Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
Sokat vesztessz ezzel...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:24:22
Pokol Lány szerintem is jó, bár télleg sablonos.
Viszont nekem édes mindegy mit adnak az Animax-on, úgyse nézem.
-
Szerintem is nagyon szuper.
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:24:36
beküldve: 2011-04-22 23:11:38
(#1394) Pokol Lányt én is támogatom. bár a részek ugyan úgy épülnek fel, a vége mindig izgalmas.
Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
beküldve: 2011-04-22 21:50:46
(#1393) Hát már nagyon várom én is a Bleach új részeit. Bár láttam már az eredeti japán szinkronnal, azért kíváncsi vagyok a magyarra is. Remélem minnél hamarabb láthatom...
Kedves Animax. Van rá eséj, hogy Valamikor leadjátok a Read or die-t, vagy a Pokoli lányt?? Mert az nagyon jó lenne.
Kedves Animax. Van rá eséj, hogy Valamikor leadjátok a Read or die-t, vagy a Pokoli lányt?? Mert az nagyon jó lenne.
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:25:24
beküldve: 2011-04-17 16:32:52
(#1391) Köszi :)
De én meg megtaláltam, hogy május 30. ától lesznek új részek Addig úgyis a con miatt izgulok ha annak vége akkor vizsgák :S
És utána jön a Bleach!! Szal mindjárt itt van
De én meg megtaláltam, hogy május 30. ától lesznek új részek Addig úgyis a con miatt izgulok ha annak vége akkor vizsgák :S
És utána jön a Bleach!! Szal mindjárt itt van
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"Dattebayo"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:32:26
beküldve: 2011-04-17 12:42:47
(#1390) Animax, nagyon tetszik a Vasember, és a Majide második évada is. Tök jó, hogy mindíg tudtok újítani. Ezért vagytok szerintem az eggyik legjobb TV csatorna. És a tegnapi koncert nagyon zsír volt. Így tovább Animax...
Előszereplős Lovely Complex ? Meg kell néznem !!! Kösz az infót xd
Szívessen máskor is. Állitólag nemsokára lesz a Bleach folytatása, de hogy mikor azt sajna nem tudom. Szerencsére nekem meg van az összes rész. Így megúsztam az elvonási tüneteket. Kitartás
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:28:29
beküldve: 2011-02-27 13:54:12
(#1387) Valaki bennfentes esetleg nem tudja: Nem szánékoznak folytatni a Bleach-t, vagy esetleg újrakezdeni?
Elvonási tüneteim vannak
Elvonási tüneteim vannak
"Dattebayo"
Előszereplős Lovely Complex ? Meg kell néznem !!! Kösz az infót xd
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:32:43
beküldve: 2011-02-26 23:35:02
(#1385) Sok sok köszönet az Animaxnak, hogy leadták a Lovely complex-et. Én imádom. És bár nem sok az esély rá, de talán egyszer leadhatnátok az élőszereplőst is.
beküldve: 2011-02-07 13:30:43
(#1384) Sajnos nem annyira könnyű a beígért dolgokat beszerezni, arról nem is beszélve hogy elviekben ők ugyanabba a csoportba tartoznak, ahova az AXN is, ezért kell -gondolom- leadni olyan sorozatokat, amik ott is futnak. És persze ki kell tölteni a műsoridőt, nem lehet állandóan ismételni.
A Csillagkapu tény, hogy nem ide való, viszont egy nagyon jó sorozat Bár ez attól függ, hogy melyik évadot nézzük...
Én már rég nem nézem, annyira nem tudnak már lekötni az ott futó animék, de ha lenne DB meglesném nosztalgiázásképp ^^
A Csillagkapu tény, hogy nem ide való, viszont egy nagyon jó sorozat Bár ez attól függ, hogy melyik évadot nézzük...
Én már rég nem nézem, annyira nem tudnak már lekötni az ott futó animék, de ha lenne DB meglesném nosztalgiázásképp ^^
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-02-07 13:31:21
beküldve: 2011-02-07 12:35:48
(#1383) Sajna ez már csak ilyen. A csillagkapu nem ide való. De én bízom abban, hogy az Animax azon van, hogy mi mindíg ujdonságokat nézhessünk. Sajnos ez nem mindíg könnyű. Legyünk türelemmel. De abban is van igasság, hogy ne igérgessenek, ha valami nem biztos. Remélem( és gondolom ebben nem vagyok egyedül) hogy összekapják magukat, mert én nagyon szeretem az Animaxot.
beküldve: 2011-02-04 20:00:48
(#1382) Én is hallottam, hogy ez meg az lesz...ebben az évben..
de egyre csk filmeket és nem animéket adnak:/
A VK-t is ígérték januárra aztán februárra most meg májusra.. ha már ígérnek vmit az illik betartani
Sztem ha így folytatják csk csökkeni fog a nézettsége
Én speciel már alig nézem, hol ott régebben minden este néztem
de egyre csk filmeket és nem animéket adnak:/
A VK-t is ígérték januárra aztán februárra most meg májusra.. ha már ígérnek vmit az illik betartani
Sztem ha így folytatják csk csökkeni fog a nézettsége
Én speciel már alig nézem, hol ott régebben minden este néztem
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Ha nem kapják meg időben az anyagokat arról nem tehetnek. Animék beszerzése nem egyszerű. :(
Elvileg DB is lesz tavasszal.
Elvileg DB is lesz tavasszal.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym