Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2013-04-04 16:16:17
(#1639) Sokat hallom, sok helyről azt, hogy az Animéra itthon nincs igény. Akik ez mondják azok a BORNYÚ BIRKÁK NÉZZENEK FEL IDE. Én úgy látom, hogy van igény az Animékra. Magyarországon van annyi meg annyi gazdag ember. Karolja fel a csatornát és legyen bőkezű. És ne BMW-t vegyen, hanem Animékat. Nem is lenne rossz...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Ja bocs a tévedésért.^^" Akkoriban úgy néztem ezt a kettőt, hogy folyton váltogattam közöttük, nem csoda, hogy most már kicsit összekeverem a dolgokat.
De ettől eltekintve is biztos jobb volt akkor, mint amilyen most lehet... már azok alapján, amit olvashatok.
De ettől eltekintve is biztos jobb volt akkor, mint amilyen most lehet... már azok alapján, amit olvashatok.
-
Szerk: C-san 2013-04-03 19:34:28
A Galactic Football a Jetixen ment. Na az is egy fantasztikus csatorna volt.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-03 16:32:44
(#1636) Amikor utoljára én néztem animaxot (kb. 5 éve), akkor még viszonylag sok anime volt. Na meg asszem azon ment a Galactik Football is, ami akkoriban elég nagy kedvencem volt, bár az asszem nem anime... Na mindegy. Ami a lényeg, hogy le vagyok döbbenve azon hogy ennyit romlott a színvonala azóta.
-
Szerk: C-san 2013-04-03 16:47:35
És ha vége a Rozsomáknak, akkor lesz helyette X-Man, vagy Penge, vagy Vasember.
Minőség felsőfokon!
Minőség felsőfokon!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Tegnap 2 epizód anime volt az egész műsoridő alatt.
Egész hónapban így lesz. Időnként betesznek egy Rozsomákot harmadiknak a Naruto és Kilari mellé
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Tegnap 2 epizód anime volt az egész műsoridő alatt.
Az aztán nagyon sok.
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-04-02 17:17:31
(#1632) Tegnap 2 epizód anime volt az egész műsoridő alatt.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Hiei 2013-04-02 17:18:26
beküldve: 2013-03-22 15:16:29
(#1631) Osztom az előttem írót, régen sok klassz anime ment a csatornán, de ma... semmi. Állandóan csak ismétlések, amiket már kívülről fúj mindenki. Én már csak a neten, magyar felirattal nézek animéket, sokkal élvezhetőbb.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-21 22:22:05
(#1630) Most jártam az Animax honlapján, és a Facebook-os oldalán is. Az utolsó bejegyzések mind a két helyen 2012. Oktober. Csak ennyire szarják le. Ezzel nekem ennyi volt az Animax. Mostantól nem érdekel. Imádom az animékat, és inkább nem nézem, hogy hal meg a csatorna. Nem is érdekel. De ne tegye ki a pofályát senki az Animax-tól a most megrendezendő Tavaszi MondoCon-ra, mert minden kérdés nélkül kiütöm...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2013-03-21 19:50:17
(#1629) Hála az AXN "támogatásának" szétcs*sződött az egész műsor.
Régen mindenféle animék mentek 20:00 tól kisebbeknek valók, utána shoujók, shounenek. Inuyasha, Naruto, Pokoli lány, minden féle.
Most meg Xmen, Rozsomák, és mindenféle amerikai vacak.
Ha mást nem legalább csak 4-5 animét vetítsenek, de azt rendesen!
Ne hétköznap Éjelre rakják az animéket, hétvégére és estére meg az amerikai sz*rokat, és a verhetetlen Banzukét.
Hát nagyon nagy fejlődés mit ne mondjak.
Régen mindenféle animék mentek 20:00 tól kisebbeknek valók, utána shoujók, shounenek. Inuyasha, Naruto, Pokoli lány, minden féle.
Mondjuk a blue gender nagyon nem tetszett.
Most meg Xmen, Rozsomák, és mindenféle amerikai vacak.
Ha mást nem legalább csak 4-5 animét vetítsenek, de azt rendesen!
Ne hétköznap Éjelre rakják az animéket, hétvégére és estére meg az amerikai sz*rokat, és a verhetetlen Banzukét.
Hát nagyon nagy fejlődés mit ne mondjak.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Az Animex facebook-jára kéne kiírni; hátha arra feligyelnének.
Ha még működik persze.
Ha még működik persze.
egy próbát megérne
Az Animax Facebookjára mostanában nem nagyon foglalkoznak. Am szerintem sincs sok ideje hátra. De ha mégis lennének új műsorok, akkor ennek örülnék: Bushou Renkin, Rurouni Kenshin, Ao No Exorcist, meg a félbemaradottak folytatása(főleg a D.Gray-mant.) De nem hinném, hogy lesz valahi is még valami új.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-20 12:12:48
(#1627) beküldve: 2013-03-20 12:08:25
(#1626) Nem foglalkozik már ezzel senki. Nem lepne meg, ha még az idén meg is szűnne, ha lejártak a mostani licenszek.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Az Animex facebook-jára kéne kiírni; hátha arra feligyelnének.
Ha még működik persze.
Ha még működik persze.
egy próbát megérne
at the end,we all die alone