Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Animax
neeeee
inkább ismételjenek, csak a csillagkaput ne.. -.-
már gyerekkoromban gyűlöltem >_>
inkább ismételjenek, csak a csillagkaput ne.. -.-
már gyerekkoromban gyűlöltem >_>
"Pedig egyszer esküszöm a lelkemre, a butaság plázájának üvegét öklömmel verem be "
Állítólag májusban. De én már semmit nem hiszek el az Animax-nek. Mostanában sosem tudják betartani a beígért határidőt. Ráadásul ez még csak hagyján, sokkal dühítőbb számomra, hogy helyette a Csillagkaput fogják nyomatni. Ráadásul úgy néz ki, egy darabig semmi animés sorozat premierjére nem számíthatunk. A Bleach folytatása áprilisban érkezik, ha minden igaz. Ez követi a VK májusban, amit rögtön folytatnak a második évaddal is. A DGM új részei, ahogy számoltam augusztus közepére várhatóak. Több és konkrétabb infókat azonban még senki sem tud (szerintem még ők maguk sem XD).
Eddig mindig azt mondták, hogy évről évre több animés újdonságot adnak le, de van egy olyan érzésem, hogy idén ez nem így lesz.
Eddig mindig azt mondták, hogy évről évre több animés újdonságot adnak le, de van egy olyan érzésem, hogy idén ez nem így lesz.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:33:05
beküldve: 2011-02-04 17:52:19
(#1378) Am mikor kezdik a Vampire Knightot??
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-02-03 17:11:59
(#1377) Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
A shippuden tömören összefoglalva a Naruto folytatása néhány év különbséggel.
[Link] 1- 25-ig magyar szinkronnal onnantól 70-ig felirattal.
[Link] További Naruto részek szinkronnal ill. felirattal. (Itt eléggé össze-vissza vannak, viszont sok másik animéből is lehet itt részeket találni.)
[Link] 1- 25-ig magyar szinkronnal onnantól 70-ig felirattal.
[Link] További Naruto részek szinkronnal ill. felirattal. (Itt eléggé össze-vissza vannak, viszont sok másik animéből is lehet itt részeket találni.)
Különgen ha beírod a gugli-ba, akkor magad is megtalálod.
-
Szerk: C-san 2011-02-03 16:00:27
beküldve: 2011-02-03 15:35:44
(#1375) valaki tud link et adni hogy hol lehet magyarul nézni a narutot...
jah és el tudja valaki mondani hogy mi a shipuuden ??????????
jah és el tudja valaki mondani hogy mi a shipuuden ??????????
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-01-30 17:09:26
(#1374) beküldve: 2011-01-29 17:46:18
(#1373) Hát én is kíváncsi leszek..
de sztem addig úgy se adják le szünet nélkül sztem
de sztem addig úgy se adják le szünet nélkül sztem
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
A Narutora kíváncsi leszek
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:33:21
beküldve: 2011-01-16 18:01:19
(#1371) Inuyasha: Hát ha csak a 2. évad (53-104.részek) van meg, akkor mi mást nyomhatnának folyamatosan?
Naruto: 2010. december 15-től már a Narutó 3. évadát kezdték el adni, vagyis a 105. résztől, és állítólag megszakítás nélkül leadják a 220. részig.
Naruto: 2010. december 15-től már a Narutó 3. évadát kezdték el adni, vagyis a 105. résztől, és állítólag megszakítás nélkül leadják a 220. részig.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Szerk: Andicilin 2011-01-16 18:02:14
Jó de akkor miért csak ugyan azt az évadot nyomják folyamatosan? Csak ezt kérdezem:|
A Narutot tudom h most fogják folytatni...
A Narutot tudom h most fogják folytatni...
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:34:00
beküldve: 2011-01-16 12:27:38
(#1369) De hát most folytatják, most premier epizódok mennek a Narutóból. Nem értem, hogy miről beszéltek.
Inuyashából meg állítólag csak a 2. évad van meg az Animaxnak.
Inuyashából meg állítólag csak a 2. évad van meg az Animaxnak.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Igazad van ha nem tudják folytatni minek indítják újra az egészet?? rakjanak be vmi mást. Annyi anime lenne még..
Például az Inuyashának is már nem tom hány ezredszer adják ugyan azt a részeit.. vagy folytassák vagy vegyék le és tegyenek be helyette mást
Például az Inuyashának is már nem tom hány ezredszer adják ugyan azt a részeit.. vagy folytassák vagy vegyék le és tegyenek be helyette mást
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:33:44
beküldve: 2011-01-15 22:54:56
(#1367) Énmeg aszt nem értem h mértnem adják már le újra és újra a naruto 3. évadád és mértnem foyltatják már tovább... tiszta hülyeség
,,Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni"
beküldve: 2011-01-15 22:53:06
(#1366) Én arra lennék kíváncsi, hogy mikor lesz az animax-on a Dragon Ball GT mert már egy éve fenn van az oldalon, hogy már kész a szinkron is meg minden.(Akkor miért nem adják?)
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