Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2012-05-09 01:37:22
(#1578) Én csak arra lennék kíváncsi,hogy esetleg lessz-e folytatása a Nodame cantabilének, mert én úgy tudom, hogy van neki egy második évada is. És én nagyon szeretném megnézni. és szerintemnem vagyok ezzel egyedül..... Legalább is remélem
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Pedig van még bőven anime, amiből lehetne vállogatni, és nem is biztos, hogy nagy lenne a licensz díj értük! Ott vannak pl a rövid anime sorozatok, mint pl Midori Days vagy Rosario To Vampire, vagy a régen befejezett nagy klasszikusok, mint a Hokuto No Ken, SŐT, ott vannak még a nagyágyúk is, mint Monster, Basilisk stb...
De mint írtam, ha nagyon akarnak mást is bele, akkor inkább valami eredeti magyar legyen az ifjúsághoz, mint pl anno az 576Kbyte, csak animébe. Mondjuk... MondoTV (csak példa volt).
De mint írtam, ha nagyon akarnak mást is bele, akkor inkább valami eredeti magyar legyen az ifjúsághoz, mint pl anno az 576Kbyte, csak animébe. Mondjuk... MondoTV (csak példa volt).
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:53:41
Igazat kell adnom. Az Animax azért van,hogy animéket adjon le. Jó lenne már valami újat is látni. Mindig csak ismételnek vagy az ilyen AXN-en már vetített sorozatok adnak.
Kicsit elszomorító...
Kicsit elszomorító...
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:53:58
beküldve: 2012-05-07 13:51:10
(#1575) Én az Animax-al úgy vagyok, hogy 2 lehetséges jövőkép áll előtte.
1.Visszatér a régi kerékvágásba, és megint csak animék lesznek, és mindegyik napon mást adnának (tudjátok, detektív animék kedden, romantikusok pénteken).
2.Tovább járja "ezt", és lassan átmegy anime csatornából RTL Klub szerű vetélkedő csatornává.
3.Animék mellett hazai ifjúsági műsorokat is készítenének, mint pl anno az 576 KByte műsor.
Szerintem jobb lenne, ha az első és harmadik keveredéséből csinálnának valamit, mert ezek a vetélkedős meg AXN (vagy milyen csatorna) műsorok nem anime csatornába valóak.
1.Visszatér a régi kerékvágásba, és megint csak animék lesznek, és mindegyik napon mást adnának (tudjátok, detektív animék kedden, romantikusok pénteken).
2.Tovább járja "ezt", és lassan átmegy anime csatornából RTL Klub szerű vetélkedő csatornává.
3.Animék mellett hazai ifjúsági műsorokat is készítenének, mint pl anno az 576 KByte műsor.
Szerintem jobb lenne, ha az első és harmadik keveredéséből csinálnának valamit, mert ezek a vetélkedős meg AXN (vagy milyen csatorna) műsorok nem anime csatornába valóak.
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2012-05-03 17:38:24
(#1574) beküldve: 2012-05-02 23:35:14
(#1573) Köszi az infót. Megnézemm ott...
Nem hiszem de az Animax honlapján a műsorbeosztásnál megtudod nézni h az adott hónapban mit vetítenek.
[Link]
[Link]
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:54:23
beküldve: 2012-04-11 01:23:08
(#1571) Nem tudja valaki, hogy mostanában az Animax leadja a Lamb-ot. Mert szívesen megnézném...
Ugyan ne húzd fel magad!! Aki ilyen ilyen is marad, kissé sokat gondol magáról. Szerintem meg igazad van
Miskolczi Ibolya Kitti
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:54:56
Köszönöm szépen a tanácsodat, de majd ha úgy érzem, hogy önértékelési gondjaim vannak, akkor inkább keresek magamnak egy pszichiátert.
De igazából én vagyok a hülye, hogy leállok vitatkozni egy hozzád hasonló habzó szájú trollal, akinek a gondolkodása még egy A4-es papírlapnál is egysíkúbb.
- Balus out -
De igazából én vagyok a hülye, hogy leállok vitatkozni egy hozzád hasonló habzó szájú trollal, akinek a gondolkodása még egy A4-es papírlapnál is egysíkúbb.
