Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2013-04-08 17:31:33
(#1654) Az Animax jövője két szóban: GAME OVER
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerintem pár év múlva már nem lesz Animax, max ha csoda történik. Vagy ha lesz nem lesz egy anime se, és egész műsoridőben mennének a selejtek...Az szép Animax lenne
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-04-07 21:25:05
(#1652) Megnéztem...
A Kilari, Naruto, Rozsomák ismétléseit nyomjàk de hetente ugyanazokat a részeket.
Azon túl meg van 1 v.2 banzuke és hello amerika.
Jippi jippi jááàjéé...
A Kilari, Naruto, Rozsomák ismétléseit nyomjàk de hetente ugyanazokat a részeket.
Azon túl meg van 1 v.2 banzuke és hello amerika.
Jippi jippi jááàjéé...
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-07 21:00:46
(#1650) Az Animaxnak annyi,mondjuk ha kiadnak valamit amit szeretek,azt úgyis megveszem.Bár mondjuk az internetről azért többmindent be lehet szerezni,anime és manga téren.
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-04-07 20:46:42
(#1649) ..... Kb 6 órás műsoridőben 3 darab animét sugároznak egy egész hónapban,, míg a maradék 3/4-ében amerikai/japán vetélkedők vagy tini sorozatok.... gratulálok! Gondolom 1-2 év múlva meg már csak egy anime lesz. Elvégre miért ne, hiszen egy animékre specializálódott csatornán miért is kéne a műsoridőnek legalább 3/4-nek animének lennie... csoda hát, ha már senki sem nézi? Szerintem nem.
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Amint felkerül ide a Tavaszi Conos új megjelenések, azonnal lecsapok rájuk.
sok sikert hozzá
beküldve: 2013-04-05 19:26:27
(#1647) Már az összes mangát megvettem magyarul, ami érdekel. Amint felkerül ide a Tavaszi Conos új megjelenések, azonnal lecsapok rájuk.
beküldve: 2013-04-05 19:24:17
(#1646) Én mangákkal vagyok úgy hogy ha lehet megveszem, most egy pár db vk-ra és love*comra pályázok hátha kikerül a holnapi con alkalmából pár új kötet.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-05 19:15:26
(#1645) Még szerencse, hogy vannak Fansub csapatok. Am én megveszem az animét DVD-n, ha lehet, akkor nem töltöm le. Támogatni kell az Elementalt, hátha újra ad ki DVD-ket. Legutóbb épp az FMA-t vettem meg DVD-n.
beküldve: 2013-04-05 17:50:04
(#1644) Vitatkozni személyes dolgokról szokás, ez csak eszmecsere.
És szerintem HimuraHunnak van igaza. A Conra látogatók valójában alig költenek valamit a fancuccokra, úgyhogy onnan semmi bevétel nem származik. És a többi fan is ilyen. Igény van az animekre, de elvárják hogy teljesen ingyen jussanak hozzá, ezért hiába adnak ki valamit DVDn, az veszteséges lesz mert inkább letöltik a netről. A mangákat is csak azért veszik (egy páran), mert azt nem hajlandók feltenni a fordítók.
És szerintem HimuraHunnak van igaza. A Conra látogatók valójában alig költenek valamit a fancuccokra, úgyhogy onnan semmi bevétel nem származik. És a többi fan is ilyen. Igény van az animekre, de elvárják hogy teljesen ingyen jussanak hozzá, ezért hiába adnak ki valamit DVDn, az veszteséges lesz mert inkább letöltik a netről. A mangákat is csak azért veszik (egy páran), mert azt nem hajlandók feltenni a fordítók.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-04-05 16:49:42
(#1643) Én nem értek egyet! Nincs igény az animékre kiadás szempontjából, mert ezeket az interneten INGYEN tudják megtekinteni kiváló, vagy kiválónak vélt feliratokkal. Igény lenne animés, mangás kiadásokra, ha ingyen lenne és a jól ismert fansubberek csinálnák! Mindenkinek mindennel baja van.
Én is ezt mondom.
És 10-20ember lelkesedése édeskevés.
Egyébként is: nem igény nincs rá, hanem pénz
Sokat hallom, sok helyről azt, hogy az Animéra itthon nincs igény. Akik ez mondják azok a BORNYÚ BIRKÁK NÉZZENEK FEL IDE. Én úgy látom, hogy van igény az Animékra.
Szerinted sincs igény itt az Animéra??? Ezt akkor mond annak a sok száz embernek akik mennek a MondoConra, meg veszik a sok Fancuccot, DVD-t, Mangát. De ez csak az én véleményem. De nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel. Ami a pénz illeti, egyszer már írtam. Nem mi vagyunk a csatornákért hanem a Csatorna a értünk ( nézőkért, és a rajongókért).. Ha nincs pénz keressenek Szpnzort. Ne pedig az AXN-t... De ne érts félre. Tisztában vagyok az itthoni animés dolgokkal. És nem vitatkozni akarok veled.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2013-04-05 16:21:02
Én is ezt mondom.
Sokat hallom, sok helyről azt, hogy az Animéra itthon nincs igény. Akik ez mondják azok a BORNYÚ BIRKÁK NÉZZENEK FEL IDE. Én úgy látom, hogy van igény az Animékra.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Szerintem is van igény rájuk.
Magyarországon van annyi meg annyi gazdag ember. Karolja fel a csatornát és legyen bőkezű. És ne BMW-t vegyen, hanem Animékat. Nem is lenne rossz...
Na az jó lenne.