Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2019-03-06 18:12:43
(#1699) Srácok! Újrainditjuk az Animaxet az interneten!
animaxtv.atw.hu <<-- A honlapunk
Facebook liveokat szoktunk tartani!
fb.com/animaxmagyarorszaginter netestelevizio!
animaxtv.atw.hu <<-- A honlapunk
Facebook liveokat szoktunk tartani!
fb.com/animaxmagyarorszaginter netestelevizio!
Ny. R
beküldve: 2013-12-17 20:12:33
(#1698) beküldve: 2013-12-15 17:49:25
(#1697) beküldve: 2013-12-15 13:39:44
(#1696) Kérdés, hogy lesz-e helyette valami értékelhető, vagy pedig ennyi volt a hazai "anime sugárzás"?
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-12-13 20:39:00
(#1695) Az Animax végleg megszűnik! Ezt is megéltük!
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Ha társult a axn-nel az neked miért baj?
Persze hogy alig megy anime mert senki se nézi, így nincs pénzük és vesztik el a szerződéseket ezért egy idő múlva egy animét se fognak tudni sugározni
És szerintem azért megy annyi amerikai show mert azt legalább nézik és ki is kell tölteni a műsoridőt és 3-4 animével nem olyan könnyű legfeljebb ha órákon keresztül egy menne
Ha tudnák akkor szerintem több anime menne de mé én se nézem és amiket most olvastam ti még le is nézitek így persze hogy nem olyan mint régen mert akkor még új volt
Ha megjelenik egy játék mindenki arról beszél de egy idő múlva el is felejtik(az animex-el most pont ez van)
Ebbe igazad van.Persze hogy alig megy anime mert senki se nézi, így nincs pénzük és vesztik el a szerződéseket ezért egy idő múlva egy animét se fognak tudni sugározni
És szerintem azért megy annyi amerikai show mert azt legalább nézik és ki is kell tölteni a műsoridőt és 3-4 animével nem olyan könnyű legfeljebb ha órákon keresztül egy menne
Ha tudnák akkor szerintem több anime menne de mé én se nézem és amiket most olvastam ti még le is nézitek így persze hogy nem olyan mint régen mert akkor még új volt
Ha megjelenik egy játék mindenki arról beszél de egy idő múlva el is felejtik(az animex-el most pont ez van)
Kacsincs rám kicsi bárány.
Állítólag azon csak animek lesznek.
Ami egy nagy átverés.
Ki veszi be, hogy licenszelték az Attack on Titant és már készül hozzá a szinkron?
Színtiszta baromság
Végül is nem érdekel túlságosan hogy mi lesz az új adón.
Állítólag azon csak animek lesznek.
Ami egy nagy átverés.
Ki veszi be, hogy licenszelték az Attack on Titant és már készül hozzá a szinkron?
Színtiszta baromság
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-12-04 21:44:26
(#1691) Már évek óta nem néztem. Bleach volt az utolsó anime amire akkor rákattantam. Kíváncsi leszek arra az adóra amit majd helyette tesznek be. Állítólag azon csak animek lesznek.
beküldve: 2013-12-03 23:30:46
(#1690) One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-11-25 19:30:56
(#1689) Ha társult a axn-nel az neked miért baj?
Persze hogy alig megy anime mert senki se nézi, így nincs pénzük és vesztik el a szerződéseket ezért egy idő múlva egy animét se fognak tudni sugározni
beküldve: 2013-11-24 20:26:14
(#1688) Valaki tudna nekem segiteni?
A chrno chruzed animėt szeretnėm megnėzni tabletröl ės olyan oldalak kellenėnek amejnek van tablet alkalmazása.
A chrno chruzed animėt szeretnėm megnėzni tabletröl ės olyan oldalak kellenėnek amejnek van tablet alkalmazása.
beküldve: 2013-11-24 20:17:31
(#1687) beküldve: 2013-06-26 15:01:22
(#1686) Az Animax már nem nézi a Facebookos üzeneteket, legutóbb 2012 vége felé írtak valamit.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne