Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nemsokára kezdődik Naruto új részekkel! Szerintem a család
tagjaim is kivannak, mert csak Narutozni bírók napok óta! Bár ők is szeretik Narutot ! (kivéve apa. )
Hát akkor apa nem is tudja milyen sokat veszít.
Végre befejezték az idióta futóversenyt, most kezdődnek az izgi részek. Csak annyit árulok el, hamarosan jobban megismerünk 1-2 mellékszereplőt, és Sasuke is főszerepet kap.
Nemsokára kezdődik Naruto új részekkel! Szerintem a család
tagjaim is kivannak, mert csak Narutozni bírók napok óta! Bár ők is szeretik Narutot ! (kivéve apa. )
Az ugyanis eléggé zavaros volt, a vége meg pláne, mikor a csávó kiállt a "tanár" ellen.
pontosan
Kicsit az a baj az Animaxszel, hogy mindenhol a tizenéves, max. húszas éveik elején járó, tehát középiskolás, egyetemista korosztályt célozza meg. De mi van akkor, ha valaki pár éve még ezekbe tartozott, de most épphogy befejezte a sulit és dolgozik? Őt nem tudják megtartani nézőnek, mert kicsit se koncentrálnak rá, hanem megmaradnak a már említett sacc per kábé 10 éves időintervallumban.
Ezzel én is egyetértek, de nagyobb probléma ez a mangakiadásnál. Tehát míg animéből legalább vannak kiadva 20+ és 30+ korosztályt is érdeklő címek (bár tény, hogy ezek főként egészestések, nem sorozatok) addig a mangáknál már nincs ilyen. Nem tudnék egy olyan magyarul kiadott mangát mondani ami kifejezetten a 30+ korosztálynak szólna, míg animéből azért van jópár.
Igazából nagyon nehéz ez az "idősebb korosztály" téma, mivel pl mangáknál látványosan a 20+nak szánt kiadványok (legjobb esetben is) "nem hozza meg a kívánt fogyást", akkor egy 30+os mangát miért adnának ki. A fogyás nagyon látványosan csökken a korosztály növekedésével és ez többek között annak is köszönhető hogy pl a 30+ korosztály már egy nagyon vékony kis réteg. Persze ez nem azt jelenti hogy őket el kell felejteni, csak azt hogy nagyon nehéz helyzetbe vannak a kiadók is.
Mondjuk én annak is örülnék ahogy régen csinálták a németek, hogy (asszem) a VOX-on adtak le késő este felnőtteknek szóló animéket (volt közte mondjuk hentai is). Ha jól emlékszek ezek jórészt több részes OVA-k voltak vagy egészestések. Szóval elképzelhetőnek tartom hogy pl az AXN csinálhatna egy ilyet.
Kicsit az a baj az Animaxszel, hogy mindenhol a tizenéves, max. húszas éveik elején járó, tehát középiskolás, egyetemista korosztályt célozza meg. De mi van akkor, ha valaki pár éve még ezekbe tartozott, de most épphogy befejezte a sulit és dolgozik? Őt nem tudják megtartani nézőnek, mert kicsit se koncentrálnak rá, hanem megmaradnak a már említett sacc per kábé 10 éves időintervallumban. Legalábbis én sok hozzászólónál ezt szűröm le, hogy ez a problémájuk. Maradnának ők animések, de kinőnek a hazai tv műsorkínálatából.
Szóval ha bennfentes vagy esetleg használd ezt fel és kezdeményezd a megfelelő embereknél, hogy ugyan csináljanak egy felmérést, hogy mégis a nézők, mihez hogy viszonyulnak.
Én értem hogy te hétvégén főműsoridőben animét akarsz nézni, de sajnos a többség mást csinál. Hogy értsd: Általában hétvégén (szombat-vasárnap) a fiatalok (mivel ez a csatorna rájuk alapoz) este 7-től kitudjameddig szórakozni jár. Egyáltalán nem ül a TV előtt. Persze vannak kivételek ahogy annó (és most) én sem ilyen voltam, de tapasztaltam hogy bizony az osztálytársaim mind mentek kocsmázni vagy diszkóba. Ráadásul amióta Bp-en élek egyre jobban azt tapasztalom hogy itt a fiatalok már pénteken kezdik a "szórakozást". Bár erről nem beszéltem Tonyával (nem is tudom hogy egyáltalán ő e a felelős a műsorbeosztásért), de gondolom ez is jócskán beleszámít.
Igazából a cégeknél (akár Animax akár mangakiadó) mindennek megvan az oka. Az, hogy ezt nem szokták a vásárlók/fogyasztók orra alá dörgölni még nem azt jelenti hogy nincs oka bizonyos döntéseiknek.
Amikor támadták itt az Animaxot hogy miért nem adták le az Égenjárók c animét (holott a műsorban az szerepelt) én megindokoltam úgy hogy a teljes igazságot (ami már végképp olyan belsős információ volt amihez egy külsősnek sincs köze) nem írtam le, csak félig ameddig úgy ítéltem hogy publikus jöttek az idióta rajongói érvek hogy "de hát a moziba leadták szinkronnal/felirattal akkor meg miért arra hivatkoznak hogy nem készült el?". Ilyenkor most mit mondjak. Kérdezzek vissza hogy "hé, te filmeket forgalmazol hogy ennyire képbe vagy a dolgokkal?". A rajongók általában nem fogadják el amit egy belsős mondd, csupán azért mert nem írja le a teljes igazságot. Na de könyörgöm nem az én tisztem megmondani hogy miért nem sikerült leadnia az Animaxnak az animét és miért nem jött ki még DVD-n az anime. (japánokkal való tárgyalási nehézség? nincs elég pénz? stb...)
-sóhaj - rendben úgy mondom, hogy te is értsd
Azt szeretném megérteni, hogy HÉTVÉGÉN, amikor az emberek úgy általában és köztük én is gyakrabban leülnek este tv-t nézni, úgy hogy nézik is, nem csak megy, hogy legyen valami kikapcsoló háttérzaj az egész napi gürcölés után, akkor a hétvégi, esti főműsoridőben MIÉRT NEM animét adnak egy anime csatornán? Ez lehet, hogy egy ici picit jogos és nem fanos hülyeség, amivel nap, mint nap harcolnod kell és amitől szegény pici vállad már oly nehéz... Egy néző vagyok, ill. potenciális néző, mert a mostani műsorszolgáltatás alapján a csatorna engem nem fed le, ha ez így marad akkor sincs semmi, nem nyílik ketté a mennybolt, nem megy tönkre az animax és én se sírom álomba magam, csak LEHET, hogy ezzel NEM CSAk én vagyok így. Szóval ha bennfentes vagy esetleg használd ezt fel és kezdeményezd a megfelelő embereknél, hogy ugyan csináljanak egy felmérést, hogy mégis a nézők, mihez hogy viszonyulnak. És mielőtt ezt is félreérted ez nem azt jelenti, hogy MOST az ÉN kedvemért uccu neki. Nem tudhatom, milyen az animax nézettsége, vagy a vitatott (legyen általam vitatott) amcsi filmeké az animaxon belül, lehet tök mindegy, mert így is nézik elegen, de ha ne adj' Isten nem, akkor meg lehet lehetne kombinálni kicsit a műsorral. És ezzel részemről is le van zárva a téma.