Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Tudom hogy ez dedósnak látszik de én szerettem az Animaxon a Kukucska kalandjait
Nem dedós ez a dolog, mert speciel a Kukucska kalandjait, Dinosaur Királyt meg az ehhez hasonló "gagyinak" titulált meséket együtt szoktuk nézni a családdal :) Nekem 3 kis testvérem van, akik majd a következő anime generációba fognak tartozni, hála ezeknek az animéknek... lehet hogy nekünk már uncsik meg bénák, de nekik ez kell... meg aztán nem kezdhetnek valami brutálissal mikor a Minimax után közvetlenül jön az Animex :)
Igen, szerintem is jobb lenne, ha csak animék mennének (bár én szeretem a Táncolj ha tudsz-ot, de ez akkor is egy animés csatorna) Amióta vannak ezek a műsorok nem is nézem... (arról nem beszélve, hogy van egy csomó anime amit már nem is tudom hányadjára ismételnek...) Örülnék, ha mondjuk megint láthatám a Spirált, meg a Hell Girlt.... ha már ismétlések vannak :)
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2011-07-31 22:54:55
(#1441) Én szívesen megnézném ismét a Cowboy Bebop-ot is, ha ismét leadnák.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-07-31 13:29:13
(#1440) Hallom hogy majd új anime lesz az animaxon majd 2011 valamikor, a Dragon ball de én azt már rég ismerem az a baj...
Tudom hogy ez dedósnak látszik de én szerettem az Animaxon a Kukucska kalandjait
Jó lenne ha vissza adnák...Ja és amúgy azért vannak szerintem az Animaxon pl. Táncolj ha tudsz! stb...
mert tényleg közük van egymáshoz a AXNnel és azon vannak ilyen műsorok sajnos de mondjuk én elnéztem a Túléltem egy japán vetélkedőt de azt is kínomba néztem mert nem volt más dolgom szóval szerintem sokkal jobb lenne ha csak animék lennének rajta mert akkor sokkal több hely lenne a csatornán és akkor biztos lennének új animék is és annak nagyon örülnék.
Ja és igen Márk "A remény hal meg utoljára!,,
Jó lenne ha vissza adnák...Ja és amúgy azért vannak szerintem az Animaxon pl. Táncolj ha tudsz! stb...
mert tényleg közük van egymáshoz a AXNnel és azon vannak ilyen műsorok sajnos de mondjuk én elnéztem a Túléltem egy japán vetélkedőt de azt is kínomba néztem mert nem volt más dolgom szóval szerintem sokkal jobb lenne ha csak animék lennének rajta mert akkor sokkal több hely lenne a csatornán és akkor biztos lennének új animék is és annak nagyon örülnék.
Ja és igen Márk "A remény hal meg utoljára!,,
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-07-31 13:32:25
beküldve: 2011-07-26 21:36:44
(#1439) Hiszen tudod, "a remény hal meg utoljára!"
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Mekkora igasság....Reménykedek...Mást úgysem tehetek...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:52:19
Tényleg, a Read or Die!
Azt is mennyire szerettem! :)
Sajnos többet nem fogom látni :/ (ha csak le nem töltöm magamnak, csak az a baj, hogy gépen már rég óta nem szeretek nézni semmit).
Amúgy én nem tennék le feltétlenül a feliratos dolgokról, mert ugye az Ayakashi Ayashit is játszották rajta nem olyan nagyon régen, és az is feliratos.
Azt is mennyire szerettem! :)
Sajnos többet nem fogom látni :/ (ha csak le nem töltöm magamnak, csak az a baj, hogy gépen már rég óta nem szeretek nézni semmit).
Amúgy én nem tennék le feltétlenül a feliratos dolgokról, mert ugye az Ayakashi Ayashit is játszották rajta nem olyan nagyon régen, és az is feliratos.
Nekem az a legnagyobb bajom az animax-el, hogy az idő előrehaladtával, egyre több, és több rajta az élőszereplős cucc.
Meg én mondjuk szívesen látnék pár régi cuccnak az ismétlését (nem csak a Yu Yu Hakuso-t, meg az Inuyashát)). Például tök megnézném újra a Blue Gendert, meg a Kiddy Grade-t, ha ismét játszanák rajta.
Bár ha ennyi idő után eszükbe sem jutott ez, akkor már nem is reménykedek benne.
Én is szívesen megnézném ezeket az Animékat, és emellett jöhetne a pokoli lány, és a Read or die. Persze tudom, hogy az utobbi kettőt nem adják le többett mert nem szinkronos. Amit én nagyon bánok. Meg én mondjuk szívesen látnék pár régi cuccnak az ismétlését (nem csak a Yu Yu Hakuso-t, meg az Inuyashát)). Például tök megnézném újra a Blue Gendert, meg a Kiddy Grade-t, ha ismét játszanák rajta.
Bár ha ennyi idő után eszükbe sem jutott ez, akkor már nem is reménykedek benne.
Szerk: Angel eyes 2011-07-26 01:18:27
Ezt annak idején én is megkérdeztem itt az oldalon, és valami olyasmi választ kaptam rá, hogy az Animaxnek valamiféle szerződése van az AXN-nel, és a szerződés értelmében kell leadni az élő szereplős cuccokat.
Legalább is ha jól emlékszek, akkor valami ilyesmit mondtak nekem.
Legalább is ha jól emlékszek, akkor valami ilyesmit mondtak nekem.
beküldve: 2011-07-20 12:56:44
(#1434) Engem az amerikai műsorok zavarnak. Ha már anime csatorna, akkor minek játszanak amerikai tv műsorokat?
Néha már engem is zavarnak az ismétlések, de csak azok, amik folyamatosan mennek. (pl. Inuyasha. Már látnám a folytatását is szinkronosan..)
Meg jól lenne ha az animax haladna az animékkel és nem mindig ugyanazt adnák, hanem lennének újabbak is.
Néha már engem is zavarnak az ismétlések, de csak azok, amik folyamatosan mennek. (pl. Inuyasha. Már látnám a folytatását is szinkronosan..)
Meg jól lenne ha az animax haladna az animékkel és nem mindig ugyanazt adnák, hanem lennének újabbak is.
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Nekem az a legnagyobb bajom az animax-el, hogy az idő előrehaladtával, egyre több, és több rajta az élőszereplős cucc.
Meg én mondjuk szívesen látnék pár régi cuccnak az ismétlését (nem csak a Yu Yu Hakuso-t, meg az Inuyashát)). Például tök megnézném újra a Blue Gendert, meg a Kiddy Grade-t, ha ismét játszanák rajta.
Szerk: A Márk 2011-07-20 12:51:02
Teljesen igazad van az árak eléggé magasan vannak a mangáknál.De engem igazából az idegesít hogy 1 kis kulcstartóért kérnek 1300 ft miközben azok 300 ft érnek úgy kb.
Az Animaxot említve tényleg nagyon sok rajta az ismétlés ami engem is nagyon zavar.Miért nem lehet végig játszani 1 mesét???? Csak ennyi a kérdésem hozzájuk.Ezér nézem inkább az interneten az animéket,az animaxon 1 mesét nézek a Vampire knight-ot imádom csak 1 gond van vele nincs 3 évad.
Szerintem ne dobja ki senki se a pénzét mangákra vagy fancuccokra nem éri meg!!!A mangák,kötetek előbb vagy utóbb megfognak jeleni az interneten. A Nodame Cantabile 2011.07.21-kor vissza kerül az Animaxra de szerintem semmi értelme nézni mert úgy is abba haggyák.Nekem igazából van 8 kötetem amire 16.000 ft költötem de utána rá 2 hónapra megjelent az egyik kötet a neten amire 2000 ft költötem azóta nem költöm ezekre a pénzem mert úgy is fent vannak a neten legalábbis a többsége.Na szóval csak egy jó javaslat ne dobjátok ki a pénzt!!! Csak ha nagyon akarjátok az a valamit amit megrendeltek.
Az Animaxot említve tényleg nagyon sok rajta az ismétlés ami engem is nagyon zavar.Miért nem lehet végig játszani 1 mesét???? Csak ennyi a kérdésem hozzájuk.Ezér nézem inkább az interneten az animéket,az animaxon 1 mesét nézek a Vampire knight-ot imádom csak 1 gond van vele nincs 3 évad.
