Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Egyetértek. Ezerszer jobb a TV-ben nézni. Az FMA-t is azért vettem meg DVD-n, mert ott jobb nézni.TV-t én is nagyon keveset nézek. De amikor az osztálytársaim az éjjel nappal Budapestről beszélnek...na akkor Az RTL-n azt kéne cenzúrázni, nem az InuYashát.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Egyetértek. Ezerszer jobb a TV-ben nézni. Az FMA-t is azért vettem meg DVD-n, mert ott jobb nézni.TV-t én is nagyon keveset nézek. De amikor az osztálytársaim az éjjel nappal Budapestről beszélnek...na akkor Az RTL-n azt kéne cenzúrázni, nem az InuYashát.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Na pontosan ezek azok a dolgok, amik miatt nem nézek TV-t
Nem tudom, te hogy vagy vele?? Én inkább töltögetek. TV-t én sem nagyon nézek... Kezd káros lenni az idegrendszeremre...
Szerk: Angel eyes 2013-04-09 17:53:16
beküldve: 2013-04-09 16:51:47
(#1666) Nagyon gáz.
Végülis ifjusági csatorna,vagy mi.
Nem értek hozzá. Nem is nézem mióta az MTV is Animax klón lett.
beküldve: 2013-04-09 11:35:33
(#1664) Nagyon gáz.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-09 11:36:30
Amúgy az Animax jelenlegi helyzetéről, az MTV jut eszembe. Ott is már minden megy, csak épp zene nem. Amit meg mégis játszanak, az meg valami borzasztó!
egyébként tényleg így van
Azért az már milyen, amikor egy zenecsatornán hülye sorozatok mennek, a zene helyett. Nagyon gáz...
Amúgy az Animax jelenlegi helyzetéről, az MTV jut eszembe. Ott is már minden megy, csak épp zene nem. Amit meg mégis játszanak, az meg valami borzasztó!
egyébként tényleg így van
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-08 23:07:09
(#1660) Szerintem nem vagy ezzel egyedül. A Csajkommandó, a Cowboy Bebop, a Read or Die, a Spirál, és még sok minden más van, amik után egy kicsit fáj a szívem, hogy többet nem láthatom a TV-ben. Ugyan bármikor letölthetném netről, hogy gépen/DVD-n megnézzem, de annak már közel sem lesz meg ugyanaz a hangulata, mint mikor TV-ben lestem őket. Igaz, a maguk idején, ezeket is tizenezerszer megismételték, de jók is voltak. De azért volt egy pár eléggé rossz húzása is az A+-nak, mint például a Mary Kate, és Ashley; na meg az új Tini nindzsa teknőcök.
Hiányzik az A+!
Hiányzik az A+!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-04-08 22:33:03
(#1658) Az A+ nagyon jó csatorna volt.Hiányoznak azok az idők.
beküldve: 2013-04-08 21:54:13
(#1657) Én is nagyon szertettem az A+. Nekem az első animém ott a Kaleido Star volt. Azóta is szeretem az animéket.
De amióta az animax van egyre csökken a színvonal. Mostanság ha oda kapcsolok nem is anime megy hanem valami egyáltalán nem oda való és máshol abszolút is sugárzott vagy sugározható sorozatok. A másik kategória az örökké tartó ismétlések.
De amióta az animax van egyre csökken a színvonal. Mostanság ha oda kapcsolok nem is anime megy hanem valami egyáltalán nem oda való és máshol abszolút is sugárzott vagy sugározható sorozatok. A másik kategória az örökké tartó ismétlések.
Én azért sajnálom...
Olyan kis adó volt, föleg az A+ idején.
Milyen sok szinkronos anime származik onnan.
Kaleido star, Kiddy grade, fullmetal panic....
Hmm... milyen jó is volt.
Osztom a véleményedet, én is mindíg néztem este. Az első anime amit az A+on megnéztem az a Blue gender volt. És onnantól nem volt megállás. Emlékezzünk a jóra. Béke poraira.
beküldve: 2013-04-08 18:56:36
(#1655) Én azért sajnálom...
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!