Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2012-10-22 12:42:41
(#1594) hát én nem értem az animexet... igaz úgye az axa-n a goré, de akkor is. Hogyan várják az animaxtól, hogy hozza a színvonalt, ha nincsen valami új anime? Pl Inuyasha folytatása, vagy inkább a naruto shippuuden!
Ha így haladnak, akkor elég pocsék lesz ez a csatorna....
Ha így haladnak, akkor elég pocsék lesz ez a csatorna....
szeretem az animéket!
beküldve: 2012-10-22 12:19:43
(#1593) Legalább felirattal leadhatnának újabb animéket. Én az ilyen sz*r élőszereplős sorozatok adását abbahagynám, de gyorsan, mert szó szerint felfordul a gyomrom, amikor elindulnak ezek az amerikai meg hasonló sz**ok. ANIME csatorna akar lenni, nem...? Az is elég lenne, ha feliratosan adnának le sikeres és jó animéket, ahogy régebben is néha tették!
I know what you really think of me. You think i'm a monster.
Szerk: Sweetie 2012-10-22 12:20:10
Ha tipikusan vígjáték anime kell, akkor inkább már a School Rumble, Midori Days és Kenichi.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:52:07
beküldve: 2012-10-12 16:52:25
(#1591) Valószínűleg az Animax már soha nem lesz a régi. És mostanában Premier anime sem lesz. Ghibli animéról nem is beszélve. Az AXN diktál az Animaxon. Sajna ez ellen nincs mit tenni. De majd csak lesz valahogy. Remélem azért ennél rosszabb már nem lesz.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2012-10-11 21:00:11
(#1590) Én meg színvonalas műsornak örülnék.
Ha Ghibli animéket adnának, annak tényleg örülnék. Felirattal hozhatnának néhány sikeresebb animét is, de nem ilyen never-ending shounent. Egy Suzumiya Haruhi no Yuutsu szerintem pont jó lenne. Vagy valami hasonló, esetleg K-On!.
One Piece-t meg ne is várj szinkronnal, Bleach-se lett folytatva.
Ha Ghibli animéket adnának, annak tényleg örülnék. Felirattal hozhatnának néhány sikeresebb animét is, de nem ilyen never-ending shounent. Egy Suzumiya Haruhi no Yuutsu szerintem pont jó lenne. Vagy valami hasonló, esetleg K-On!.
One Piece-t meg ne is várj szinkronnal, Bleach-se lett folytatva.
"El Psy Congroo"
Szerk: R4NG3R 2012-10-11 21:02:37
beküldve: 2012-10-11 18:45:35
(#1589) Am One Piece van magyar szinkronnal?
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Volt szó a "Final Act" behozásáról, de ahogyan pl a Shippuuden és D.Grayman második feléből sem lett semmi, ebből sem lett.
Újraszinkronozni meg szerintem nem nagyon fognak.
Újraszinkronozni meg szerintem nem nagyon fognak.
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:51:45
beküldve: 2012-10-03 22:34:13
(#1587) Én a Read or Die-t, a Jigoku Shoujo-t nézném meg ujra. De szerintem jó volna, ha esetleg Ghibli animékat adna minden szombaton, vagy vasárnap. És érdekelne a One Piece is... De szerintem ezek csak vágyakozások, mert az első kettőt már tutira nem adják többet. Az utobbiakat meg nem is fogják
beküldve: 2012-10-03 18:20:29
(#1586) Hát igen, jó is volt az!!!
Én egy Iuyasha újra kezdésnek, vagy új szinkronos animéknek örülnék!!!!!
DE hát az olvasottak alapján nem várható semmi új!!!!
Én egy Iuyasha újra kezdésnek, vagy új szinkronos animéknek örülnék!!!!!
DE hát az olvasottak alapján nem várható semmi új!!!!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2012-09-24 17:38:18
(#1585) Hát jó lenne, ha újra csak Anime menne az Animaxon, de sajna ez nem így megy. Sok olyan dolog van a csatornánál amiről mi nem tudunk. Én sem. Remélem egyszer majd rendebe jön az Animax, mert én nagyon szeretem, és nem szeretném, ha eltünne a süllyesztőbe.... Ej azok a régi szép idők amikor csak Anime ment: magyarul, vagy feliratosan. Nekem nem számítot. Azok voltak a szépidők De majd csak lesz valahogy...
beküldve: 2012-09-21 18:58:37
(#1584) Sajnos a hazai Animax helyzete nem túl rózsás,de én még nem temettem el véglgeg.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Sok ember pont azért wikipédián nézz utána, hogy akkor most mi van, mert az animax-osok tojnak válaszolni a népnek - max 1-2-szer odaröffentenek valamit.
Nem is azt akarják az emberek, hogy olyan sorozatokat vegyenek meg, amik még mindig futnak! Pl a Love Hina, Master Keaton, Monster, Rosario To Vampire, Basilisk vagy bármely más 26 résza alatti anime is jó lenne, s sok kiváló anime csak 12 résznyi hosszú!
Azért azt valljuk be hogy ciki, hogy a régen befejezett D.Gray-Man utolsó 52 epizódját (sem) tudják levetíteni.
Amerikai akció filmek + show-ok... persze, anime csatornára csak is az való... legalább anime filmeket sugároznának rajta, szinkronosan vagy szinkron nélkül feliratosan is akár...
