachet, Narutót és Dragonballt néz, azokat viszont elkezdeni kiadni is felesleges, mert sose érnének a végére - és amúgy sem venné meg senki (lásd Bleach), mikor a TVben is nézheti vagy letölti.
Hát igen. A Bleach-et 1000 év alatt sem tudnák kiadni DVD-n. A Naruto Shippuuden meg be sincs fejezve. Viszont nagyon szeretem a Ghibli animékat. Mind megvan tőlük, és ha a jövőben adnak ki azt is tutira megveszem. Most nagyon várom Makoto Shinkai-tól a The Garden of Words megjelenését. De az sajna nem most lesz. Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2013-03-14 16:44:26
(#1617) Kár, hogy a többség csak Bleachet, Narutót és Dragonballt néz, azokat viszont elkezdeni kiadni is felesleges, mert sose érnének a végére - és amúgy sem venné meg senki (lásd Bleach), mikor a TVben is nézheti vagy letölti.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-14 13:55:49
(#1616) Én vennék dvd-ket,bár szerintem felesleges kiadni olyat amit nem fejeznek be,úgy nincs értelme.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-14 13:59:18
beküldve: 2013-03-13 21:31:58
(#1615) Én a hugommal együtt a Death Note ss Bleach díszdobozokat vettük meg.
beküldve: 2013-03-13 21:30:06
(#1614) Sajna ma már tényleg mindenki töltöget a netről. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem szoktam. Tényleg nem ad ki senki pénz DVD-re, persze tisztelet a kivételnek. Én azért, ha találok valami ritkaságot, vagy olyat amit még nem láttam, nem fogom sajnálni rá a lóvét.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Ha van, én nem sajnálok kiadni egy-egy DVD-ért egy ezrest.
Én sem (az NGE DVD-dobozért 11-et adtam), de mi vagyunk az elenyésző kisebbség
Szerk: -OJ- 2013-03-13 20:09:09
DVDket pedig senki nem vesz, még 1000Ftért sem. Minek, mikor a netről ingyen letölthető?
Ha van, én nem sajnálok kiadni egy-egy DVD-ért egy ezrest.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Pedig ez a nagy helyzet, itthon az animekben nincs pénz.
Igény lenne rájuk, hogyne, csak fizetni ne kelljen értük, még elvétve sem, mert akkor az már nem érdekel senkit
Az Animax egyedül a reklámokból tudja fenntartani magát, de mivel elkövették azt az orbitális hibát, hogy mikor még telt volna rá nem vettek új sorozatokat, a nézők mára megunták az állandó ismétléseket, éppen ezért csökkent a nézettség és a reklámozók sem hirdetnek már náluk. Úgyhogy most már semmi pénzük nincs új sorozatokra, max az AXNtől kapnak kölcsön ezt-azt.
Ez pedig nem igaz. Több eladót is ismerek, és sok esetben az eladott cuccokból épp hogy fedezni tudják az aznapi asztalbérleti pénzt. Ráadásul az ő minimális nyereségük az csak az adott boltot gazdagítja, a TV-csatornának köze nincs az árusított cuccokhoz.
DVDket pedig senki nem vesz, még 1000Ftért sem. Minek, mikor a netről ingyen letölthető?
Igény lenne rájuk, hogyne, csak fizetni ne kelljen értük, még elvétve sem, mert akkor az már nem érdekel senkit
Az Animax egyedül a reklámokból tudja fenntartani magát, de mivel elkövették azt az orbitális hibát, hogy mikor még telt volna rá nem vettek új sorozatokat, a nézők mára megunták az állandó ismétléseket, éppen ezért csökkent a nézettség és a reklámozók sem hirdetnek már náluk. Úgyhogy most már semmi pénzük nincs új sorozatokra, max az AXNtől kapnak kölcsön ezt-azt.
És a Con-okon sok pénz folyik be a rajongóktól, akik veszik a sok cuccot. Itt értem a DVD-ket, Mangákat és a fancuccokat.
Ez pedig nem igaz. Több eladót is ismerek, és sok esetben az eladott cuccokból épp hogy fedezni tudják az aznapi asztalbérleti pénzt. Ráadásul az ő minimális nyereségük az csak az adott boltot gazdagítja, a TV-csatornának köze nincs az árusított cuccokhoz.
Szerintem nem látod rosszul. Én veled vagyok. Szerintem is jó lenne 1 normális Animax.
Én pl csinálnék retro meg film hétvégeket rajta.
Mostanában olyan retro hangulatom van, innen jött a retro hétvége.
A Filmes hétvége meg onnan, hogy én már nagyon kiváncsi vagyok már a 3. és a 4. Bleach filmre. Meg még sokra.
Én pl csinálnék retro meg film hétvégeket rajta.
Mostanában olyan retro hangulatom van, innen jött a retro hétvége.
A Filmes hétvége meg onnan, hogy én már nagyon kiváncsi vagyok már a 3. és a 4. Bleach filmre. Meg még sokra.