Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
beküldve: 2011-08-06 08:48:59
(#1472) Örülök hogy ezen a hétvégén leadják a Death notot az animaxen ha valaki még nem tudná filmbe adják le( 2 részes filmbe) amúgy én már láttam és az a kedvenc filmem szóval mindenkinek ajánlom!
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Sajna ez így van. Amikor Ichigo kiszabaditotta Orihimét ,én azt hittem, hogy jönnek az új részek. Nagyot csalódtam amikor megláttam, hogy megint ismétlés van...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:47:56
Pedig már a blícset sem először adják le.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerintem ha eltekintünk a műsoridő rövidségétől, akkor sem felelne meg soha minden egyes magyar anime fannak.. szóval mind1... :S
A Bleach helyzete egy kicsit másabb, mert ha jól tudom akkor mindig leadják az adott évadot, amit leszinkronizáltak, majd amíg elkészül az új addig ismétlik az előzőt, szóval ott nem az van, hogy folyamatosan 2-3 évad pörög és nem halad, mint pl.: az Inuyashanál... (de javítsatok ki ha tévedek... :)) tehát én nem tartom a Bleach-et kimondott ismételt anime-nek az Animaxon.. :)
A Bleach helyzete egy kicsit másabb, mert ha jól tudom akkor mindig leadják az adott évadot, amit leszinkronizáltak, majd amíg elkészül az új addig ismétlik az előzőt, szóval ott nem az van, hogy folyamatosan 2-3 évad pörög és nem halad, mint pl.: az Inuyashanál... (de javítsatok ki ha tévedek... :)) tehát én nem tartom a Bleach-et kimondott ismételt anime-nek az Animaxon.. :)
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-08-05 18:36:18
(#1468) Mivel a műsoridő elég rövid, ezért nagyon nehéz belerakni olyan filmeket, sorozatokat , ami mindenkinek megfelelne... amugy a Blíccset már hányszázadszorra adják le?
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Gomen.. Nem vagyok egy nagy Animax néző, szóval nekem újként hatottak... :)
Amúgy meg nem is hinném, hogy elégedett lehet bárki is az Animax munkásságával.. ahhoz valami csoda kellene.... meg talán hosszabb műsoridő.... :)
Amúgy meg nem is hinném, hogy elégedett lehet bárki is az Animax munkásságával.. ahhoz valami csoda kellene.... meg talán hosszabb műsoridő.... :)
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
"Death Note Liveaction 1-2, Death Note Relight 1-2, Kokia koncert, Bleach Movie 1-2, Égenjárók..."
Ez mind szép és jó, csak az a baj, hogy semmi újdonság. Ezeket már mind leadták az Animax-en.
Úgyhogy én például még mindig elégedetlen vagyok XD
És valószínű, hogy az is maradok már :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-08-05 03:56:11
(#1465) A kívánságaitok egy része teljesülni látszik^^
Az Animax facebook oldalán épp most olvastam ezt: "Augusztusban minden hétvégén anime filmek az Animax műsorán." pl.: "Death Note Liveaction 1-2, Death Note Relight 1-2, Kokia koncert, Bleach Movie 1-2, Égenjárók..."
Azt, hogy ebből most mennyi igaz nem tudom.... De gondolom, hogy az Animax nem postolna hülyeséget a saját facebook oldalára.... szóval nagy valószínűséggel igaz :)
Viszont szerintem Miyazai művek nem kerültek be ebbe a szórásba.. de legalább odáig eljutottak, hogy nem mindig az amerikai műsorokat nyomják és a Yu Yu Hakushot ismétlik (semmi bajom ezzel az animevel.. sőt nagyon szeretem csak kicsit már túl sokszor ismételték meg sztem...)
Az Animax facebook oldalán épp most olvastam ezt: "Augusztusban minden hétvégén anime filmek az Animax műsorán." pl.: "Death Note Liveaction 1-2, Death Note Relight 1-2, Kokia koncert, Bleach Movie 1-2, Égenjárók..."
Azt, hogy ebből most mennyi igaz nem tudom.... De gondolom, hogy az Animax nem postolna hülyeséget a saját facebook oldalára.... szóval nagy valószínűséggel igaz :)
Viszont szerintem Miyazai művek nem kerültek be ebbe a szórásba.. de legalább odáig eljutottak, hogy nem mindig az amerikai műsorokat nyomják és a Yu Yu Hakushot ismétlik (semmi bajom ezzel az animevel.. sőt nagyon szeretem csak kicsit már túl sokszor ismételték meg sztem...)
Szerk: Katerina 2011-08-05 03:59:36
Szerintem is.
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:48:15
A Ghibli animékat nagyon szeretem én is. Na az ilyeneket én is el tudnám kébzelni a Animaxom. Szerintem sokan szeretik az ilyen klasszikusokat...
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:47:41
beküldve: 2011-08-04 09:20:52
(#1462) Jó lenne ha néha 1 részes animéket adnának le pl. Laputa-Az égi palota,Vándorló palota,Totoro- A varázs erdő titka...
De elnéznék harcosabbakat is csak abból nem tudok sokat mondani csak A vadon hercegnőjét de az sem annyira brutális...
(Ha valaki tud 1 részes verekedős animéket javasoljon nekem)
De elnéznék harcosabbakat is csak abból nem tudok sokat mondani csak A vadon hercegnőjét de az sem annyira brutális...
(Ha valaki tud 1 részes verekedős animéket javasoljon nekem)
Én mondjuk egy szóval nem mondtam, hogy ne menjenek live action anime-k az animaxen, mert úgyis vannak akik azt szeretik.
Max én nem nézném meg XD
De viszont tényleg elvárnám, hogy más egész estés anime filmeket is játszanak rajta, ne állandóan csak a Blőcsöt.
Max én nem nézném meg XD
De viszont tényleg elvárnám, hogy más egész estés anime filmeket is játszanak rajta, ne állandóan csak a Blőcsöt.
Ennyi :P
Akárhogy is. Ki ezt ki azt szereti, bárcsak mindenkinek a kívánsága teljesülhetne....Mert ahogy mondtad Márk....A remény hal meg utóljára..... Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Ennyi :P
Engem például hidegen hagynak XD
A Death Note live action filmjétől viszont egyenesen kiráz a hideg.
Kinek a pap, kinek a papné..... A Death Note live action filmjétől viszont egyenesen kiráz a hideg.