Szerintem ne dobja ki senki se a pénzét mangákra vagy fancuccokra nem éri meg!!!A mangák,kötetek előbb vagy utóbb megfognak jeleni az interneten. A Nodame Cantabile 2011.07.21-kor vissza kerül az Animaxra de szerintem semmi értelme nézni mert úgy is abba haggyák.Nekem igazából van 8 kötetem amire 16.000 ft költötem de utána rá 2 hónapra megjelent az egyik kötet a neten amire 2000 ft költötem azóta nem költöm ezekre a pénzem mert úgy is fent vannak a neten legalábbis a többsége.Na szóval csak egy jó javaslat ne dobjátok ki a pénzt!!! Csak ha nagyon akarjátok az a valamit amit megrendeltek.
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-05-30 22:51:43
(#1431) Én atz hittem hogy ma lesz új Bleac rész...
Pedig nagyon örültem volna az új részeknek...Úgy látszik még várni kell egy kicsit...
Pedig nagyon örültem volna az új részeknek...Úgy látszik még várni kell egy kicsit...
beküldve: 2011-05-18 21:44:01
(#1430) Bakker, épp most megy a Narutó új résszel. És az Animax valamit nagyon elnézett. Nézhetetlen. Mindíg ugyan az a rizsa megy. Újra és úja.....Ne már. Úgy vártam a mai részeket....
Szerk: Angel eyes 2011-05-18 21:44:31
beküldve: 2011-04-30 17:15:21
(#1429) LOL Akkor most én is csúnya warez vagyok, mert már vagy 2 éve várom a nodame folytatását animaxon, ha nem több, és megnéztem neten videóportálon. De ez mellékes, mert lehet megnézném animaxon is újra, viszont én elmondhatom magamról, hogy nem vagyok eleresztve annyira anyagilag, hogy megvegyem ezeket a dolgokat, még animeconra se tudtam elmenni sose.
Az animax unalmas lett ez tény és való, és már nem találok rajta semmit se ami érdekelni tudna, ráadásul a sok shounen animével már megutáltatták magukat velem, de ez már egyéni szoc. prob..
Amúgy mangát vennék, ismétlem vennék ha pl. nem lenne 2000FT meg több annál, és mondjuk nem csiga tempóban jönne ki, meg félbe maradna(na meg ha nem csak shounen/shoujo orientált lenne a kiadás, tisztelet a kevés kivételnek). Ok értem én, hogy nincs kereslet rá, de így tényleg a maradék vevőket is elveszítik, mert én pl. már ezért nem veszem meg az angyalok menedéke 4.kötetét se, soha az életbe nem fejezik már be(mondjuk amúgy se tetszett annyira), de a nana-val is ugyanígy vagyok, eleibe imádtam, most meg a kiadás húzásával, teljesen elment már a kedvem, ráadásul már rég megtudtam mik is történtek később az anime után.
A dvd kiadás a másik amire én a büdös életbe nem költenék, kivéve a miyazakira, ha lesz pénzem rá, de pl bleach, death note, stb engem nem igazán hatnak meg, eleget láttam animaxon, 1000x rá is untam. És nem nem töltöttem le őket és írtam ki.
A warez dologra visszatérve, vadoc, te honnan veszed, hogy mindenki el van eresztve anyagilag? Szerintem ezt túl könnyen jelentetted ki. Értem én, hogy vannak akik nem akarnak költeni rá, na de most akinek nincs pénze ilyenekre sztem nagyobb arányban van mint akinek van, és most nem csak magamról beszélek. Ennyi erővel, akkor ahol nincs mozi csak nagyon messze az az ember most várjon több mint 1 évet a dvdre, és vegye meg sokszor nagyon drágán, ami lehet nem is tetszik neki, aztán meg ott porosodik majd. Itt most arra akarok kilyukadni, hogy van aki megnézi neten mert érdekli, de ha nem tetszik neki, akkor nem dobott ki rá sok pénzt, mint én mikor megjártam egy csomó névvel, kidobtam rá olyan sok pénzt közbe fabatkát se ért a manga, szóval ez eléggé zsákba macska dolog megint. Sokan a kevés pénzüket már tényleg csak a biztos dolgokra szeretik elkölteni.
A sok Naruto fanról meg annyit, hogy mit vártok most sok kis hülye gyerektől? Csak a szájuk nagy, de a szülők pénzéből élnek.
Amúgy én még mindig többre értékelek egy könyvet/mangát, mint egy animét amit a tvbe 100000x lehet látni, arra minek adjon ki pénzt az ember? Már rég rá un mire oda jut, hogy kiadják, akkor meg minek porosodjon ott? Azt a pénzt másra is ellehet költeni sztem.
