Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2013-03-12 21:48:45
(#1609) Akkor rosszul látják. Szerintem van itthon az Animéra igény, bizonyíték azok a sok rajongók akik mennek a Con-okra. Ők, és szerintem még nagyon sokan szeretnék, ha lenne egy normális Animax. És a Con-okon sok pénz folyik be a rajongóktól, akik veszik a sok cuccot. Itt értem a DVD-ket, Mangákat és a fancuccokat. És ha okossak lennének a médiások ( TV csatornák tulajai ) Akkor ezt észre kellene venni.
De ki tudja, lehet, hogy én látom rosszul...
De ki tudja, lehet, hogy én látom rosszul...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
De mit várunk? A hazai manga piac erősen haldoklik, az anime-DVD piac pedig már végérvényesen meg is döglött.
Ezek után nem csoda, ha a TV-csatornék úgy látják, nincs rájuk igény.
sajna ez a helyzet
at the end,we all die alone
Hát igen a régi szép idők...
Mikor még nem private, a vámpír a vérfarkas meg halál se tudja mik mentek.
Legtöbbször én is elkapcsolok mert nincs semmi normális csak amcsi sz**ok.
blöee..
De a manga megjelenésekkel is hadi lábon álnak.
pl love*com már lassan egy éve nem jött új kötet.
Egy másik topikban a moderator le is szolt hogy az őszi con nem volt egy éve azért. A probléma csak annyi hogy az uccsó kötet tavasszal jött ki, írtam is de azóta sem válaszolt... hát ez van lehet megsértödött vagy nem is tudom. XD
blöee..
Egy másik topikban a moderator le is szolt hogy az őszi con nem volt egy éve azért. A probléma csak annyi hogy az uccsó kötet tavasszal jött ki, írtam is de azóta sem válaszolt... hát ez van lehet megsértödött vagy nem is tudom. XD
Nekem meg azt mondta, hogy a Kenshin 12.kötete az őszi Conon jelent meg...
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-02 20:08:15
(#1606) Hát igen a régi szép idők...
blöee..
blöee..
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-03-02 14:56:13
(#1605) De legalább szerencsére néha-néha van manga megjelenés... Ott még mindig jobb a helyzet, mint az Animaxon. Mondjuk a Rurouni Kenshint már tényleg nagyon-nagyon várom. (1 új kötet volt 2012-ben )
beküldve: 2013-03-02 14:14:02
(#1604) De mit várunk? A hazai manga piac erősen haldoklik, az anime-DVD piac pedig már végérvényesen meg is döglött.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-01 23:42:36
(#1603) Hát pedig milyen szép is volt amikor még A+ néven futott. Havonta jöttek az újjabbnál újjabb animék. Bár azért az Animax-nak is voltak jó pillanatai. Pl: amikor nem csak szinkronos animékat adtak. Mindíg volt újdonság. Szomorú, hogy a pénz mindíg közbeszól. Nekem nagyon tetszettek a Jigoku Shoujo, Read Or Die, Hakaima Sadamitsu, és még egy csomó más anime is. Nem hittem volna, hogy így megfordulnak a dolgok. Nem tudom hol volt az AXN idáig, de szerintem nagyon visszamehetne oda, ahonnan jött. Én az Animaxon csak ANIMÉT akarok nézni. De szerintem ez már csak vágyálom marad...
beküldve: 2013-03-01 19:21:14
(#1602) Hát igen, sajnos már tele van AXN-es műsorokkal... Van még DBZ, Naruto, FMA-Brotherhood, Bleach, Vampire Knight , meg még egy kevés... Lassan már több lesz az AXN-es műsor, mint az anime. Ezt is megértük...
Szerk: Hiei 2013-03-01 19:21:26
beküldve: 2013-03-01 17:04:54
(#1601) Lassan nincs is rajta mit.
Azt már nehezen lehet anime-csatornának nevezni (bár hivatalosan egyébként sem az, hanem 'ifjúsági') ha napi egy max kettő cím megy csak rajta.
Azt már nehezen lehet anime-csatornának nevezni (bár hivatalosan egyébként sem az, hanem 'ifjúsági') ha napi egy max kettő cím megy csak rajta.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-01 16:23:34
(#1600) Nagyon köszönöm a választ. Hát sajna ez van. Az Animax egyre lejjebb csúszik.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2013-01-21 14:33:00
Akkor valószínűleg senki nem fog neked válaszolni, mivel nem lehet tudni semmi konkrétat.
De tény, hogy kábé egy éve nem volt semmi premier az Animaxon, és kétlem, hogy azért, mert egyszerre akarják az összes nagy címet folytatni... :(
De tény, hogy kábé egy éve nem volt semmi premier az Animaxon, és kétlem, hogy azért, mert egyszerre akarják az összes nagy címet folytatni... :(
beküldve: 2012-12-11 21:01:56
(#1597) Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy 2013-ban lesz-e folytatása a Bleach-nak, az Animax-on.. Szeretnélek megkérni titeket, hogy csak olyan válaszoljon, aki esetleg tudja. Nem szeretem a feltételezéseket. Előre is köszönöm...
beküldve: 2012-10-25 18:17:14
(#1596) Szerintem, ha az Animaxon mulna a dolog ( Döntés, pénz, és animejog vásárlás ), akkor tuti mindíg lenne újdonság. De sajna nem így van. A véleményeket modjuk, de mint a mellékelt ábbra mutatja, szavaink süket fülekre találnak. Sajna ez nagyon szomorú, mert akár hogy is,de nem mi vagyunk a csatornáért, hanem a csatorna értünk. Legalább is így kéne lennie.
A változás most jól jönne, addig míg már nem lesz senki aki az Animaxot nézze...
Én így látom a dolgot....
A változás most jól jönne, addig míg már nem lesz senki aki az Animaxot nézze...
Én így látom a dolgot....
beküldve: 2012-10-22 12:48:23
(#1595) Én több animés filmnek is örülnék. Pl a Bleach 3., 4.. filmjei illetve Naruto-s filmek.
Szerk: Barabás Kriszti 2012-10-22 12:55:23