Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2013-06-25 18:41:58
(#1684) Lényegtelen. Régen tele volt animével. Nem ilyen amerikai showműsorok mentek._."
beküldve: 2013-06-25 18:12:35
(#1683) beküldve: 2013-06-25 14:25:11
(#1682) Írtam egy kedves üzenetet az Animax Magyarország fb falára. Gondolom majd kioktatnak, és semmibe fogják venni. De így van. Magyarország egyetlen animecsatornája is csődöljön be. Mi az hogy egy műsoridő alatt 3 anime megy? Szánalmas. És mág csodálkoznak hogy nincs nézettség.(yyyyyyy)
Azt többen nézik, mint az animeket
Úristen... Mind az 50-et ami az rtlen, Tv2ön ,storyn meg nem tudom én még melyiken megy minden egyes délután!?
Ohh...
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-13 16:43:13
(#1680) Az úgy komoly, hogy ránéztem a műsorra ma, és menni fog két anime, amiből az egyik a kirarin X'D. A Naruto-t meg jó ideje nem nézem, de amilyen gyakran volt új rész, nem hiszem, hogy túl sok eseményről maradtam volna le...
"A gyarlóság a testen belül rothadás. Mint az üszkösödés, olyan az. Tizenéves korom derekától végig ezt éreztem. Ez idegesített folyton. Tudod te, milyen az, hogy valaki kétségtelenül rohad és ő maga is tud erről?"
De azt nem értem hogy más adókon van péznz egy rakat sz*r spanyol meg brazil sorozatra amik ráadásul ugyanolyanok csak a neveket cserélik.
Azt többen nézik, mint az animeket
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Hát ezeket a brazil meg spanyol sorozatokat úgy utálom, ahogy vannak! Kukába velük!
Csak nem kerülnek a kukába.
at the end,we all die alone
Hát ezeket a brazil meg spanyol sorozatokat úgy utálom, ahogy vannak! Kukába velük!
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Hát nem is csoda hogy az Animex így tönkre ment.
Hiszen az Axn sz*r sorozatait, meg AXN sci-fi reklàmokat nyomnak egész este és még csodálkpznak.
De azt nem értem hogy más adókon van péznz egy rakat sz*r spanyol meg brazil sorozatra amik ráadásul ugyanolyanok csak a neveket cserélik.
Érdekes hogy ezek ellen nincs panasz, csak az InuYashat lehet betiltatni!?
Hiszen az Axn sz*r sorozatait, meg AXN sci-fi reklàmokat nyomnak egész este és még csodálkpznak.
Érdekes hogy ezek ellen nincs panasz, csak az InuYashat lehet betiltatni!?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerintem pár év múlva már nem lesz Animax, max ha csoda történik. Vagy ha lesz nem lesz egy anime se, és egész műsoridőben mennének a selejtek...Az szép Animax lenne
Ezt Elhaym (az egykori AnimeStars magazin szerkeztője) blogjáról idézem:
"AXN szerint az Animaxen már nem lesz új anime premier. Amint lejár mindennek a vetítési joga, utána szerintem már meg is szűnik. Abban lehet még reménykedni, hogy az AXN scifin, vagy az AXN Spinen lesznek még anime premierek, de ezzel kapcsolatban nagy a titkolózás."
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Egyetértek. Foglalkozni sem érdemes vele.
Hát már tényleg unom...nincs ennek értelme. Max arra való, hogy a Mondo aktuális számát reklámozzák.
Egy szó, mint szász!!! An Animax RÉGEN jó volt, most viszont egy RAKÁS SZA.....!!! Én nagyon szerettem. És most csak kiidegen a dolog. Sokat írtam ide ebbe a topikba, de szerintem ez volt az utolsó. Nem érdekel már anyirra sem az Animax, hogy köpjek rá eggyet. Majd írjatok egy E-mailt, ha megszűnt a csatoran, vagy ha észbekaptak és rendebe hozták. Bár szerintem az soha nem fog megtörténni. SAYONARA ANIMAX TOPIK!!!
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2013-04-11 19:14:51
(#1672) Hát már tényleg unom...nincs ennek értelme. Max arra való, hogy a Mondo aktuális számát reklámozzák.
beküldve: 2013-04-09 20:36:46
(#1671) Egyetértek. Ezerszer jobb a TV-ben nézni. Az FMA-t is azért vettem meg DVD-n, mert ott jobb nézni.TV-t én is nagyon keveset nézek. De amikor az osztálytársaim az éjjel nappal Budapestről beszélnek...na akkor Az RTL-n azt kéne cenzúrázni, nem az InuYashát.
Teljesen egyetértek. Én is inkább DVD-t veszek vagy hozzájutok valahogy. Nálunk is vannak akik arról a sorozatról beszélnek. Hát azóta sem láttam belőle semmit. De az engem is eléggé bosszant ha animéket cenzúráznak az ilyenek helyett.