Lehet nem mindenre tértem ki pontosan, mint ahogy gondolom a dolgokat, szóval előre is bocsánat, ha valami kifogásolni valót találtok, de szívesen írok rá választ, csak normál körülmények között kérem a reakciókat.
Az animax unalmas lett ez tény és való, és már nem találok rajta semmit se ami érdekelni tudna, ráadásul a sok shounen animével már megutáltatták magukat velem, de ez már egyéni szoc. prob..
Amúgy mangát vennék, ismétlem vennék ha pl. nem lenne 2000FT meg több annál, és mondjuk nem csiga tempóban jönne ki, meg félbe maradna(na meg ha nem csak shounen/shoujo orientált lenne a kiadás, tisztelet a kevés kivételnek). Ok értem én, hogy nincs kereslet rá, de így tényleg a maradék vevőket is elveszítik, mert én pl. már ezért nem veszem meg az angyalok menedéke 4.kötetét se, soha az életbe nem fejezik már be(mondjuk amúgy se tetszett annyira), de a nana-val is ugyanígy vagyok, eleibe imádtam, most meg a kiadás húzásával, teljesen elment már a kedvem, ráadásul már rég megtudtam mik is történtek később az anime után.
A dvd kiadás a másik amire én a büdös életbe nem költenék, kivéve a miyazakira, ha lesz pénzem rá, de pl bleach, death note, stb engem nem igazán hatnak meg, eleget láttam animaxon, 1000x rá is untam. És nem nem töltöttem le őket és írtam ki.
A warez dologra visszatérve, vadoc, te honnan veszed, hogy mindenki el van eresztve anyagilag? Szerintem ezt túl könnyen jelentetted ki. Értem én, hogy vannak akik nem akarnak költeni rá, na de most akinek nincs pénze ilyenekre sztem nagyobb arányban van mint akinek van, és most nem csak magamról beszélek. Ennyi erővel, akkor ahol nincs mozi csak nagyon messze az az ember most várjon több mint 1 évet a dvdre, és vegye meg sokszor nagyon drágán, ami lehet nem is tetszik neki, aztán meg ott porosodik majd. Itt most arra akarok kilyukadni, hogy van aki megnézi neten mert érdekli, de ha nem tetszik neki, akkor nem dobott ki rá sok pénzt, mint én mikor megjártam egy csomó névvel, kidobtam rá olyan sok pénzt közbe fabatkát se ért a manga, szóval ez eléggé zsákba macska dolog megint. Sokan a kevés pénzüket már tényleg csak a biztos dolgokra szeretik elkölteni.
A sok Naruto fanról meg annyit, hogy mit vártok most sok kis hülye gyerektől? Csak a szájuk nagy, de a szülők pénzéből élnek.
Amúgy én még mindig többre értékelek egy könyvet/mangát, mint egy animét amit a tvbe 100000x lehet látni, arra minek adjon ki pénzt az ember? Már rég rá un mire oda jut, hogy kiadják, akkor meg minek porosodjon ott? Azt a pénzt másra is ellehet költeni sztem.
Lehet nem mindenre tértem ki pontosan, mint ahogy gondolom a dolgokat, szóval előre is bocsánat, ha valami kifogásolni valót találtok, de szívesen írok rá választ, csak normál körülmények között kérem a reakciókat.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Hát igen. A magyar mentalitás... Ezért fuccsol be az Animax, a Mondo magazin, az anime DVD-k kiadása és hamarosan a mangakiadás is. Végül azt érik el a "rajongók" hogy semmi nem lesz kiadva mert úgyis le tudják tölteni netről...
Ott a pont....
Észre kéne venni, h az ilyen hozzáállással saját maguk alatt vágják a fát, mert így a kedvenc címek soha nem fognak eljutni oda, hogy magyarul is kiadják őket...
Legjobb példa erre a Naruto... Több ezer naruto rajongó van ebben az országban, nagyon nagyon sok, a legkedveltebb cím (sajnos..) itthon. Még is, állítom, a fele sem veszi meg a magyar köteteket...
És nem azért mert nincs pénze rá, hanem mert sz*rnak találják, a fansub csapatok munkájához vannak hozzászokva, és azt hiszik, az a JÓ (szomorú...), és maradnak a letöltés mellett...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2011-04-30 16:31:21