- Balus out -
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Na és ki tilt meg kinek mit?? Hercegnő meg pláne nem vagyok mert rég elküldtelek volna melegebb éghajlatra ha nem nyilvános helyen lennénk és nem kultúr emberként vártam volna választ tőled!!! Ha nem tudnád itt valaki mond valamit mások, pedig reagálnak rá, azért mondtam, hogy addig ne ossz meg semmit amíg a kritikát nem bírod, csak annyit mondtam, (amit te szépen le is reagáltál), hogy semmivel nem lennénk előre ha a csatorna megszűnne, neked persze erre volt valami ellenszenves beszólásod. Miért nem vagy képes elfogadni mások hozzászólásait?? Vagy úgy mint mások válaszolni emberien nem lehordani mást. A becenevek meg ilyesmik maradjanak meg a barátnődnek, velem/velünk meg beszélj úgy ahogy azt illik, a parasztságot mellőzd, mert sem én sem Balus nem az ellenségeid vagyunk, hanem olyan emberek akiket ugyanaz érdekel mint téged és véleményünk is van!
Ezzel a részemről vége!
Ezzel a részemről vége!
Miskolczi Ibolya Kitti
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:55:37
beküldve: 2012-04-06 13:43:39
(#1567) Nem vagy kislány, inkább önjelölt hercegnő. Majd ha tiéd lesz a fórum, akkor mondhatsz olyat másoknak, hogy mikor kommentálhatnak és mit, ízlésed szerint de addig ezt a hozzáállást hanyagold.
Balus, te pedig jussál dűlőre magaddal, mert így élet más területein is nagy problémáid lesznek.
Sajnos fel kell kavarni az álló szart, és leírni ami valóban jelen van. Nem is fog változni amíg a többség ilyen sajnálatos módon gondolkozik.
Legyen is itt vége. (Ne reagáljatok rá.)
Balus, te pedig jussál dűlőre magaddal, mert így élet más területein is nagy problémáid lesznek.
Sajnos fel kell kavarni az álló szart, és leírni ami valóban jelen van. Nem is fog változni amíg a többség ilyen sajnálatos módon gondolkozik.
Legyen is itt vége. (Ne reagáljatok rá.)
Na látod lehet ezt emberien is csinálni nem úgy mint te. Magán ügy, hogy ki szereti meg ki nem de szerintem egyenlőre többen vagyunk akik szeretjük, és nem azt mondom, hogy mindent megnézünk rajta, de a legtöbb jót igen, és az hogy mi számít jónak mindenki magának dönti el. Egyébként meg azzal, hogy lefikázod biztosan nem leszel nagyobb ember, ja meg ismeretlennel szemben azért a szavaidat
igazán megválogathatnád, mert szerintem semmi sértőt nem mondtam és a "kislányod" sem vagyok! Majd ha értelmes dolgokat tudsz mondani, meg emberien kommentálni, csak akkor kérjük a véleményed, mert ez a megnyilvánulásod szerintem több embernek is zavaró volt!
igazán megválogathatnád, mert szerintem semmi sértőt nem mondtam és a "kislányod" sem vagyok! Majd ha értelmes dolgokat tudsz mondani, meg emberien kommentálni, csak akkor kérjük a véleményed, mert ez a megnyilvánulásod szerintem több embernek is zavaró volt!
Miskolczi Ibolya Kitti
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:55:20
Csak azért, mert te itt vered a nyálad ebben a topikban, hogy milyen pocsék a csatorna, még nem fogják beszüntetni a sugárzását. Bevallom, én sem kedvelem túlzottan az Animaxot, de néha azért tudnak olyan műsort is adni, ami képes a tévé elé csábítani (legutóbb a második FMA mozival sikerült ezt elérniük). Kell a kritika, ezt elfogadom, de abból is csak a konstruktív jellegű (segítek, a "fúj, sz*r az Animax, szüntessék be ezt az igénytelen f*st" nem minősül annak ). Ha pedig ennyire negatív a véleményed a csatornáról, akkor egyszerűen ne nézd, de ne nevezd retardáltnak azokat, akiknek esetleg tetszik a műsor.
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Szerk: Balus 2012-04-06 12:07:55
TI nem járnátok jól, és újfent a TI szátok sírna. A legkevésbé sem tud érdekelni. Azért sugározzák a szarjaikat, mert az igénytelenek (ti) nyálcsorgatva bámulják. Egy ilyen csatorna nem érdemel frekvenciát, pláne nem létjogosultságot. De ti nézzétek csak mint a birkák, hisz az ilyenekből lehet a legjobban megélni. Ülj le kislányom, ez elégtelen.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:58:55