Amúgy igen, a csatorna már nagyon a végét járja. Ahogyan a Mondo is állítólag, mert szerintem az már rossz jel, ha egy havi magazin 2 havira vált... emlékezzünk csak az Animestars-a... az is így haladt a süllyesztőbe.
Nem is azt akarják az emberek, hogy olyan sorozatokat vegyenek meg, amik még mindig futnak! Pl a Love Hina, Master Keaton, Monster, Rosario To Vampire, Basilisk vagy bármely más 26 résza alatti anime is jó lenne, s sok kiváló anime csak 12 résznyi hosszú!
Azért azt valljuk be hogy ciki, hogy a régen befejezett D.Gray-Man utolsó 52 epizódját (sem) tudják levetíteni.
Amerikai akció filmek + show-ok... persze, anime csatornára csak is az való... legalább anime filmeket sugároznának rajta, szinkronosan vagy szinkron nélkül feliratosan is akár...
Amúgy igen, a csatorna már nagyon a végét járja. Ahogyan a Mondo is állítólag, mert szerintem az már rossz jel, ha egy havi magazin 2 havira vált... emlékezzünk csak az Animestars-a... az is így haladt a süllyesztőbe.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:50:49
Az AXN Magyarország megírta, hogy
1., idén anime-premier nem lesz!
2., nincs tervben a sorozat folytatásának a megvásárlása
3., megírta a szeptemberi-októberi premiereket, melyek az alábbiak lesznek:
"Anime premierek nem lesznek szeptemberben, de új műsorok/filmek/epizódok igen: Táncolj, ha tudsz! 6. évad, Hulla-ház 1. évad, Toy Story 1, Charlie Angyalai, októberben pedig jön az eredeti Tron film."
4., megírta miért vannak ismétlések:
"Ha az Animax-on bemutatásra kerül egy sorozat, azt sohasem egy alkalmora vesszük - úgymond több "run" is van hozzá, azért, hogy aki lemarad róla első körben, az később pótolhassa, vagy éppen újranézhesse - ezért van ismétlés.
Sajnos a csatorna anyagi lehetőségeiről, helyzetéről ezen a fórumon (sem) beszélhetünk."
5., lesznek-e új animék:
"Annyit ígérhetünk, hogy amint lesz, azt Animax Magyarország bejelenti ;)"
Ne terjesszünk hülyeségeket. A "Sok halasztgatás volt eddig, most úgy néz ki, hogy szeptembertől fogják adni" mondatodat nem tudom mire alapozod. Ezeket cáfolják a tények, amiket az AXN leírt, ellenben amit te mondasz arról sehol, ismétlem sehol nem lehet olvasni, max. wikipédián, de oda még én is be tudok írni bármit. A Naruto Sipu terv volt csupán, de mivel döglődik a csatorna és ki tudja meddig működik még jelenlegi formájában, kétlem, hogy a közeljövőben belekezdenének egy, még Japánban is futó ki tudja mikor véget érő sorozatba.
Mellesleg ugyan így el lehet felejteni a Bleach, InuYasha folytatásait is.
1., idén anime-premier nem lesz!
2., nincs tervben a sorozat folytatásának a megvásárlása
3., megírta a szeptemberi-októberi premiereket, melyek az alábbiak lesznek:
"Anime premierek nem lesznek szeptemberben, de új műsorok/filmek/epizódok igen: Táncolj, ha tudsz! 6. évad, Hulla-ház 1. évad, Toy Story 1, Charlie Angyalai, októberben pedig jön az eredeti Tron film."
4., megírta miért vannak ismétlések:
"Ha az Animax-on bemutatásra kerül egy sorozat, azt sohasem egy alkalmora vesszük - úgymond több "run" is van hozzá, azért, hogy aki lemarad róla első körben, az később pótolhassa, vagy éppen újranézhesse - ezért van ismétlés.
Sajnos a csatorna anyagi lehetőségeiről, helyzetéről ezen a fórumon (sem) beszélhetünk."
5., lesznek-e új animék:
"Annyit ígérhetünk, hogy amint lesz, azt Animax Magyarország bejelenti ;)"
Ne terjesszünk hülyeségeket. A "Sok halasztgatás volt eddig, most úgy néz ki, hogy szeptembertől fogják adni" mondatodat nem tudom mire alapozod. Ezeket cáfolják a tények, amiket az AXN leírt, ellenben amit te mondasz arról sehol, ismétlem sehol nem lehet olvasni, max. wikipédián, de oda még én is be tudok írni bármit. A Naruto Sipu terv volt csupán, de mivel döglődik a csatorna és ki tudja meddig működik még jelenlegi formájában, kétlem, hogy a közeljövőben belekezdenének egy, még Japánban is futó ki tudja mikor véget érő sorozatba.
Mellesleg ugyan így el lehet felejteni a Bleach, InuYasha folytatásait is.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:50:05
Sok halasztgatás volt eddig, most úgy néz ki, hogy szeptembertől fogják adni.
"We fear that which we cannot see"
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:52:33
beküldve: 2012-08-14 18:21:02
(#1580) Hali mindenkinek!
Arra lennék kíváncsi hogy Naruto Shippuden folytatása mikor lesz? Vagyis szeptemberben? ha valaki pontosat tud az nem írná le mert nagyon szeretem :) És nagyon megköszönném!
Arra lennék kíváncsi hogy Naruto Shippuden folytatása mikor lesz? Vagyis szeptemberben? ha valaki pontosat tud az nem írná le mert nagyon szeretem :) És nagyon megköszönném!
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: 19Sakura97 2012-08-14 18:21:47